Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
Gumy ZOOM
Vyzkoušel jsem je letos a jsou opravdu parádní.Chytal jsem na modré a šlo na to všechno.Krásné záběry až do ohnutí špičky do vody.Dokonce jsem na vylákal dva parádní halíky až pod loď.Jeden mne pouze pozdravil a druhému jsem pustil jiga na záda. A to bylo rodeo.Nakonec se samozřejmě osvobodil.
Odpovědět
To Hope jsem moc rád že Vám souhvězdi Vega září. Asi přehodnotíme lokality-domluvíme na Plzničce.
To ostatni, ohledne techniky mrkněte http://betisbaits.eu/tipy-a-rady nebo zkušenosti rybářů lovicích v Norsku http://betisbaits.eu/napsali-jste
Odpovědět
[citace]kim napsal: Díky napsaným zkušenostem jdu ZOOMY dokoupit. [/citace]
Už jsem je pro celou partu pořídil a budu moc happy, když účinek potvrdíme!!! 8-)
Odpovědět
to kim a ostatni: zoom uz se mmou byl v norsku uz dvakrat, koupal se hodne, zkousel jsem vsechny dostupne barvy a druhy - lokalita averoya a nebyl ani jeden potah. i tak jsem na letosni viknu opet doobjednal protoze 40g vlacaku extremne slusi.
Odpovědět
Máme jich s kolegou na lodi každý 20 ks (červené a černé). Ale proto, že se musí často z důvodu poškození vyměnit musím ještě alespoň pro modré. Další dva kolegové z Moravy si je rovněž pořídí. Pokusíme se jejich úspěšnost také potvrdit.
Odpovědět
ZOOM hnědý je taky super na doršáky. V květnu na Hitře jsme je testovali a DOBRÝ. Na srpen jen doplníme škatule a hurá na ně. Udajně z dobrých zdroju jsou ty černé ZOOMY dobré na kelery. Tak pak budeme s kámošem MARA45 informovat. 8-)8-)8-)8-)
Odpovědět
Ahojte ,
chceme vyjet poprvé do Norska , ale až ke konci září . Doposud jsme vyzkoušeli zimní rybolov na severu letní uprostřed , ale nikdy jsme tam nebyli ke konci září . Je tu v diskusi nějaké vlákno kde se více dozvím , západy slunce , doporučení ? Chceme někam do okolí Hogsetu-Tingvollfjord , je nás 8 a poprvé si chceme užít nejen rybařinu , ale taky trochu přírodu. Ryby je nám jasné , že záleží jak trefíme , snad tam budou ještě makrely ? Má někdo nějaký Tip? Nejraději někde mimo zalidněnou oblast , ne kempy nebo rybářské osady s hromadou lidí .
Odpovědět
AHOY všem co se ještě teprve chystají
mohu pouze vřele doporučit po loňských zkušenostech.
Ty jsem popsal:
http://betisbaits.eu/Lov-polaku
ta zkouška se určitě vyplatí ! ! !
Odpovědět
[citace]David napsal:
Ahojte ,
chceme vyjet poprvé do Norska , ale až ke konci září . Doposud jsme vyzkoušeli zimní rybolov na severu letní uprostřed , ale nikdy jsme tam nebyli ke konci září . Je tu v diskusi nějaké vlákno kde se více dozvím , západy slunce , doporučení ?
Veškeré putování slunce pro Norsko máš tady - dá se s tím celkem dost vyhrát...(východ, západ, termíny, lokality....)
Odpovědět
Nějaké ZOOMY mám od loňska, ale nepoužil jsem je, tak je zkusím v červenci a uvím jak budou fungovat(AURE).
Určitě napíšu jak byly úspěšné.
Odpovědět
to:David,jezdíme na podzim pravidelně,letos už 15 sezonu a mimo tří 2- týdeních výprav, vše ostatní na 3 týdny. Je to pro mě pohodovější rybařina a termín než květen-červen, kdy také vyrážíme na sever.Termín celá léta neměním, poslední 2 týdny v září a týden v říjnu.Lokality, střední Norsko, od Molde nahoru, Smola, až nad Trondheim v 90% to jsou rodinné pohodové výpravy a o to přece jde.
>>30.9.v dohledu Hitra...
Odpovědět
Se Zoom jsem chytal na Soroyi. Fungovali velmi dobře na doršáky kolem břehů a na lodo kolem pobřeží. Nechal jsem ho volně pracovat nade dnem a záběry byly celkem tvrdé. Měl jsem GT Tail black a hlavičku 60g .
Odpovědět