Zdarec z Vegy,
předevčírem se nám maximálně zadařilo. To co se “snívá” všem postiženým v průběhu celého roku tj.chytat v podstatě co hod to ryba a už to není kam dávat…to se nám stalo. Ale od nás neuvidíte ryby poházené po lodi, přece máme rozum.
V nejlepším přestat.Kdyby jsem si před rokem řekl, že budu pouštět ryby 80cm a víc, tak si rovnou nafackuju.
Shodli jsme se, že byly puštěny tak 3limity…
V souhrnu vyhrála jako top nástrahy všechny červené Zoomy G-Tail Worm, Red-shad a Ol´Monster, Red-bug-shad, samozřejmě jsem měl pouze po jednom balíčku…Testoval jsem Morski Kogut ve žluté a modré barvě 50g-na obecné a polacky taky dobré, akorát ten trojháček vytahovat…
SG Cutbait hodnotím jako výbornou selektivní záležitost na velké macky. První metrovka na Green Glow, dále Tequila Sunrise a taky Soft4Play na 80g jighlavě.
Bohužel ty polacky nebo kelery jsme moc nepotkali. Na ripery tmavé či světlé barvy se mi nedařilo vytáhnou větší rybu ..zatím.
Na ty červy to je neskutečná jízda.
PS:Včerejší krátký noční lov (po výletu na kopec a válení se) ve větru 7m/s s rychlým driftem cca 10 dorschů a halibundus 80cm -taky Zoomy.