Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace 2012

• Toto téma obsahuje celkem 943 odpovědí. Do diskuze (135 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 11 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 706. až 720. (celkem z 944)
  • Autor
    Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Mám u toho ,ale trochu jiné barvy a místo modré se u nových typů dělá šedá !

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Dnešní Vega:

vyjeli jsme až odpo v cca 4 hodiny, po nemastných neslaných zastávkách skvělá tyč na 5m do 25m – asi 10 driftů – dorschíky 70cm jak přes kopírák – co by jsme za to dali před týdnem – chyť a pusť – za zmínku stojí polack 80cm bojovník – zase puštěn 1,5 limitu….

V těch 100% drivtech jsem přehodil na ripery černý, hnědý, modrý, červený a…nic – jak se to vodí !?, dám červa a ryba je na háčku…

To Kikibut: Mám Deciving 3D Burbot, Tequila Sunrice Glow,Green Glow, Puffin, Psycho Plaice – to co píšeš tak na mě nezbylo nebo spíš nebylo k mání.

A ta soutěž? To mě nějak minulo. Zítra snad na otevřené moře tak ještě možná zaboduju, ale jinak se pohybuju okolo 1m tak nevím jak s nějakým umístěním – nejsem na mega severu…

PS: plány si plním – haliho mám, metrovku obecnou taky, polacka slušného, dneska okouníčka a ještě zbývá big keler a kočička…

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

to Mirer::-) jen fooooť a posílej,třeba Michalovi von to sem hodííí!!!:-D:-P

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Zpráva ze souhvězdí Vega:

maximalně “utahaní” jsme zpátky na chalupě, opět otevřené moře, doršáci 75-95cm, přes metr jsme se nedostali. Polack max 90cm.

Dnešní favorit G-Tail Worm, Black – Pearl – Blue.

S Cutbaitů nejlépe DECIVING BURBOT, v jednom místě co spuštění u lodi to ryba a to tam bylo třeba jenom 15m. Minimální drift, nechali jsme to na proudech a osudu, třeba 2hodiny bez přejezdu.

Ale všechno má svoje, nechal jsem tam toho nejlepšího SG a k tomu placku od Kinetiku – tak to mám dneska za litr8-O

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Kolegové dovoluji si Vás oslovit a poprosit o následující. Ta předcházející fotka dokazuje, že ryby na ZOOMY jdou. Letos jedeme s nimi poprvé. Přečetl jsem si něco o jejich používání zde na tránkách a v obchodě, kde jsem je kupoval. Přesto si dovoluji poptat – jaká je optimální délka, barva a pod. Dále do jaké hloubky je vhodné je používat a další dobré rady – praktické zkušenosti. Předem děkuji za info mám to za 14. Člověk se učí celý život.

PP
    Člen
    (223 odpovědí)

Také na ZOOMY budeme letos chytat porvé a uvítal bych nějaké rady tak jsem rád, že na to kim narazil. Teorii jsem také prostudoval.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to Kim:zítra ti to s Vláďou řekneme na srazu.Měli jsme je letos poprve a opravdu je to pecka.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

2 HOOP

Parádní ryby a ještě lepší info, dávam 1* 😛

Ať se podaří ta metrovka..;-)

Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

kliknis napsal:

2 HOOP

Parádní ryby a ještě lepší info, dávam 1*

Ať se podaří ta metrovka..

Ahoj. Mě by informace o ZOOMech také zajímala, ale na sraz nejdu, Nešlo by to napsat sem?

Děkuji

Milan Zetocha
    Účastník
    (80 odpovědí)

Zdravíme z Loppa Sandlend.Podáváme tímto první info z czech hausu pana ZAPY. Počasí je neskutečné. Třetí den slunečno. Lokalita výborná. Podařilo se několik halibutů zatím nej 105cm. Mraky tresek nej 128cm.Fotky pošlu Michalovi aby je vložil.Bohužel radost a požitek z lovu nám kazí absence druhé lodě (je nás šest) která z technických důvodů nedorazila a lod, která je k dispozici zatím nedosahuje prezentovaných parametrů.Nejvetším problémem je maximální přepravní rychlost cca 15km.Zásadní věci jsme konzultovali s panem Zapou a nebudu je zde více prezentovat. Věříme,že se mu co nejrychleji podaří zjednat nápravu a další lovci už budou mít patřičný komfort. Vážíme si toho,že se k vzniklým problémům postavil čelem a je připraven nám vzniklé nedostatky kompenzovat.To byl také důvod proč jsme se pro tuto lokalitu rozhodli.

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

a tady foto od Milana…

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

Loppa – foto od Jana Štveráka

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 706. až 720. (celkem z 944)

Téma ‚Aktuální informace 2012’ nepřijímá nové odpovědi.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...