Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -8°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
opar
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Aktuální informace střední Norsko 2012

« Předchozí 1 … 129 130 131 132 133 134 135 136 Další »
Duke
08.04.2012 ID: 524828

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

0
Odpovědět
Kliknis
30.09.2012 ID: 1045499

To je dobrej nápad, nevypínat hned kameru, to mě nenapadlo, já jí vždy hned vypnu:-D:-D

0

Odpovědět

husky19
30.09.2012 ID: 1045500

S tou kamerou se to má tak, že vypínáš kameru a někdo jako na potvoru začne něco říkat. A je to v pytli! Obrazový děj je u konce, ale zvuk utnout nejde v půlce slova. Vypadá to blbě. Tam se dá použít nějaký přechod, který konec záběru zvukově i obrazově utlumí. Pokud ale necháš kameru ještě chvilku běžet, máš možnost volby jak situaci řešit. :-D:-D

0

Odpovědět

janka
30.09.2012 ID: 1045501

zdravim v predvecer odletu ze Smoly. Pocasi paradni - hlasili vitr a dest, vysledek byl slunicko a takrka bezvetri po celou dobu. Prselo jen v noci.

Ryby dobry, tresky kolem metru, nejaky leng a lumb, jen dnes nic moc, jestli je to tim, ze je uplnek? Celkove jsem chytani moc nedala, nebyl cas kvuli lumparnam. :-)

Foto nemuzu pridat, neb jsem zapomnela doma patricnou techniku.

0

Odpovědět

Červený Jndřich
30.09.2012 ID: 1045503

[citace]husky19 napsal: Dolmoya Fisker byla naše první loď. Druhá část výpravy měla tu loď co je na videu. Měla 100HP dieslový motor a také byla super.

Vše bylo skvělé, jen ti celníci nám nemuseli zabavit 80kg ryb. A to jsme neměli nějak moc přes limit. Každý jsme měli svou bednu. Nic víc. Ale vážení je vážení a nedalo se nic dělat. [/citace]Kolik byla pokuta?

0

Odpovědět

husky19
01.10.2012 ID: 1045511

Celník to napsal pouze na jednoho z nás a ten zaplatil 5000,-- NOK. No a my se na to složili všichni (bylo nás 8). Tak že cca 2000,-- Kč každý.:-E:-E

Ale takový je život. Předpisy jsou předpisy a když se porušují, musí se počítat s eventuálními problémy.

0

Odpovědět

fola
01.10.2012 ID: 1045512

[citace]husky19 napsal:

Celník to napsal pouze na jednoho z nás a ten zaplatil 5000,-- NOK. No a my se na to složili všichni (bylo nás 8). Tak že cca 2000,-- Kč každý.

Ale takový je život. Předpisy jsou předpisy a když se porušují, musí se počítat s eventuálními problémy.[/citace]

Zdravim.

Muzu se zeptat kolik kylo bylo navic? diky Zdenek

0

Odpovědět

Piva
01.10.2012 ID: 1045513

[citace]kikibut napsal: husky19 napsal:

Tak jsem udělal pokus s filmem z Kokelvu v roce 2009. Nechal jsem titulky, počáteční intro, nějaké scénu filmu a závěrečné titulky. Pro názornost to snad postačí. Filmy uložím na "Uložto" a pokud by měl někdo zájem, jsou k dispozici.

Kokelv - červen 2009 (sestřih)

Krásný video....ty v.le to bude pěkná ryba,ty v.le to jsou dvě ryby Ryby jste nachytali krásný,gratuluji,ale to jste každý den lezli do lodí po tom žebříku u mola ? A ty ryby jste si zvedali sami ???[/citace]

Jak se budou videa na ulož.to jmenova,abych nehledal něco jiného. děkuji moc se těším dík

0

Odpovědět

husky19
01.10.2012 ID: 1045517

[citace]fola napsal:

husky19 napsal:

Celník to napsal pouze na jednoho z nás a ten zaplatil 5000,-- NOK. No a my se na to složili všichni (bylo nás 8). Tak že cca 2000,-- Kč každý.

Ale takový je život. Předpisy jsou předpisy a když se porušují, musí se počítat s eventuálními problémy.

Zdravim.

