Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Na Titranu dnes krásná "17" a na zítra dokonce "27" a na tu jsem moc zvědavý.Jediný kdo se odváží na vodu je místní norek a tím Samozřejmě nemyslím dedA 145......
Odpovědět
To Vacek
za tech 19 let, co jezdime na Averoy, mame po druhe prsavou dovolenou s vetrem. Sice to tu neni tak hrozne, jako o kousek vys, ale dnes mame 7 m/s a zitra odppoledne ma byt 10 a vecer 14. Tak uvidime. Na vodu asi nepojedeme, mame s sebou novacka a tech par ryb nam nestoji za to se potacet nekde ve vetru.
Jdeme to zkusit ze brehu a kouknout, co noveho po ostrove. vecer navsteva ve Stromsholmen, nedaleke potapecske zakladne.
Jinak tu byva koncem srpna - zacatkem zari hezky, slunicko, houby, ryby ... ale asi nemuze byt kazdy rok posviceni.
Odpovědět
[citace]Jostolen napsal:
Docela pěkný mník 127cm/11kg. A to mu před tím,než tohoto vylovil, čtyři kousci utekli.[/citace]
Pěknej mník, že by konečně Pepa protrhnul smůlu. Když jsem s ním byl v dubnu na Titranu, tak přišel o prut i s navijákem. Pozdravujou Dubeňáci z Křenovic.
Odpovědět
to Dorsak:tu 27 vítr bych také rád viděl.Uděláte tam nějaké fotky těch vln?Pozdravuj Petra (deda145).
Odpovědět
to Mara: To chceš do toho větru. Radek bude rád ...... :-D:-D
Jinak letos Titran bomba, ale i díky ( deda 145). Taky ho pozdravuju :-D. Letos i ty nevěřící nachytali na gumy ZOOM a konečně zjistili že je něco jiného než pilkrování. Parta u SN TOUR jako vždy bez problému. Doufám že se sejdeme 16.2. všichni na naší Norské AKCI.......... Děkuji za Norsko a za kamarády co jezdí8-)
Odpovědět
Předpověď počasí na následující 2 dny je opravdu pekelná.
Aby foukalo 25m/s jsem snad ještě v Norsku nezažil.
Odpovědět
[citace]zerp napsal: to Mara: To chceš do toho větru. Radek bude rád ......
Jinak letos Titran bomba, ale i díky ( deda 145). Taky ho pozdravuju . Letos i ty nevěřící nachytali na gumy ZOOM a konečně zjistili že je něco jiného než pilkrování. Parta u SN TOUR jako vždy bez problému. Doufám že se sejdeme 16.2. všichni na naší Norské AKCI.......... Děkuji za Norsko a za kamarády co jezdí[/citace]
Vláďo, já na zoomy ještě nechytil ani čudlu :-D:-D:-D
Odpovědět
..Ze včerejší patnáctky větru to večer padlo na absolutní rybník a bezvětří.Moji ubytovaní západoněmeční soudruzi přivezli hodně mníků kolem metru..Já jsem se věnoval vyhřezlé ploténce a návštěvě ambulance ve Fillanu.Konečně se mohu po dvou dnech trochu hýbat..:-?
Dnes od rána prší a vrátil se vítr, ale prý zítra bude lépe..
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal: ..Ze včerejší patnáctky větru to večer padlo na absolutní rybník a bezvětří.Moji ubytovaní západoněmeční soudruzi přivezli hodně mníků kolem metru..Já jsem se věnoval vyhřezlé ploténce a návštěvě ambulance ve Fillanu.Konečně se mohu po dvou dnech trochu hýbat..
Dnes od rána prší a vrátil se vítr, ale prý zítra bude lépe..[/citace] :-(pozor na to Honzo,už taky nejsi mladík,plotýnka je parchant,já sní byl 10dní8-O neschopnej pohybu!! po 40injekcích pohoda,fuj8-O8-O
Odpovědět
Na Titranu včera zdravá "15" a dalo se vyjet na makreli, sice rychlost driftu přesáhla "5" ale po několika dnech nás mohla zastavit jen "20"
Odpovědět
takže na ryby to dnes nevypadá.Tak jsme trochu upravili program....
Odpovědět
to dorsak:ty vlny před chatama jsou fakt pěkný,ani si nechci představit,jak to asi vypadalo u majáku.
Odpovědět
U nás je to to samé, fotky nemám uletěl by mi foťák. :-x:-x:-x:-x:-x
Došky
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...