Hasvik, NO
temperature icon -4°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace 2012

Tak nam to zase zacina...

Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg

Odpovědět

Mám u toho ,ale trochu jiné barvy a místo modré se u nových typů dělá šedá !

Dnešní Vega:

vyjeli jsme až odpo v cca 4 hodiny, po nemastných neslaných zastávkách skvělá tyč na 5m do 25m - asi 10 driftů - dorschíky 70cm jak přes kopírák - co by jsme za to dali před týdnem - chyť a pusť - za zmínku stojí polack 80cm bojovník - zase puštěn 1,5 limitu....

V těch 100% drivtech jsem přehodil na ripery černý, hnědý, modrý, červený a...nic - jak se to vodí !?, dám červa a ryba je na háčku...

To Kikibut: Mám Deciving 3D Burbot, Tequila Sunrice Glow,Green Glow, Puffin, Psycho Plaice - to co píšeš tak na mě nezbylo nebo spíš nebylo k mání.

A ta soutěž? To mě nějak minulo. Zítra snad na otevřené moře tak ještě možná zaboduju, ale jinak se pohybuju okolo 1m tak nevím jak s nějakým umístěním - nejsem na mega severu...

PS: plány si plním - haliho mám, metrovku obecnou taky, polacka slušného, dneska okouníčka a ještě zbývá big keler a kočička...

to Mirer::-) jen fooooť a posílej,třeba Michalovi von to sem hodííí!!!:-D:-P

Zpráva ze souhvězdí Vega:

maximalně "utahaní" jsme zpátky na chalupě, opět otevřené moře, doršáci 75-95cm, přes metr jsme se nedostali. Polack max 90cm.

Dnešní favorit G-Tail Worm, Black - Pearl - Blue.

S Cutbaitů nejlépe DECIVING BURBOT, v jednom místě co spuštění u lodi to ryba a to tam bylo třeba jenom 15m. Minimální drift, nechali jsme to na proudech a osudu, třeba 2hodiny bez přejezdu.

Ale všechno má svoje, nechal jsem tam toho nejlepšího SG a k tomu placku od Kinetiku - tak to mám dneska za litr8-O

Kolegové dovoluji si Vás oslovit a poprosit o následující. Ta předcházející fotka dokazuje, že ryby na ZOOMY jdou. Letos jedeme s nimi poprvé. Přečetl jsem si něco o jejich používání zde na tránkách a v obchodě, kde jsem je kupoval. Přesto si dovoluji poptat - jaká je optimální délka, barva a pod. Dále do jaké hloubky je vhodné je používat a další dobré rady - praktické zkušenosti. Předem děkuji za info mám to za 14. Člověk se učí celý život.

Také na ZOOMY budeme letos chytat porvé a uvítal bych nějaké rady tak jsem rád, že na to kim narazil. Teorii jsem také prostudoval.

to Kim:zítra ti to s Vláďou řekneme na srazu.Měli jsme je letos poprve a opravdu je to pecka.

2 HOOP

Parádní ryby a ještě lepší info, dávam 1* :-P

Ať se podaří ta metrovka..;-)

[citace]kliknis napsal:

2 HOOP

Parádní ryby a ještě lepší info, dávam 1*

Ať se podaří ta metrovka..[/citace]

Ahoj. Mě by informace o ZOOMech také zajímala, ale na sraz nejdu, Nešlo by to napsat sem?

Děkuji

Zdravíme z Loppa Sandlend.Podáváme tímto první info z czech hausu pana ZAPY. Počasí je neskutečné. Třetí den slunečno. Lokalita výborná. Podařilo se několik halibutů zatím nej 105cm. Mraky tresek nej 128cm.Fotky pošlu Michalovi aby je vložil.Bohužel radost a požitek z lovu nám kazí absence druhé lodě (je nás šest) která z technických důvodů nedorazila a lod, která je k dispozici zatím nedosahuje prezentovaných parametrů.Nejvetším problémem je maximální přepravní rychlost cca 15km.Zásadní věci jsme konzultovali s panem Zapou a nebudu je zde více prezentovat. Věříme,že se mu co nejrychleji podaří zjednat nápravu a další lovci už budou mít patřičný komfort. Vážíme si toho,že se k vzniklým problémům postavil čelem a je připraven nám vzniklé nedostatky kompenzovat.To byl také důvod proč jsme se pro tuto lokalitu rozhodli.

a tady foto od Milana...

Loppa - foto od Jana Štveráka

• Téma ‚Aktuální informace 2012’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!