Muzu se zeptat kolik kylo bylo navic? diky Zdenek[/citace]

Každý jsme měli cca 10-12 kg nad limit. Každý svou bednu a nic víc. Myslím, že to nebylo tak strašné. Ale....:-E:-E

0

Odpovědět

husky19
01.10.2012 ID: 1045518

[citace]Piva napsal:

kikibut napsal: husky19 napsal:

Tak jsem udělal pokus s filmem z Kokelvu v roce 2009. Nechal jsem titulky, počáteční intro, nějaké scénu filmu a závěrečné titulky. Pro názornost to snad postačí. Filmy uložím na "Uložto" a pokud by měl někdo zájem, jsou k dispozici.

Kokelv - červen 2009 (sestřih)

Krásný video....ty v.le to bude pěkná ryba,ty v.le to jsou dvě ryby Ryby jste nachytali krásný,gratuluji,ale to jste každý den lezli do lodí po tom žebříku u mola ? A ty ryby jste si zvedali sami ???

Jak se budou videa na ulož.to jmenova,abych nehledal něco jiného. děkuji moc se těším dík[/citace]

Ještě jsem zkoušel udělat menší sestřih, ale zase to bylo velké. Jakmile to dám na Uložto, napíšu sem odkaz.

0

Odpovědět

fola
01.10.2012 ID: 1045519

[citace]husky19 napsal:

fola napsal:

husky19 napsal:

Zdravim.

Muzu se zeptat kolik kylo bylo navic? diky Zdenek

Každý jsme měli cca 10-12 kg nad limit. Každý svou bednu a nic víc. Myslím, že to nebylo tak strašné. Ale....[/citace] My jsme na soroy radeji prilatili 61kc za kazde kili navic. To nas jeste strasili ze kdyz vaha nebude sedet tak jako ze zadny papir nemame a zaplatime pokutu+zabaveni veskereho masa. No sranda Nori....:-x

0

Odpovědět

Vlkous
01.10.2012 ID: 1045524

Ahoj doma husky19 -

poprvé tady někdo napsal, že zaplatil za nadlimit, když měli 1 bednu na ososbu. Překvapilo mět to i když znám jejich limit. Předpokládal jsem, že kdybych vezl 1 bednu na osobu, tak bude vše v pohodě. Jak vidno, najdou se v Norsku tací, kteří zkontrolují hmotnost i u tý 1 bedny. Zatím jsem si nezahrával a ani v budoucnu zahrávat nebudu. I když jsem si dodnes myslel, že do tý jedný bedny na osobu se dá v pohodě jít.

0

Odpovědět

husky19
01.10.2012 ID: 1045525

Myslím, že jsme byli široko-daleko jediní, kdo zaplatil, i když ten nadlimit nebyl tak strašný.

Ale já si v konečné fázi přivezl stejně plnou bednu. ;-);-);-)

Celník chtěl 80kg ryb jako konfiskát a připravil pytle. Naplnili jsme první, on ho zvážil, ohlásil 40 kg a že ještě 40 kg chce. Pytel odložil bokem jako zabavený a já si v nestřežené chvíli zase tu bednu z konfiskátu doplnil. :-D:-D:-D

0

Odpovědět

respi
01.10.2012 ID: 1045526

to Husky: prosim tě,kde vás takhle stáhli:-x to musela bejt kontrola před trajektem??8-O nebo vás stavěli při cestě:-( ??:-|

0

Odpovědět

Sim
01.10.2012 ID: 1045527

[citace]husky19 napsal:

Kokelv - červen 2009 (sestřih)[/citace]

To teda byla průmyslová těžba na tom Kokelvu, musela to být krásná rybačka! Teď jsem se vrátil a hned bych jel znovu.

0

Odpovědět

husky19
01.10.2012 ID: 1045528

[citace]respi napsal:

to Husky: prosim tě,kde vás takhle stáhli to musela bejt kontrola před trajektem?? nebo vás stavěli při cestě ??[/citace]

Bylo to na hranici Norsko - Finsko nahoře u Alty.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 129 130 131 132 133 134 135 136 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit
favicon

AQUANTIC Garfish Silk smyčka zelená

Sleva 4 Kč
AQUANTIC Garfish Silk smyčka zelená
83 Kč
79 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Williamson Live Ballyho Bonito Blue 25cm

Sleva 40 Kč
Williamson Live Ballyho Bonito Blue 25cm
799 Kč
759 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Savage Gear Cutbait Herring Kit 20cm 270g Firetiger

Sleva 140 Kč
Savage Gear Cutbait Herring Kit 20cm 270g Firetiger
529 Kč
389 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.