Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

• Toto téma obsahuje celkem 2,035 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel plukas a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,516. až 1,530. (celkem z 2,036)
  • Autor
    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

To Otis:

připomínáš mi mne samotného :-D. Taky mám ráději přebytek, než nouzi!

Jeden starý vtip k tématu:

Přijde pán k doktorovi a stěžuje si, že je hrozný hamoun a všechno potřebuje mít a všeho potřebuje moc, moc, moc.

Doktor povídá, že mu na to dá skvělé léky.

Pacient: Ale pane doktore ať jich je hodně, hodně, hodně, hodně,…:-D

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..Hitra/Dolmoy..dnes mi přišlo pár fotek od německých známých, co zde byli koncem července…

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to VydraCZ: kluci v rybařině na Francouzské ulici maji pěkný nový barvy rypperů a gum od spro a cormoranu.Některý jsou nadipovaný ve smradu z olihně,tak uvidíme.Hlavně jsou pěkně pružný,tak myslím,že budou mít dobrý chod.Podáme pak hlášení,jak na ně braly ryby.Dnes to máme za 11…..

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

V patek jedu na Smolu,bohuzel tam neni wifi tak nemuzu prub.informovat.Jedine nekomu z vas na mobil?

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

mara45 napsal: to VydraCZ: kluci v rybařině na Francouzské ulici maji pěkný nový barvy rypperů a gum od spro a cormoranu.Některý jsou nadipovaný ve smradu z olihně,tak uvidíme.Hlavně jsou pěkně pružný,tak myslím,že budou mít dobrý chod.Podáme pak hlášení,jak na ně braly ryby.Dnes to máme za 11…..

Ahoj na Francouzké ulici v Praze?

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Jo tam maj různý novinky,dobrá prodejna,taky tam odsud beru:-)i rozumný ceny(přes internet)ale Michalův shop je 1.8-)8-)

Hlaváček Milan
    Účastník
    (271 odpovědí)

to mara45 tak přeju naty novinky pořádný kousky a těším se na reference petruv zdar:-P

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

mara45 napsal: to VydraCZ: kluci v rybařině na Francouzské ulici maji pěkný nový barvy rypperů a gum od spro a cormoranu.Některý jsou nadipovaný ve smradu z olihně,tak uvidíme.Hlavně jsou pěkně pružný,tak myslím,že budou mít dobrý chod.Podáme pak hlášení,jak na ně braly ryby.Dnes to máme za 11…..

hlavně pak posílej foto:-D a ryby i s těma (voňavejma)rypperama!! ať víme na jakou barvu(vůni) šly nejvíc…dík:-D:-D

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

respi napsal: Jo tam maj různý novinky,dobrá prodejna,taky tam odsud berui rozumný ceny(přes internet)ale Michalův shop je 1.

Můžeš mi prosimtě poslat na SZ mail na tu prodejnu?Rád se kouknu co tam maj.Dík.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to respi a vydra cz:info budeme posílat,teda pokud něco nalovíme.Na Titranu by to ale neměl být problém,pokud nám to počasí dovolí.Na ty smradlavý rypery jsem zvědavej.Třeba to bude dobrý.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

2 mara 45: Prosím vzít ukázky na sraz v úterý. Díky

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

mara45 napsal:

to respi a vydra cz:info budeme posílat,teda pokud něco nalovíme.Na Titranu by to ale neměl být problém,pokud nám to počasí dovolí.Na ty smradlavý rypery jsem zvědavej.Třeba to bude dobrý.

Smradlavé ripery ….Berkley ;-)???

Václav Sochor
    Účastník
    (224 odpovědí)

kikibut napsal: mara45 napsal:

Smradlavé ripery ….Berkley ???

Ne, ty jsou od Spro a smrdí docela dost :-)))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,516. až 1,530. (celkem z 2,036)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...