Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
..jasně, uvnitř byla kazeta Soroya-rybí království....:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Tak to asi byl nejaky zavistivy rybar a vztekem ze na Soroy nemuze, ho vyhodil :-)
Odpovědět
Jak tak koukám, kazeta v něm již není.
Prut byl pravděpodobně Penn Overseas.
Také jsme jej vloni zlomili. I Z-line 50 lb.
Sim vše vyřídil v reklamačním koloběhu .
Krásné rybičky. Gratulace.
( hulku zlomili hned první den ? )
Odpovědět
tak to by panove mohli vedet ze videoprehravace se netahaji na 50lb prut ale na 220v prodluzovacku:-D:-D:-D
Odpovědět
...hodně přesné počasí na které se každý den dívám je meteo.pl, model COAMPS, sbírají od jiných meteo stanic prognózy a předpovědi, velmi velmi přesné, nejenom síla větru, ale i tlak vzduchu a teplota..
Odpovědět
To Dedo 145: Pěkně klucííí pěkně, jen jim dejte co proto.A nebojte, pokud to jen trochu půjde před Soroyou za Vámi ještě zaletím.
A Dody, držím palce ať Tě moc nezlobí....
Odpovědět
Doma z Gartenu. Počasie sme si vymodlili super na toto obdobie a ryby boli tiež.
Odpovědět
Už najíždějí polaci do mělčin? Jsem netrpělivý, máme to za strašně dlouhých 8.
Odpovědět
Ahoj Honzo. Ta kazeta - o tom jsem ještě neslyšel:-), nemoh bys mi ji sehnat? Tady se včera chlapi trefili do slušnejch kelerů, ale žádnej nebyl 100+. Abych ti udělal radost, můžeš hádat, jaké gumy měli na klacku... Byli se jen tak nalehko pobavit, dneska odjíždějí a "maso" už mají dávno v mrazáku. Počasí je super už asi 12 dní, dobrý vítr, bez deště, což v téhle době nepamatuju.
Odpovědět
Člověče, což ty tvoje barvy umím pojmenovat? Navíc ti to v těch kádích vyjde pokaždý trochu jinak. Inu co kus, to originál.
Co jsem koukal, tak na prutech měli černý s glitry a s žlutočervenou jig headovou 80 g hlavičkou a pak něco hnědozeleného s klasickým nebarveným torpédem.:-D: Mystic v klasické velikosti, na velké ještě nedošlo.
Odpovědět
[citace]zdeneko napsal:
Už najíždějí polaci do mělčin? Jsem netrpělivý, máme to za strašně dlouhých 8.[/citace]Já dnes za 22.to abych si to šel hodit:-P
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...