Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace 2012

• Toto téma obsahuje celkem 943 odpovědí. Do diskuze (135 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 11 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 736. až 750. (celkem z 944)
  • Autor
    cheban
    Účastník
    (33 odpovědí)

Gumy ZOOM

Vyzkoušel jsem je letos a jsou opravdu parádní.Chytal jsem na modré a šlo na to všechno.Krásné záběry až do ohnutí špičky do vody.Dokonce jsem na vylákal dva parádní halíky až pod loď.Jeden mne pouze pozdravil a druhému jsem pustil jiga na záda. A to bylo rodeo.Nakonec se samozřejmě osvobodil.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Díky napsaným zkušenostem jdu ZOOMY dokoupit.

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

To Hope jsem moc rád že Vám souhvězdi Vega září. Asi přehodnotíme lokality-domluvíme na Plzničce.

To ostatni, ohledne techniky mrkněte http://betisbaits.eu/tipy-a-rady nebo zkušenosti rybářů lovicích v Norsku http://betisbaits.eu/napsali-jste

Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

kim napsal: Díky napsaným zkušenostem jdu ZOOMY dokoupit.

Už jsem je pro celou partu pořídil a budu moc happy, když účinek potvrdíme!!! 😎

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

to kim a ostatni: zoom uz se mmou byl v norsku uz dvakrat, koupal se hodne, zkousel jsem vsechny dostupne barvy a druhy – lokalita averoya a nebyl ani jeden potah. i tak jsem na letosni viknu opet doobjednal protoze 40g vlacaku extremne slusi.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Máme jich s kolegou na lodi každý 20 ks (červené a černé). Ale proto, že se musí často z důvodu poškození vyměnit musím ještě alespoň pro modré. Další dva kolegové z Moravy si je rovněž pořídí. Pokusíme se jejich úspěšnost také potvrdit.

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

ZOOM hnědý je taky super na doršáky. V květnu na Hitře jsme je testovali a DOBRÝ. Na srpen jen doplníme škatule a hurá na ně. Udajně z dobrých zdroju jsou ty černé ZOOMY dobré na kelery. Tak pak budeme s kámošem MARA45 informovat. 8-)8-)8-)8-)

David
    Účastník
    (310 odpovědí)

Ahojte ,

chceme vyjet poprvé do Norska , ale až ke konci září . Doposud jsme vyzkoušeli zimní rybolov na severu letní uprostřed , ale nikdy jsme tam nebyli ke konci září . Je tu v diskusi nějaké vlákno kde se více dozvím , západy slunce , doporučení ? Chceme někam do okolí Hogsetu-Tingvollfjord , je nás 8 a poprvé si chceme užít nejen rybařinu , ale taky trochu přírodu. Ryby je nám jasné , že záleží jak trefíme , snad tam budou ještě makrely ? Má někdo nějaký Tip? Nejraději někde mimo zalidněnou oblast , ne kempy nebo rybářské osady s hromadou lidí .

Dotore
    Účastník
    (8 odpovědí)

AHOY všem co se ještě teprve chystají

mohu pouze vřele doporučit po loňských zkušenostech.

Ty jsem popsal:

http://betisbaits.eu/Lov-polaku

ta zkouška se určitě vyplatí ! ! !

JIMMI
    Účastník
    (531 odpovědí)

David napsal:

Ahojte ,

chceme vyjet poprvé do Norska , ale až ke konci září . Doposud jsme vyzkoušeli zimní rybolov na severu letní uprostřed , ale nikdy jsme tam nebyli ke konci září . Je tu v diskusi nějaké vlákno kde se více dozvím , západy slunce , doporučení ?

Veškeré putování slunce pro Norsko máš tady – dá se s tím celkem dost vyhrát…(východ, západ, termíny, lokality….)

http://suncalc.net/#/70.4881,22.3483,5/2012.06.06/16:48

Lukáš Sedláček
    Účastník
    (224 odpovědí)

Nějaké ZOOMY mám od loňska, ale nepoužil jsem je, tak je zkusím v červenci a uvím jak budou fungovat(AURE).

Určitě napíšu jak byly úspěšné.

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

to:David,jezdíme na podzim pravidelně,letos už 15 sezonu a mimo tří 2- týdeních výprav, vše ostatní na 3 týdny. Je to pro mě pohodovější rybařina a termín než květen-červen, kdy také vyrážíme na sever.Termín celá léta neměním, poslední 2 týdny v září a týden v říjnu.Lokality, střední Norsko, od Molde nahoru, Smola, až nad Trondheim v 90% to jsou rodinné pohodové výpravy a o to přece jde.

>>30.9.v dohledu Hitra…

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Se Zoom jsem chytal na Soroyi. Fungovali velmi dobře na doršáky kolem břehů a na lodo kolem pobřeží. Nechal jsem ho volně pracovat nade dnem a záběry byly celkem tvrdé. Měl jsem GT Tail black a hlavičku 60g .

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 736. až 750. (celkem z 944)

Téma ‚Aktuální informace 2012’ nepřijímá nové odpovědi.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...