Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Zitra nas ceka slabsi vichrice,takze se asi odmlcim.Vsichni doufaji,ze predpoved se zmeni k lepsimu jako dnes
Odpovědět
Takže se zase zadařilo. Pěkné informace. Ty se asi moc nevyspíš. A to máš sezónu před sebou. Du taky Hajat.
Odpovědět
to Honza Dufek:pěkní polaci,jsem rád,že najeli.Za týden jsme tam tak jim dáme.Jo ten balíček pošli,máš to v sz.
Odpovědět
Vidím dobré zprávy o polacích, to by mohli být za chvíli u nás na Klevsetu, pokud se nestane něco dramatického s počasím. Už se na ně těším... lehkej klacek s gumou a tradá. Dostal jsem i tip na nová místa, kde se prý houfujou před třením, tak se uvidí. Takovej kousek, jako je na fotce (co Tome, už se těšíš?), to by bylo...
Odpovědět
To Mara45: jen aby nám tam Honza do té doby něco nechal :-D
V pondělí 7.5. dopoledně jsme tam jak na koni
Odpovědět
to Venas:už se nemůžu dočkat.Bereme s sebou hodně nových nástrah,tak jsem na to zvědavej.Jen aby vyšlo počasí!
Odpovědět
To Dody: V Bzíkárně takový polačí miminka.To není ani možný.Že Ty jsi jí odmontoval trojháčky z pilkříků....no jo, není nad sportovní rybolov.
Odpovědět
Titran hlasi 11-ku a jen dva odvazlivci vyjeji pres poledne,kdy se to utisilo na 7-8 m/s ale po hdince se vratili se dvema malymi dorsi a hlasili drift na urovni mensiho toboganu.Na zitra nam predpovidaji 15-ku a to bude mazec.Takze to vypada ze do konce turnusu jsme dojezdili.
Pro nove prichozi to vypada pozitivne,protoze na pondeli je ve vyhledu 4-5m/s a doufam ze me chlapi neuslapou pri odevzdavani lodi.
Kdyby se neco zmenilo tak se ozvu
Odpovědět
Na zdokumentovani stavu pocasi mi stacily 2 minutky.Mereni vetru ala Titran - pokud je zastera ve vodorovne poloze neda se jezdit a tahle je na tom o hodne horsi.
Odpovědět
...jak říkáš, odvážlivci to dnes taky zkusili ale odvolal jsem to všechno zpět do přístavu..sílící pětka na desítku, plná voda bílých vln..zlepšení až v neděli..zítra to vidíme na vláčku pod mostem mezi Dolmoy a Hitrou, tam se polaci vždycky povedli nebo pojedeme pod most mezi Hitru a Fjelvaroyu k Filanu...tam jsme nachytali i ze břehu pěkný ryby...
Odpovědět
Nazdar pánové,
právě jsme se ze středního norska vrátili a kromě pěkných tresek se nám podařil i pěkný mník 148 cm - 19 kg. Tak přikládám foto.
Pěkný den
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...