Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

• Toto téma obsahuje celkem 2,035 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel plukas a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 2,036)
  • Autor
    zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Sime to je natrávená ryba z obecňačky?

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…Dolmoy…konečně najíždějí polaci…dnes největší 97cm, 9,05kg…vše na kopci Hallarevet 13-18 metrů a u “Šutru”…vše na MYSTIC whisky a 60gr hnědého Agresora…polaci nejsou vytření…

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…detail “krasavce”…

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…a tady je máme u sebe…

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

To jsi mě udělal radost Honzo, máme to za 6 Averoy, tak to by už mohly být i tam.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…ani jeden polak nebyl vytřený, vše jikerňačky…nyní se shromažďují ke tření a to je čas na opravdu velké kusy…svého “PB” jsem tady dostal nějak ke konci dubna, nebo tak nějak…:)

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

To Sim krasne rybky ,predpokladam,ze to bylo z Ornklakenu.Ted se to uz bude jenom lepsit.

MK
    Účastník
    (37 odpovědí)

To dedo145 myslíš tím jistě braní ryb,protože když koukám na předpověď počasí,tak zítra a pozítří bude foukat pekelně.Snad to nebude tak hrozný.Pozítří odjezd.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Dnesni den na Titranu nas prekvapil super pocasim .Predpovedi se nesplnily a bylo prijemne teplo a foukalo cca 3 m/s.Ti kteri uverili predpovedi a dorazili zasoby alkoholicku vyrazili na vodu pozdeji.

Nastesti to nevadilo,protoze pocasi vydrzelo po cely den.Hlavne vlackari si prichazeji na sve:

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Vlastne vsechny rybky byly dnes uloveny na privlac.Dokonce i tento pekny dorsik,ktery mel 111 cm

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Je zajimave,ze vsechny velke dorse byly uloveny na cervene gumy anebo na silver-red gumy

MK
    Účastník
    (37 odpovědí)

Koukám,že byl halibuťák/Voráček/ve svým živlu.Kolik už dostal polaků?

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Nestihl jsem dnes vsechno zdokumentovat,protoze lode se vraceli z vody nepravidelne a kucharka Janka si chtela vyjet na polaky,tak jsem ji byl zavest do takzvane Bzikarny,kde si ulovila 4 polaky 50- 65 cm.

Polaky uprednostnovali rybky black-silver,ale i male pilkry vsech barev

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

A na zaver nekolik fotek z filetarny,protoze jak uz jsem predeslal tak se nedalo stihnout zdokumentovat ulovky na vode nebo hned po prijezdu

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

A dalsi parta

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 2,036)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...