Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

Sory za dvojite zobrazeni,zavada neni na vasem prijimaci.Dnes bylo docela prijemne pocasi az do 14 hod takze vsichni vyjeli na lov.Bransbaken sklamal,ryby z nej vyklidily pole okolo pul devate a potom se tam neobjevila ani supina.Naopak Hakkeskallen byl velmi uspesny jak na dorse tak i na polaky.

Zabrala i Ilsoya

A taky okoli majaku

Zitra hlasi 14 m/s takze asi bude pauza.Ale potom ......

....jedna "devadesátka" polak ze včera...dnes fouká tak šli kluci pod most mezi Hitru a Dolmoy...minule tam chytli ze břehu i pětadevadesátku tresku a bednu šede-sedmdesátek....

...dnes 14m/s vítr a 6 stupnů....fakt hnusná kosa..:(

TO Dody: nedávej sem ty tresčí miminka, ale pořádný ryby....

Třeba dnes Brno, oblast MAKRO, v 10 hod,halibut 175kg po vyvržení.Lovec neznámý, uloven v Norsku, nářadí: ruční kladkostroj, šňura : těžko říct asi 2 metráky. Jen SIM mi to nechce uznat jako rekord.....

To Dorsak Jo hochu je to tezky.Stary vlci si ty devadesatky polaky nenafotili ponevadz to pro ne neni nic vyjimecneho a kdyz je privezou tak je to jak rika Honza fuuuuj takze davam to co je.Ale zitra uz hlasili 5m/s takze budu stary kozaky sledovat a to bude mazec.

[citace]honza dufek napsal:

....jedna "devadesátka" polak ze včera...dnes fouká tak šli kluci pod most mezi Hitru a Dolmoy...minule tam chytli ze břehu i pětadevadesátku tresku a bednu šede-sedmdesátek....[/citace]Pěknej polak už se na ně těšíme dnes za14.

A roury nejdou:-| vím při tom větříku to neudrží:-? ale stejně,chlapi zkoušíte ňákýho vypazdřit:-? klukovi na Bakkanu se podařil docela slušnej!!:-D viz:foto Bakkan...

Je pravda, že pod tím mostem jsou ryby, ale jen někdy zaberou. Také jsem tam něco ulovil i 90 cm kelera. Pozor směrem k doku jdou značné vázky, asi železa když se stavěl most.Ty velké ryby jsou vidět, nabízel jsem jim různé velikosti a barvy několik cm od jejich tlamy a nezabrali. Jenom přijely, koukly a nic. Pěkná podívaná. Ovšem za mostem, jak se to rozlévá se mohou vyskytovat sledi - kroužkují na klidné hladině. Pod nimi se nalézají velké tresky. Nekolikrát se mi stalo, že když jsem vytahoval sledě se najednou otevřela velká tlama a sledě mi utrhla. Ti sledi jdou zpravidla mezi 2.-4. hod.ráno. Jeden nebo dva roky to byly tísíce kusů - hejno několik stovek metrů dlouhé.

Pro Preparatora: Nádherné ryby,ještě jsem tak pěkné okouníky neviděl,a skoro všechny snad chyceny vláčením... zajímavá je taky dvoubarevnost polaků-je to nejspíš tím třením?

to Kim: už to máme za 2 !!!!!Ještě dnes s Vláďou doladíme poslední nákupy a zítra balíme.

Tak si to tam užijte. Je vidět, že to tam jde. Citronový pepř. Jak jsem říkal dej tam celého kelera do 40 cm a ono to příjde. Snad budeš mít štěstí a udoláš to na rozdíl ode mne.

Doufám,že vyjde jak počasí,tak i ryby.Nástrah máme tolik,že s nima můžeme vnadit.Budeme na lodi ve třech,tak si to užijeme.Budu posílat info a doufám,že i fotky pěkných ryb.Ten pepř koupím.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!