Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

• Toto téma obsahuje celkem 2,035 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel plukas a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 2,036)
  • Autor
    ivanmi5
    Člen
    (28 odpovědí)

Tak sa nám nakonec rozfúkalo aj začalo pršať a z veľkých hlbok nič nebolo, ale predsa sa niečo zadarilo. Aspoň nejaké peknejšie tresky a aj taká metrovka.

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Tak konečne zapracovali Trnavčania.Prajem super lov a dajte nejakého

halibuta.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Hitra od Enrica Wyrwy:..světový rekord mníka mořského, 182, 46,7kg…!!!! To je hadice…!!!

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

Tak to jóóóó,tomu už se říka ryba……:-P

milos
    Účastník
    (228 odpovědí)

Ještě nedávno byla magická hranice 40kg a tenhle rekord už je za 45kg. Co bude dál … 😉

Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

To Milos : 50+ kilo. To už vím teď.:-D Už aby se to Honzovi Dufkovi podařilo.

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

To je neskutečný8-O takový hovádko, doufám Honzo že ho překonášššš!!!

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Na základě tohoto úlovku by měli opravit údaj v knize o rybách. Cituji z ní : Největší treskovitá ryba atlantiku – délka 2m hmotnost 30 kg.Až do hloubky 400m. Tření od dubna do června. Na internetu je uváděna hmotnost do 45 kg,

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

Vzhledem k tomu že jsou Oceány stále málo prozkoumány, tak čert ví jaké nádherné ryby tam dole vlastně jsou.Pokaždé když chytím něco nového, tak z toho mám velikou radost.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

honza dufek napsal: Hitra od Enrica Wyrwy:..světový rekord mníka mořského, 182, 46,7kg…!!!! To je hadice…!!!

To už je opravdu neskutečná ryba, zase Honzovi pošoupli hranici, kterou má překonat, ale on to zvládne, to je jistý. Hlavně to musel být krásnej boj, asi žádná sranda…:-)

PP
    Člen
    (223 odpovědí)

To Jindřich: Loni na Hitře to bylo na Tobě vidět a většina jen tiše záviděla samo včetně mě:-D

Dreisig
    Člen
    (82 odpovědí)

Pán Dufek, dá sa zistiť na akej hĺbke bol chytený a aká bola nástraha ?

Petr
    Účastník
    (63 odpovědí)

Čekáme napjatě, co se tam děje, jaké jsou úlovky a ono nic 😯

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…včera jsem byl zase na mníkách, stál jsem skoro na místě, rift parádní, ale byl hrozný spodní proud, na 155 metrech vymotáno 240 a to se fakt nedalo, dubloval jsem 800 plus 650 gr ale ani to nepomohlo, to je prostě někdy Hallarevet..oběsila se jedna brosma..Vzal jsem to na Podkovu, kde byli vidět mrskající se kelírci, okolo nich pěkné srpky na sonu,povedla se obecná cca 8kg, začalo cedit tak jsem radši jel na véču…zítra mi najíždějí hosti a v sobotu taky, tak se asi na vodu nedostanu..Uvidíme..Z Dolmoy Honza..

shark
    Člen
    (486 odpovědí)

to honza dufek ,downrigger tak 6-8kg by tyhle situace myslim resil

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 2,036)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...