Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Aktuální informace střední Norsko 2012
- Toto téma obsahuje celkem 2,035 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel plukas a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
#36813 30.4.2012 v 11:16
kim napsal:
Velmi pěkná serie. Hlavně aktuální a tak je se na co těšit, pokud tam ryby vydrží. Díky. Ti okouníci by zasloužili preparaci.
Ahoj, tak to mě taky napdlo s tou preparací, ale nějak z toho sešlo. Polaci byli zrovna na vrcholu tření, tak bych to viděl, ještě tak na 14 dní a jsou pryč.
#36814 30.4.2012 v 11:23Okouníci by měli jit 100% na preparci, neb skutečně jde o Modroústé (Helicolenus dactylopterus) kteří dorůstají max velikosti 50cm a to v atlantiku.Na severu o něco méně.A těmto do 50cm moc nechybí…
#36816 30.4.2012 v 11:31Zajímavé bylo, že vůbec netrpěli na dekompresi, když vytáhnete normálního okouníka a to i z 50 m tak je jak balonek :). Vše z jednoho místa, lavice ve 120 m cca 40 na 30m na papriky s kouskem masa.
#36823 30.4.2012 v 15:16mthead napsal: To Preparator : Supr fotografická serie rybí všehochuti. Blahopřeji.
…super fotky a ryby…bez diskusí lepší než rozkuchaná torza ryb z filetovacích stolů nebo ryby visící na háku..bleeee..:-(
#36826 30.4.2012 v 16:21Jsem rád, že jsme se všichni schodli, jak má vypadat pěkná fotka, protože ten poslední Honzův polak, byla pěkná vyválená mrtvolka z bedny, vyfocená až v přístavu. Ryba krásná, ale pozdě vyfocená.
#36829 30.4.2012 v 17:18Loni jsem se chystal vyfotit makrely okamžitě po vytažení, právě kvůli barvám, ale neulovil jsem. Letos protože jedeme dříve opět neuspěji.
#36843 30.4.2012 v 18:59Vážení rybáři ono to je na dvě strany. Třeba těch větších polaků jsem chytil celou bednu a jak vyfotit tolik krásných ryb pohromadě, aby jste vyděli jak pěkně to bralo?! Když je vyřadím vedle sebe, tak mě tu někdo spraží že je to masařina a určitě všechny ryby nebudou čerstvé. Množství se prostě fotí blbě, ale patří to k Norsku. Děkuji za pochvalu, za 2 měsíce vyrážím zas, tak se budu snažit zas něco vyfotit.
S Pozdravem Preparator
#36859 30.4.2012 v 19:49Preparator napsal:
Vážení rybáři ono to je na dvě strany. Třeba těch větších polaků jsem chytil celou bednu a jak vyfotit tolik krásných ryb pohromadě, aby jste vyděli jak pěkně to bralo?! Když je vyřadím vedle sebe, tak mě tu někdo spraží že je to masařina a určitě všechny ryby nebudou čerstvé. Množství se prostě fotí blbě, ale patří to k Norsku. Děkuji za pochvalu, za 2 měsíce vyrážím zas, tak se budu snažit zas něco vyfotit.
S Pozdravem Preparator
Já viděl ty fotky napřed na jednom webu a potom se ukázali zde…klobouk důůůle…supr podívaná..polaci-no to je nádhera…
okouníci…Koi odrůda..8-)8-)
Pěkná práca…
#36861 30.4.2012 v 19:52Glum napsal:
Jsem rád, že jsme se všichni schodli, jak má vypadat pěkná fotka, protože ten poslední Honzův polak, byla pěkná vyválená mrtvolka z bedny, vyfocená až v přístavu. Ryba krásná, ale pozdě vyfocená.
S tím plně souhlasím,ale počkejme na info,proč Honza tu rybu,tak pozdě vyfotil…
Měla opravdu hlavu odleženou jak z mražáku..jinak pěkný kousek..
#36865 30.4.2012 v 21:30..jojo, pravda pravdoucí,kaji se a sypu si popel….už bylo šero když jsem přijel a moc kvalitním foťákem holt neoplývám.Polaka jsem od ostatních nechal stranou,kvůli otlačení, ale chtělo to udělat fotku hned po ulovení, ale byl jsem na lodi sám..Na břehu už bylo pozdě,už ztratil ten zelenozlatavý nádech…tak snad se příště povedou fotky jako má Preparátor…
#36867 30.4.2012 v 21:48No rozdíl mezi námi je, že já si na pěknou fotku budu muset počkat zas nějaký ten měsíc, ale Ty jí jsem připíchneš hned zítra když budeš chtít :). Jooo, jak já ti závidím, že jsi v Norsku většinu roku :), doufám, že letos trefíš nějakého pěkného mníka!
Tak Dobrou…
#36868 30.4.2012 v 22:16Preparator napsal:
No rozdíl mezi námi je, že já si na pěknou fotku budu muset počkat zas nějaký ten měsíc, ale Ty jí jsem připíchneš hned zítra když budeš chtít :). Jooo, jak já ti závidím, že jsi v Norsku většinu roku :), doufám, že letos trefíš nějakého pěkného mníka!
Tak Dobrou…
Toto jsi chytil v květnu 2011. to bylo v AURE ?
#36869 30.4.2012 v 22:43007krivanek napsal:
Preparator napsal:
No rozdíl mezi námi je, že já si na pěknou fotku budu muset počkat zas nějaký ten měsíc, ale Ty jí jsem připíchneš hned zítra když budeš chtít :). Jooo, jak já ti závidím, že jsi v Norsku většinu roku :), doufám, že letos trefíš nějakého pěkného mníka!
Tak Dobrou…
Toto jsi chytil v květnu 2011. to bylo v AURE ?
J,J nemá to být aktuální, jen fotka jako pozdrav.
#36882 1.5.2012 v 17:04Anonymní uživatelNeaktivní(3572 odpovědí)Po dvou dnech odmlky se opet hlasim z Titranu.Prestavka byla zpusobena poruchou WIFI a take vymenou osazenstva.Po prijezdu novych lovcu to vcera vecer po uklidneni vetru vypadalo takto
#36883 1.5.2012 v 17:09Anonymní uživatelNeaktivní(3572 odpovědí)Po dvou dnech odmlky se opet hlasim z Titranu.Prestavka byla zpusobena poruchou WIFI a take vymenou osazenstva.Po prijezdu novych lovcu to vcera vecer po uklidneni vetru vypadalo takto
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Aktuální informace střední Norsko 2012