Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Sory za dvojite zobrazeni,zavada neni na vasem prijimaci.Dnes bylo docela prijemne pocasi az do 14 hod takze vsichni vyjeli na lov.Bransbaken sklamal,ryby z nej vyklidily pole okolo pul devate a potom se tam neobjevila ani supina.Naopak Hakkeskallen byl velmi uspesny jak na dorse tak i na polaky.
Odpovědět
....jedna "devadesátka" polak ze včera...dnes fouká tak šli kluci pod most mezi Hitru a Dolmoy...minule tam chytli ze břehu i pětadevadesátku tresku a bednu šede-sedmdesátek....
Odpovědět
...dnes 14m/s vítr a 6 stupnů....fakt hnusná kosa..:(
Odpovědět
TO Dody: nedávej sem ty tresčí miminka, ale pořádný ryby....
Třeba dnes Brno, oblast MAKRO, v 10 hod,halibut 175kg po vyvržení.Lovec neznámý, uloven v Norsku, nářadí: ruční kladkostroj, šňura : těžko říct asi 2 metráky. Jen SIM mi to nechce uznat jako rekord.....
Odpovědět
To Dorsak Jo hochu je to tezky.Stary vlci si ty devadesatky polaky nenafotili ponevadz to pro ne neni nic vyjimecneho a kdyz je privezou tak je to jak rika Honza fuuuuj takze davam to co je.Ale zitra uz hlasili 5m/s takze budu stary kozaky sledovat a to bude mazec.
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal:
....jedna "devadesátka" polak ze včera...dnes fouká tak šli kluci pod most mezi Hitru a Dolmoy...minule tam chytli ze břehu i pětadevadesátku tresku a bednu šede-sedmdesátek....[/citace]Pěknej polak už se na ně těšíme dnes za14.
Odpovědět
A roury nejdou:-| vím při tom větříku to neudrží:-? ale stejně,chlapi zkoušíte ňákýho vypazdřit:-? klukovi na Bakkanu se podařil docela slušnej!!:-D viz:foto Bakkan...
Odpovědět
Je pravda, že pod tím mostem jsou ryby, ale jen někdy zaberou. Také jsem tam něco ulovil i 90 cm kelera. Pozor směrem k doku jdou značné vázky, asi železa když se stavěl most.Ty velké ryby jsou vidět, nabízel jsem jim různé velikosti a barvy několik cm od jejich tlamy a nezabrali. Jenom přijely, koukly a nic. Pěkná podívaná. Ovšem za mostem, jak se to rozlévá se mohou vyskytovat sledi - kroužkují na klidné hladině. Pod nimi se nalézají velké tresky. Nekolikrát se mi stalo, že když jsem vytahoval sledě se najednou otevřela velká tlama a sledě mi utrhla. Ti sledi jdou zpravidla mezi 2.-4. hod.ráno. Jeden nebo dva roky to byly tísíce kusů - hejno několik stovek metrů dlouhé.
Odpovědět
Pro Preparatora: Nádherné ryby,ještě jsem tak pěkné okouníky neviděl,a skoro všechny snad chyceny vláčením... zajímavá je taky dvoubarevnost polaků-je to nejspíš tím třením?
Odpovědět
to Kim: už to máme za 2 !!!!!Ještě dnes s Vláďou doladíme poslední nákupy a zítra balíme.
Odpovědět
Tak si to tam užijte. Je vidět, že to tam jde. Citronový pepř. Jak jsem říkal dej tam celého kelera do 40 cm a ono to příjde. Snad budeš mít štěstí a udoláš to na rozdíl ode mne.
Odpovědět
Doufám,že vyjde jak počasí,tak i ryby.Nástrah máme tolik,že s nima můžeme vnadit.Budeme na lodi ve třech,tak si to užijeme.Budu posílat info a doufám,že i fotky pěkných ryb.Ten pepř koupím.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...