Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
to dedo145
Také se připojuji ke gratulantům. :-D:-D:-D:-D:-D Za 14 dní jsme také zpět na Smole, tak nám tam nějaké rybky nechte. :-):-):-):-)
Došky
Odpovědět
2 Mara45 Wifina je zatim stale na prd.Je pomala a ma i slaby prijem za spatneho pocasi.Pracuji na tom,aby byly pokryty vsechny chaty,ale nevim,jestli to jeste do konce sezony stihnu.Ale pristi rok uz by to melo byt OK.Polaci jsou stale v pohode a kdyz se mi konecne podari dostat se na vodu mrknu jak to vypada na Hakkeskalene.Podle meho predpokladu by jich tam melo byt mraky
Odpovědět
to dedo145:s polakama mi uděláš velikou radost,když najdeš místo,kde budou.Taky bychom rádi vyzkoušeli velký mníky,ale o tom asi popovídáme až na místě.Hlavně aby nefoukalo a dalo se jezdit na ty vzdálený místa.Jo my spíme v chatě č.7 a tam loni wi-fi nešla.
Odpovědět
Hlásim príchod z Hogsetu.
Počasie na prd (na dovolenku moc pršalo) ale rýb mraky. Samozrejme makrely. Tie sú všade. Boli tam somnou úplný nerybári, a všetci chytali. Musel som im nechávať maximálne 2 prívesy, inak by sa to neodviezlo. Je fakt, že je veľa malých makrel, ale tie sa púšťali.
Z iných rýb spoľahlivo brali mníci, u bójky obecňačky a polaci. Samozrejme nič veľké. Najvačší mník mal 91cm ale skutočne veľký sa mi pri vyťahovaní vypol.
Georg sa snaží, takže na Hogsetu je stále dobre.
Odpovědět
[citace]stipko napsal:
Hlásim príchod z Hogsetu.
Počasie na prd (na dovolenku moc pršalo) ale rýb mraky. Samozrejme makrely. Tie sú všade. Boli tam somnou úplný nerybári, a všetci chytali. Musel som im nechávať maximálne 2 prívesy, inak by sa to neodviezlo. Je fakt, že je veľa malých makrel, ale tie sa púšťali.
Z iných rýb spoľahlivo brali mníci, u bójky obecňačky a polaci. Samozrejme nič veľké. Najvačší mník mal 91cm ale skutočne veľký sa mi pri vyťahovaní vypol.
Georg sa snaží, takže na Hogsetu je stále dobre.[/citace]
Caw tak nazázej nějaké fotky. Aspoň se Vám podruhé zadařilo 8-)
Odpovědět
Malé setkání kamarádů před odjezdem na Titran.Kluci donesli na ukázku navázané pěkné mouchy a krevety a Vláďa pak smradlavé gumy.Díky příjemné společnosti,byla zábava výborná.Plzeňské dobře chlazené a kolínka pěkně propečená.Byly to tak velké porce,že někteří z nás si nechali zabalit kostičku se zbytkem masa domů,prý pro pejska.Přidávám pár fotek.Bohužel kvalita nic moc,je to z mobilu.
Odpovědět