Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

• Toto téma obsahuje celkem 2,035 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel plukas a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,801. až 1,815. (celkem z 2,036)
  • Autor
    Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

Na Titranu dnes krásná “17” a na zítra dokonce “27” a na tu jsem moc zvědavý.Jediný kdo se odváží na vodu je místní norek a tím Samozřejmě nemyslím dedA 145……

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

To Vacek

za tech 19 let, co jezdime na Averoy, mame po druhe prsavou dovolenou s vetrem. Sice to tu neni tak hrozne, jako o kousek vys, ale dnes mame 7 m/s a zitra odppoledne ma byt 10 a vecer 14. Tak uvidime. Na vodu asi nepojedeme, mame s sebou novacka a tech par ryb nam nestoji za to se potacet nekde ve vetru.

Jdeme to zkusit ze brehu a kouknout, co noveho po ostrove. vecer navsteva ve Stromsholmen, nedaleke potapecske zakladne.

Jinak tu byva koncem srpna – zacatkem zari hezky, slunicko, houby, ryby … ale asi nemuze byt kazdy rok posviceni.

georges
    Účastník
    (102 odpovědí)

Jostolen napsal:

Docela pěkný mník 127cm/11kg. A to mu před tím,než tohoto vylovil, čtyři kousci utekli.

Pěknej mník, že by konečně Pepa protrhnul smůlu. Když jsem s ním byl v dubnu na Titranu, tak přišel o prut i s navijákem. Pozdravujou Dubeňáci z Křenovic.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to Dorsak:tu 27 vítr bych také rád viděl.Uděláte tam nějaké fotky těch vln?Pozdravuj Petra (deda145).

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

to Mara: To chceš do toho větru. Radek bude rád …… :-D:-D

Jinak letos Titran bomba, ale i díky ( deda 145). Taky ho pozdravuju :-D. Letos i ty nevěřící nachytali na gumy ZOOM a konečně zjistili že je něco jiného než pilkrování. Parta u SN TOUR jako vždy bez problému. Doufám že se sejdeme 16.2. všichni na naší Norské AKCI………. Děkuji za Norsko a za kamarády co jezdí8-)

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Předpověď počasí na následující 2 dny je opravdu pekelná.

Aby foukalo 25m/s jsem snad ještě v Norsku nezažil.

Václav Sochor
    Účastník
    (224 odpovědí)

zerp napsal: to Mara: To chceš do toho větru. Radek bude rád ……

Jinak letos Titran bomba, ale i díky ( deda 145). Taky ho pozdravuju . Letos i ty nevěřící nachytali na gumy ZOOM a konečně zjistili že je něco jiného než pilkrování. Parta u SN TOUR jako vždy bez problému. Doufám že se sejdeme 16.2. všichni na naší Norské AKCI………. Děkuji za Norsko a za kamarády co jezdí

Vláďo, já na zoomy ještě nechytil ani čudlu :-D:-D:-D

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..Ze včerejší patnáctky větru to večer padlo na absolutní rybník a bezvětří.Moji ubytovaní západoněmeční soudruzi přivezli hodně mníků kolem metru..Já jsem se věnoval vyhřezlé ploténce a návštěvě ambulance ve Fillanu.Konečně se mohu po dvou dnech trochu hýbat..:-?

Dnes od rána prší a vrátil se vítr, ale prý zítra bude lépe..

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

honza dufek napsal: ..Ze včerejší patnáctky větru to večer padlo na absolutní rybník a bezvětří.Moji ubytovaní západoněmeční soudruzi přivezli hodně mníků kolem metru..Já jsem se věnoval vyhřezlé ploténce a návštěvě ambulance ve Fillanu.Konečně se mohu po dvou dnech trochu hýbat..

Dnes od rána prší a vrátil se vítr, ale prý zítra bude lépe..

:-(pozor na to Honzo,už taky nejsi mladík,plotýnka je parchant,já sní byl 10dní8-O neschopnej pohybu!! po 40injekcích pohoda,fuj8-O8-O

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

Na Titranu včera zdravá “15” a dalo se vyjet na makreli, sice rychlost driftu přesáhla “5” ale po několika dnech nás mohla zastavit jen “20”

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

Dnes bohužel přišla “23”, ale čekáme “27”

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

takže na ryby to dnes nevypadá.Tak jsme trochu upravili program….

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to dorsak:ty vlny před chatama jsou fakt pěkný,ani si nechci představit,jak to asi vypadalo u majáku.

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

U nás je to to samé, fotky nemám uletěl by mi foťák. :-x:-x:-x:-x:-x

Došky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,801. až 1,815. (celkem z 2,036)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...