Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

• Toto téma obsahuje celkem 2,035 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel plukas a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 2,036)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Sory za dvojite zobrazeni,zavada neni na vasem prijimaci.Dnes bylo docela prijemne pocasi az do 14 hod takze vsichni vyjeli na lov.Bransbaken sklamal,ryby z nej vyklidily pole okolo pul devate a potom se tam neobjevila ani supina.Naopak Hakkeskallen byl velmi uspesny jak na dorse tak i na polaky.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Zabrala i Ilsoya

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

A taky okoli majaku

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Zitra hlasi 14 m/s takze asi bude pauza.Ale potom ……

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

….jedna “devadesátka” polak ze včera…dnes fouká tak šli kluci pod most mezi Hitru a Dolmoy…minule tam chytli ze břehu i pětadevadesátku tresku a bednu šede-sedmdesátek….

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…dnes 14m/s vítr a 6 stupnů….fakt hnusná kosa..:(

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

TO Dody: nedávej sem ty tresčí miminka, ale pořádný ryby….

Třeba dnes Brno, oblast MAKRO, v 10 hod,halibut 175kg po vyvržení.Lovec neznámý, uloven v Norsku, nářadí: ruční kladkostroj, šňura : těžko říct asi 2 metráky. Jen SIM mi to nechce uznat jako rekord…..

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

To Dorsak Jo hochu je to tezky.Stary vlci si ty devadesatky polaky nenafotili ponevadz to pro ne neni nic vyjimecneho a kdyz je privezou tak je to jak rika Honza fuuuuj takze davam to co je.Ale zitra uz hlasili 5m/s takze budu stary kozaky sledovat a to bude mazec.

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

honza dufek napsal:

….jedna “devadesátka” polak ze včera…dnes fouká tak šli kluci pod most mezi Hitru a Dolmoy…minule tam chytli ze břehu i pětadevadesátku tresku a bednu šede-sedmdesátek….

Pěknej polak už se na ně těšíme dnes za14.

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

A roury nejdou:-| vím při tom větříku to neudrží:-? ale stejně,chlapi zkoušíte ňákýho vypazdřit:-? klukovi na Bakkanu se podařil docela slušnej!!:-D viz:foto Bakkan…

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Je pravda, že pod tím mostem jsou ryby, ale jen někdy zaberou. Také jsem tam něco ulovil i 90 cm kelera. Pozor směrem k doku jdou značné vázky, asi železa když se stavěl most.Ty velké ryby jsou vidět, nabízel jsem jim různé velikosti a barvy několik cm od jejich tlamy a nezabrali. Jenom přijely, koukly a nic. Pěkná podívaná. Ovšem za mostem, jak se to rozlévá se mohou vyskytovat sledi – kroužkují na klidné hladině. Pod nimi se nalézají velké tresky. Nekolikrát se mi stalo, že když jsem vytahoval sledě se najednou otevřela velká tlama a sledě mi utrhla. Ti sledi jdou zpravidla mezi 2.-4. hod.ráno. Jeden nebo dva roky to byly tísíce kusů – hejno několik stovek metrů dlouhé.

Jan Kalanin
    Člen
    (194 odpovědí)

Pro Preparatora: Nádherné ryby,ještě jsem tak pěkné okouníky neviděl,a skoro všechny snad chyceny vláčením… zajímavá je taky dvoubarevnost polaků-je to nejspíš tím třením?

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to Kim: už to máme za 2 !!!!!Ještě dnes s Vláďou doladíme poslední nákupy a zítra balíme.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Tak si to tam užijte. Je vidět, že to tam jde. Citronový pepř. Jak jsem říkal dej tam celého kelera do 40 cm a ono to příjde. Snad budeš mít štěstí a udoláš to na rozdíl ode mne.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Doufám,že vyjde jak počasí,tak i ryby.Nástrah máme tolik,že s nima můžeme vnadit.Budeme na lodi ve třech,tak si to užijeme.Budu posílat info a doufám,že i fotky pěkných ryb.Ten pepř koupím.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 2,036)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...