Hasvik, NO
temperature icon -5°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

To je dobrej nápad, nevypínat hned kameru, to mě nenapadlo, já jí vždy hned vypnu:-D:-D

S tou kamerou se to má tak, že vypínáš kameru a někdo jako na potvoru začne něco říkat. A je to v pytli! Obrazový děj je u konce, ale zvuk utnout nejde v půlce slova. Vypadá to blbě. Tam se dá použít nějaký přechod, který konec záběru zvukově i obrazově utlumí. Pokud ale necháš kameru ještě chvilku běžet, máš možnost volby jak situaci řešit. :-D:-D

zdravim v predvecer odletu ze Smoly. Pocasi paradni - hlasili vitr a dest, vysledek byl slunicko a takrka bezvetri po celou dobu. Prselo jen v noci.

Ryby dobry, tresky kolem metru, nejaky leng a lumb, jen dnes nic moc, jestli je to tim, ze je uplnek? Celkove jsem chytani moc nedala, nebyl cas kvuli lumparnam. :-)

Foto nemuzu pridat, neb jsem zapomnela doma patricnou techniku.

[citace]husky19 napsal: Dolmoya Fisker byla naše první loď. Druhá část výpravy měla tu loď co je na videu. Měla 100HP dieslový motor a také byla super.

Vše bylo skvělé, jen ti celníci nám nemuseli zabavit 80kg ryb. A to jsme neměli nějak moc přes limit. Každý jsme měli svou bednu. Nic víc. Ale vážení je vážení a nedalo se nic dělat. [/citace]Kolik byla pokuta?

Celník to napsal pouze na jednoho z nás a ten zaplatil 5000,-- NOK. No a my se na to složili všichni (bylo nás 8). Tak že cca 2000,-- Kč každý.:-E:-E

Ale takový je život. Předpisy jsou předpisy a když se porušují, musí se počítat s eventuálními problémy.

[citace]husky19 napsal:

Celník to napsal pouze na jednoho z nás a ten zaplatil 5000,-- NOK. No a my se na to složili všichni (bylo nás 8). Tak že cca 2000,-- Kč každý.

Ale takový je život. Předpisy jsou předpisy a když se porušují, musí se počítat s eventuálními problémy.[/citace]

Zdravim.

Muzu se zeptat kolik kylo bylo navic? diky Zdenek

[citace]kikibut napsal: husky19 napsal:

Tak jsem udělal pokus s filmem z Kokelvu v roce 2009. Nechal jsem titulky, počáteční intro, nějaké scénu filmu a závěrečné titulky. Pro názornost to snad postačí. Filmy uložím na "Uložto" a pokud by měl někdo zájem, jsou k dispozici.

Kokelv - červen 2009 (sestřih)

Krásný video....ty v.le to bude pěkná ryba,ty v.le to jsou dvě ryby Ryby jste nachytali krásný,gratuluji,ale to jste každý den lezli do lodí po tom žebříku u mola ? A ty ryby jste si zvedali sami ???[/citace]

Jak se budou videa na ulož.to jmenova,abych nehledal něco jiného. děkuji moc se těším dík

[citace]fola napsal:

husky19 napsal:

Celník to napsal pouze na jednoho z nás a ten zaplatil 5000,-- NOK. No a my se na to složili všichni (bylo nás 8). Tak že cca 2000,-- Kč každý.

Ale takový je život. Předpisy jsou předpisy a když se porušují, musí se počítat s eventuálními problémy.

Zdravim.

Muzu se zeptat kolik kylo bylo navic? diky Zdenek[/citace]

Každý jsme měli cca 10-12 kg nad limit. Každý svou bednu a nic víc. Myslím, že to nebylo tak strašné. Ale....:-E:-E

[citace]Piva napsal:

kikibut napsal: husky19 napsal:

Tak jsem udělal pokus s filmem z Kokelvu v roce 2009. Nechal jsem titulky, počáteční intro, nějaké scénu filmu a závěrečné titulky. Pro názornost to snad postačí. Filmy uložím na "Uložto" a pokud by měl někdo zájem, jsou k dispozici.

Kokelv - červen 2009 (sestřih)

Krásný video....ty v.le to bude pěkná ryba,ty v.le to jsou dvě ryby Ryby jste nachytali krásný,gratuluji,ale to jste každý den lezli do lodí po tom žebříku u mola ? A ty ryby jste si zvedali sami ???

Jak se budou videa na ulož.to jmenova,abych nehledal něco jiného. děkuji moc se těším dík[/citace]

Ještě jsem zkoušel udělat menší sestřih, ale zase to bylo velké. Jakmile to dám na Uložto, napíšu sem odkaz.

[citace]husky19 napsal:

fola napsal:

husky19 napsal:

Zdravim.

Muzu se zeptat kolik kylo bylo navic? diky Zdenek

Každý jsme měli cca 10-12 kg nad limit. Každý svou bednu a nic víc. Myslím, že to nebylo tak strašné. Ale....[/citace] My jsme na soroy radeji prilatili 61kc za kazde kili navic. To nas jeste strasili ze kdyz vaha nebude sedet tak jako ze zadny papir nemame a zaplatime pokutu+zabaveni veskereho masa. No sranda Nori....:-x

Ahoj doma husky19 -

poprvé tady někdo napsal, že zaplatil za nadlimit, když měli 1 bednu na ososbu. Překvapilo mět to i když znám jejich limit. Předpokládal jsem, že kdybych vezl 1 bednu na osobu, tak bude vše v pohodě. Jak vidno, najdou se v Norsku tací, kteří zkontrolují hmotnost i u tý 1 bedny. Zatím jsem si nezahrával a ani v budoucnu zahrávat nebudu. I když jsem si dodnes myslel, že do tý jedný bedny na osobu se dá v pohodě jít.

Myslím, že jsme byli široko-daleko jediní, kdo zaplatil, i když ten nadlimit nebyl tak strašný.

Ale já si v konečné fázi přivezl stejně plnou bednu. ;-);-);-)

Celník chtěl 80kg ryb jako konfiskát a připravil pytle. Naplnili jsme první, on ho zvážil, ohlásil 40 kg a že ještě 40 kg chce. Pytel odložil bokem jako zabavený a já si v nestřežené chvíli zase tu bednu z konfiskátu doplnil. :-D:-D:-D

to Husky: prosim tě,kde vás takhle stáhli:-x to musela bejt kontrola před trajektem??8-O nebo vás stavěli při cestě:-( ??:-|

[citace]husky19 napsal:

Kokelv - červen 2009 (sestřih)[/citace]

To teda byla průmyslová těžba na tom Kokelvu, musela to být krásná rybačka! Teď jsem se vrátil a hned bych jel znovu.

[citace]respi napsal:

to Husky: prosim tě,kde vás takhle stáhli to musela bejt kontrola před trajektem?? nebo vás stavěli při cestě ??[/citace]

Bylo to na hranici Norsko - Finsko nahoře u Alty.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
Nové skupině se velmi daří,  včera...
Sim napsal: Dnes vyrazil...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!