Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace 2012

• Toto téma obsahuje celkem 943 odpovědí. Do diskuze (135 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 11 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 751. až 765. (celkem z 944)
  • Autor
    Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Pání štikozubec. Ten tak často nevidí 😛 Je to prý lahůdka jeho maso je jako candátí a hlavně bez kostí . V jaké hloubce zabral ?

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Ale lepší jsou Mystici od Honzy

David
    Účastník
    (310 odpovědí)

to: gruvearbeider

Dík za info, volíte lokality spíše ve fjordu nebo na otevřeném moři ?

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

PEN napsal: to kim a ostatni: zoom uz se mmou byl v norsku uz dvakrat, koupal se hodne, zkousel jsem vsechny dostupne barvy a druhy – lokalita averoya a nebyl ani jeden potah. i tak jsem na letosni viknu opet doobjednal protoze 40g vlacaku extremne slusi.

Neco je špatně : je třeba položit si pár otázek

kolikrát jsem měl vázku ?

je dno členité s hloubkami od 5 – 30m ?

je porostlé chaluhami ci travou ?

ostatní rybáři měli uspěch – chytali ?

používám šňůru nebo momofil ?

vodím nástrahu pomalu nade dnem a pri silnějším driftu ještě povoluji tak abych mel se dnem kontakt ?

zkoušel jsem to i vertikálně pustit nástrahu pod sebe a po dopadu na dno jenom přizvedl ?

Tip : Letos jsem s uspěchem kombinoval metodu při níž jsem po odhozu cca 10-15m od lodi nechal nástrahu dopadnout na dno ( klíčový okamžik) a pak pomalu vedl k sobě pokud nepřišel záber do cca 5m podlodí (polak) jen jsem odklopil radič a pustil kolmo dolu. Pakliže to ryba sledovala zabrala pravě v tuto chvíli, pokud ne, tak po dopadu na dno a přizvednutí následoval zaběr od tresky obecné.

J.P.Papin
    Účastník
    (48 odpovědí)

to:David

Byli jsme před dvěma roky u Jožky,tak jsme si ho přejmenovali,to je přímo u pontonoveho mostu.Termín konec září začátek října.Chytali jsme přímo pod mostem mníky a pár obecných které vystartovaly po malých kelerech kterých tam byly mraky.celkem hodně těžké chytání,protože velcí keleři byli uprostřed fjordu na 120 metrech a brali jen brzo ráno bez ohledu na příliv,ale to jsme bohužel zjistili až poslední den,kdy jsme uplatili domácího a ten nás vzal sebou na kutr. Ukazoval nam na echolotu jak se zdvihají ze dna pod hejnama sleďů a v deset jak “lehají” na dno. To vědět první den tak jsme byli chytřejší.Na moře jsme se dostali jednou,jinak nám to vítr nedovolil,ale bylo to super jeko každé Norsko.

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

>>kikibut, maso mají opravdu výborný, záběry jsou razantní a hloubka od 15-60 m. Právě podzim, je podle mne o těchto rybách, řekl bych že vystřídají polaky….

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

>>David, vybírám ústí fjordů,třeba Smola atd.jsou při změnách podzimního počasí riziko, že nevyjedeš. Tam jsou ale další možnosti,mosty a průlivy

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Tromso

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

bestik
    Účastník
    (297 odpovědí)

Jak tak ctu informace z Bakanu, tak by meli hosi asi lepsi zustat dole ve svedskych a danskych vodach. Na Oresundu chytaji 13 kilo tresky i nepalske studentky, co drzi prut v ruce poprve v zivote… 😀

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)
    Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Ahoj vsici, mam jedno aktualni info od Hope a jeho party. Pri zpatecni ceste z Vegy jim vcera rano na dalnici, cca 400km pred hranici Svedska skocila pred auto srnka ktera jim nozkou propichla chladic rozbila svetlo a dalsi mensi skody. Zaplatpanbu se jim nic nestalo , ale auto nejede. Cekaji na odtah snad touto dobou uz je na miste. . Vyskocila udajne z toho prostoru mezi pruhy co tam roste to chrosti. Tak bacha na to. Doufam ze jim to nerozmrzne.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Rost 81kg, chyť a pusť.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

[yt=-b4T7GYXPGk=yt]-b4T7GYXPGk[/yt]

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 751. až 765. (celkem z 944)

Téma ‚Aktuální informace 2012’ nepřijímá nové odpovědi.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...