Hasvik, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

Před pár lety jsem tuto destinaci navštívil také. My měli jen olej ve fjordu. To že tu budou takové vlny, by jsem nečekal.

Ať se Vám počací umoudří.

Jak tak koukám na ty vlny, tak to musí tím Froyafjordem opravdu letět. :-?:-?:-x:-x:-E:-E:-S:-S:-S:-S

Jednak přeji H. Dufkovi brzké uzdravení- z vlastní zkušenosti vím co to obnáší, také mě pomohly injekce. Na ale ten fičák je mastný. Vůbec letos byl dle mého zajímavý rok co se týká počasí. Nyní jsem na lesních lovech - zatím nic moc - vyrazím ve 3 hod. ráno, ale přeji kolegům v Norsku podmínky příhodné k lovu. 20.9. máme pokec norků v Praze a také se budeme počasím zabývat - organizuje mara45.

[citace]kikibut2 napsal:

Před pár lety jsem tuto destinaci navštívil také. My měli jen olej ve fjordu. To že tu budou takové vlny, by jsem nečekal.

Ať se Vám počací umoudří.

[/citace]

To mu se říká Norsko ...

[citace]kim napsal:

Jednak přeji H. Dufkovi brzké uzdravení- z vlastní zkušenosti vím co to obnáší, také mě pomohly injekce. Na ale ten fičák je mastný. Vůbec letos byl dle mého zajímavý rok co se týká počasí. Nyní jsem na lesních lovech - zatím nic moc - vyrazím ve 3 hod. ráno, ale přeji kolegům v Norsku podmínky příhodné k lovu. 20.9. máme pokec norků v Praze a také se budeme počasím zabývat - organizuje mara45. [/citace]

Ahoj Kime ať se zadaří na lovu . A doufám ,že nám pak napíšeš nějaké vyprávění popřípadě fotoreportáž . Vždy se mi tvoje vyprávění a fotky z celého světa moc líbili .

[citace]kim napsal: Jednak přeji H. Dufkovi brzké uzdravení- z vlastní zkušenosti vím co to obnáší, také mě pomohly injekce. Na ale ten fičák je mastný. Vůbec letos byl dle mého zajímavý rok co se týká počasí. Nyní jsem na lesních lovech - zatím nic moc - vyrazím ve 3 hod. ráno, ale přeji kolegům v Norsku podmínky příhodné k lovu. 20.9. máme pokec norků v Praze a také se budeme počasím zabývat - organizuje mara45. [/citace]

Díky Kime za podporu..naštěstí se o mne tu Hanka dobře stará ale diclofenac a injekce pomohly...Ale podle jejího sarkastického komentáře první den bolestí jsem se tvářil jak když "kocour sere do řezanky"...Jinak aktuálně Full Storm cca 30m/s včetně brutálního chcavce!!!!!!!!! Doufám že nás to neodfoukne....:-D

[citace]honza dufek napsal:

...Jinak aktuálně Full Storm cca 30m/s včetně brutálního chcavce!!!!!!!!! Doufám že nás to neodfoukne....[/citace]

30m/s tak to už musí pěkně třepat barákama. Já jsem zažil nejvíc 25m/s a stačilo.

Počkej v sobotu, kam se na to těch 30 hrabe :-D:-D:-D:-D

Honzo koukej se uzdravit ať ještě lapneš nějakou tu hadici. Jinak počasí teda masakr ,to je pravda . Takovou bouři jsem ještě na severu nezažil :-(:-(:-( To ti nezávidim ,ale jistě to brzy přejde .

..to je prd proti bouři myslím té poslední Dagmar..na Hamarviku na Froje naměřili vítr 303km/h!!! včetně extrémního přílivu...

ja nevim, co porad mate ... ;-)

na Averoy "pohoda". Ze brehu to jde, houby rostou a nejen ja chodim plavat

[citace]Sim napsal:

honza dufek napsal:

...Jinak aktuálně Full Storm cca 30m/s včetně brutálního chcavce!!!!!!!!! Doufám že nás to neodfoukne....

30m/s tak to už musí pěkně třepat barákama. Já jsem zažil nejvíc 25m/s a stačilo.[/citace]

U nás se klepe celej barák taky. Doufám, že to vydržej mola a lodě. Bohužel tento turnus si už asi nezachytá. :-?:-?:-?:-?:-?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!