Hasvik, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 23°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
déšť
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

To Otis:

připomínáš mi mne samotného :-D. Taky mám ráději přebytek, než nouzi!

Jeden starý vtip k tématu:

Přijde pán k doktorovi a stěžuje si, že je hrozný hamoun a všechno potřebuje mít a všeho potřebuje moc, moc, moc.

Doktor povídá, že mu na to dá skvělé léky.

Pacient: Ale pane doktore ať jich je hodně, hodně, hodně, hodně,...:-D

..Hitra/Dolmoy..dnes mi přišlo pár fotek od německých známých, co zde byli koncem července...

to VydraCZ: kluci v rybařině na Francouzské ulici maji pěkný nový barvy rypperů a gum od spro a cormoranu.Některý jsou nadipovaný ve smradu z olihně,tak uvidíme.Hlavně jsou pěkně pružný,tak myslím,že budou mít dobrý chod.Podáme pak hlášení,jak na ně braly ryby.Dnes to máme za 11.....

V patek jedu na Smolu,bohuzel tam neni wifi tak nemuzu prub.informovat.Jedine nekomu z vas na mobil?

[citace]mara45 napsal: to VydraCZ: kluci v rybařině na Francouzské ulici maji pěkný nový barvy rypperů a gum od spro a cormoranu.Některý jsou nadipovaný ve smradu z olihně,tak uvidíme.Hlavně jsou pěkně pružný,tak myslím,že budou mít dobrý chod.Podáme pak hlášení,jak na ně braly ryby.Dnes to máme za 11.....[/citace]Ahoj na Francouzké ulici v Praze?

Jo tam maj různý novinky,dobrá prodejna,taky tam odsud beru:-)i rozumný ceny(přes internet)ale Michalův shop je 1.8-)8-)

to mara45 tak přeju naty novinky pořádný kousky a těším se na reference petruv zdar:-P

[citace]mara45 napsal: to VydraCZ: kluci v rybařině na Francouzské ulici maji pěkný nový barvy rypperů a gum od spro a cormoranu.Některý jsou nadipovaný ve smradu z olihně,tak uvidíme.Hlavně jsou pěkně pružný,tak myslím,že budou mít dobrý chod.Podáme pak hlášení,jak na ně braly ryby.Dnes to máme za 11.....[/citace] hlavně pak posílej foto:-D a ryby i s těma (voňavejma)rypperama!! ať víme na jakou barvu(vůni) šly nejvíc...dík:-D:-D

[citace]respi napsal: Jo tam maj různý novinky,dobrá prodejna,taky tam odsud berui rozumný ceny(přes internet)ale Michalův shop je 1.[/citace]Můžeš mi prosimtě poslat na SZ mail na tu prodejnu?Rád se kouknu co tam maj.Dík.

to respi a vydra cz:info budeme posílat,teda pokud něco nalovíme.Na Titranu by to ale neměl být problém,pokud nám to počasí dovolí.Na ty smradlavý rypery jsem zvědavej.Třeba to bude dobrý.

2 mara 45: Prosím vzít ukázky na sraz v úterý. Díky

[citace]mara45 napsal:

to respi a vydra cz:info budeme posílat,teda pokud něco nalovíme.Na Titranu by to ale neměl být problém,pokud nám to počasí dovolí.Na ty smradlavý rypery jsem zvědavej.Třeba to bude dobrý.[/citace]

Smradlavé ripery ....Berkley ;-)???

[citace]kikibut napsal: mara45 napsal:

to respi a vydra cz:info budeme posílat,teda pokud něco nalovíme.Na Titranu by to ale neměl být problém,pokud nám to počasí dovolí.Na ty smradlavý rypery jsem zvědavej.Třeba to bude dobrý.

Smradlavé ripery ....Berkley ??? [/citace]

Ne, ty jsou od Spro a smrdí docela dost :-)))

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.