Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

Sime to je natrávená ryba z obecňačky?

...Dolmoy...konečně najíždějí polaci...dnes největší 97cm, 9,05kg...vše na kopci Hallarevet 13-18 metrů a u "Šutru"...vše na MYSTIC whisky a 60gr hnědého Agresora...polaci nejsou vytření...

...detail "krasavce"...

...a tady je máme u sebe...

To jsi mě udělal radost Honzo, máme to za 6 Averoy, tak to by už mohly být i tam.

...ani jeden polak nebyl vytřený, vše jikerňačky...nyní se shromažďují ke tření a to je čas na opravdu velké kusy...svého "PB" jsem tady dostal nějak ke konci dubna, nebo tak nějak...:)

To Sim krasne rybky ,predpokladam,ze to bylo z Ornklakenu.Ted se to uz bude jenom lepsit.

To dedo145 myslíš tím jistě braní ryb,protože když koukám na předpověď počasí,tak zítra a pozítří bude foukat pekelně.Snad to nebude tak hrozný.Pozítří odjezd.

Dnesni den na Titranu nas prekvapil super pocasim .Predpovedi se nesplnily a bylo prijemne teplo a foukalo cca 3 m/s.Ti kteri uverili predpovedi a dorazili zasoby alkoholicku vyrazili na vodu pozdeji.

Nastesti to nevadilo,protoze pocasi vydrzelo po cely den.Hlavne vlackari si prichazeji na sve:

Vlastne vsechny rybky byly dnes uloveny na privlac.Dokonce i tento pekny dorsik,ktery mel 111 cm

Je zajimave,ze vsechny velke dorse byly uloveny na cervene gumy anebo na silver-red gumy

Koukám,že byl halibuťák/Voráček/ve svým živlu.Kolik už dostal polaků?

Nestihl jsem dnes vsechno zdokumentovat,protoze lode se vraceli z vody nepravidelne a kucharka Janka si chtela vyjet na polaky,tak jsem ji byl zavest do takzvane Bzikarny,kde si ulovila 4 polaky 50- 65 cm.

Polaky uprednostnovali rybky black-silver,ale i male pilkry vsech barev

A na zaver nekolik fotek z filetarny,protoze jak uz jsem predeslal tak se nedalo stihnout zdokumentovat ulovky na vode nebo hned po prijezdu

A dalsi parta

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!