Hasvik, NO
temperature icon -5°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

"Větší"

A už to fičí

A občas se musí vysušit i foťák...8-O

... tak jsme se zase vratili ... :-(

Tento pobyt byl ve znameni velmi promenliveho pocasi - jak jste zaznamenali. Jak jsem uz psala, jezdime na delsi pobyt ve stejny termin uz hoodne let a bylo to podruhe, ze pocasi nepralo. Norove rikali, ze letos meli leto v utery .. proste leto se moc nedostavilo.

Na Averoy to sice nebylo s tim vetrem tak hrozne, jako severneji, ale presto se nedalo 2 dny vyjet. Chytali jsme ze brehu a taky to kolega zkusil z mostu, i kdyz se tomu zpocatku branil .. Presto chytil tresku, polaka a o makrelach nemluvim. Ty byly vsude.

Celkove ulovky na vase pomery nic moc - tresky male, jednoskvrnky taky nic moc, nejaky mnik, polack a pod.

Ale dovolena se zdarila a uz se zase tesim - je to zase za par!!

;-)

Smola/Jostolen

Docela úspěšný lovecký den party z Třince. Pět metrovek nachytali asi tak 1 km od "Trianglu".

Tak hlasim navrat z Urke dik Sroubku ze sis vzpomel.Vsude makrel jak hnoje keleri male houby zadne,zato vitr a dest byl pekny cely tyden.Kdyz jsme jeli nazpet byly zavrene tunely za Strynem,tak jsme to museli objet pres hory a tam to bylo na zimni gumy asi 5cm snehu,ale zvladli jsme to.I pres to pocasi bych jel hned

to treska008: a pošleš nějaké foto? Tvoje fotky byly vždy jako od profíka a prohlížel jsem si je se zatajeným dechem.

Langevág přesně včera v 11 hod

2Jostolen: na tom molu to vypadá, že je tam snad námraza , nebo je to jen nějaká rosa ?

Světlá místa = suché molo.

Tmavá místa = mokré molo ;-)

2vlkous kunďaba tak to bych neřek , teď jak jsi mi to popsal jasně , ale normálně to vypadalo jako jinovatka a mokrý kus od ryb :-D

[citace]skrblik napsal:

Langevág přesně včera v 11 hod[/citace]

Pěkná ryba, na co zabral a jak hluboko?

To Sime dik za lichotku ja zase hltam vase prispevky ze Soroye a vzdy se tesim na pokracovani,ale letos jak nesvitilo slunce a bylo pod mrakem a porad prselo,tak jsem ani nefotil a kdyz sem tam byl po trinacte tak je to porad stejny.

Už zítra na Dolmoy!!;-);-);-);-);-)

Tak šťastnou cestu a bohatý úlovek. ;-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....