Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Tak to je dobrej nářez!!Co to je za multík,když mohl mít nástrahu v 560 metrech?Neumím si to představit,mít takový hovado na prutě.
Odpovědět
já si spíš nedokážu představit, co bych s nim dělal, myslíte, že by mi ho uznali jako trofejku...:-)
Odpovědět
Jako trofej asi jen na fotu. Co s ním, když jeho maso je toxické. Jen by mě zajímalo jak dlouho vzdoroval, kdy se jedná o lenocha. Každopádně lovci je třeba blahopřát.
Odpovědět
[citace]kim napsal:
Jako trofej asi jen na fotu. Co s ním, když jeho maso je toxické. Jen by mě zajímalo jak dlouho vzdoroval, kdy se jedná o lenocha. Každopádně lovci je třeba blahopřát.[/citace]
Pokud v knihách nelžou, tak nevzdoroval téměř vůbec :-(
Taková ryba při vytažení do lodi nejspíše uhyne už jen díky své váze, ale kdo by odolal nezvážit takový kus...
Co jsem se kdy dočetl (žádná vlastní zkušenost), tak se vytahují ven z vody jen kusy, co "lámou" rekordy.
Ale kdo z nás se může pochlubit rybou nad půl tuny :-)
Odpovědět
..krásná práce, Sandokane...pro mne sezóna na rybách skončila po druhé návštěvě místního lékaře,předepsání nějrůznějších pilulí na bolest zad..Už to nemám prý radši letos na rybách pokoušet..A to dneska bylo skoro bezvětří a ideální počasí na mňouky..CHjo..:-S
Odpovědět
[citace]Ice napsal:
Výlet na kutru na mníky[/citace]
Kolik měli?
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...