Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
...Dolmoy...konečně najíždějí polaci...dnes největší 97cm, 9,05kg...vše na kopci Hallarevet 13-18 metrů a u "Šutru"...vše na MYSTIC whisky a 60gr hnědého Agresora...polaci nejsou vytření...
Odpovědět
To jsi mě udělal radost Honzo, máme to za 6 Averoy, tak to by už mohly být i tam.
Odpovědět
...ani jeden polak nebyl vytřený, vše jikerňačky...nyní se shromažďují ke tření a to je čas na opravdu velké kusy...svého "PB" jsem tady dostal nějak ke konci dubna, nebo tak nějak...:)
Odpovědět
To Sim krasne rybky ,predpokladam,ze to bylo z Ornklakenu.Ted se to uz bude jenom lepsit.
Odpovědět
To dedo145 myslíš tím jistě braní ryb,protože když koukám na předpověď počasí,tak zítra a pozítří bude foukat pekelně.Snad to nebude tak hrozný.Pozítří odjezd.
Odpovědět
Dnesni den na Titranu nas prekvapil super pocasim .Predpovedi se nesplnily a bylo prijemne teplo a foukalo cca 3 m/s.Ti kteri uverili predpovedi a dorazili zasoby alkoholicku vyrazili na vodu pozdeji.
Nastesti to nevadilo,protoze pocasi vydrzelo po cely den.Hlavne vlackari si prichazeji na sve:
Odpovědět
Vlastne vsechny rybky byly dnes uloveny na privlac.Dokonce i tento pekny dorsik,ktery mel 111 cm
Odpovědět
Je zajimave,ze vsechny velke dorse byly uloveny na cervene gumy anebo na silver-red gumy
Odpovědět
Koukám,že byl halibuťák/Voráček/ve svým živlu.Kolik už dostal polaků?
Odpovědět
Nestihl jsem dnes vsechno zdokumentovat,protoze lode se vraceli z vody nepravidelne a kucharka Janka si chtela vyjet na polaky,tak jsem ji byl zavest do takzvane Bzikarny,kde si ulovila 4 polaky 50- 65 cm.
Polaky uprednostnovali rybky black-silver,ale i male pilkry vsech barev
Odpovědět
A na zaver nekolik fotek z filetarny,protoze jak uz jsem predeslal tak se nedalo stihnout zdokumentovat ulovky na vode nebo hned po prijezdu
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...