Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace 2012

• Toto téma obsahuje celkem 943 odpovědí. Do diskuze (135 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 11 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 691. až 705. (celkem z 944)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11324 odpovědí)

Sim
    Správce
    (11324 odpovědí)

Sim
    Správce
    (11324 odpovědí)

Sim
    Správce
    (11324 odpovědí)

Sim
    Správce
    (11324 odpovědí)

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Mirer napsal: To pecana1: ak sa ti to nepáči že chcem informovať, tak to nečítaj alebo si vyser oko. Apropo, dôvody som uviedol. Toto bol posledný príspevok zo Soroya.

Nenene,pěkně piš a nenech se rozhodit….

fotky někomu pošli a je to…8-O8-O8-O

Miroslav Druga
    Člen
    (116 odpovědí)

Dnes som dal rybám pohov. Ide o to, že som v apartmáne na Vagane len v trojici s dcérou a jej priateľom. Druhá osádka mi dva týždne pred odchodom oznámila, že nepojde, tak to ostalo na mojich pleciach…:-( A keď že obaja moji ,,spolucestujúci,, sú nerybári, je potrebné sa im trošku venovať. Dnes sme urobili okružnú jazdu po ostrove a super fotky. Jazerá sú rozmrznuté, tak pôjdem skúsiť niektorý deň aj pstruhy. Inak počasie ako v Dubrovníku. Jasno, 14 stupňov, a slabý vetrík. Sumár po dvoch dňoch je, že limity pre 3 ľudí naplnené8-)8-)8-)

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Zdarec z Vegy,

předevčírem se nám maximálně zadařilo. To co se “snívá” všem postiženým v průběhu celého roku tj.chytat v podstatě co hod to ryba a už to není kam dávat…to se nám stalo. Ale od nás neuvidíte ryby poházené po lodi, přece máme rozum.

V nejlepším přestat.Kdyby jsem si před rokem řekl, že budu pouštět ryby 80cm a víc, tak si rovnou nafackuju.

Shodli jsme se, že byly puštěny tak 3limity…

V souhrnu vyhrála jako top nástrahy všechny červené Zoomy G-Tail Worm, Red-shad a Ol´Monster, Red-bug-shad, samozřejmě jsem měl pouze po jednom balíčku…Testoval jsem Morski Kogut ve žluté a modré barvě 50g-na obecné a polacky taky dobré, akorát ten trojháček vytahovat…

SG Cutbait hodnotím jako výbornou selektivní záležitost na velké macky. První metrovka na Green Glow, dále Tequila Sunrise a taky Soft4Play na 80g jighlavě.

Bohužel ty polacky nebo kelery jsme moc nepotkali. Na ripery tmavé či světlé barvy se mi nedařilo vytáhnou větší rybu ..zatím.

Na ty červy to je neskutečná jízda.

PS:Včerejší krátký noční lov (po výletu na kopec a válení se) ve větru 7m/s s rychlým driftem cca 10 dorschů a halibundus 80cm -taky Zoomy.

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

cheban
    Účastník
    (33 odpovědí)

Cesta po 6

Na nově otevřených úsecích dálnice 6 nad Oslem jsou asi 3 A pass (11,17,15 Norků),nad Lilenhamerem je rozkopáno a objížďky po vedlejších silničkách. Při návratu přes R3 přes Elverum známé parkoviště u mochomůrky rozkopáno stavbou a los sloužící k fotografování ve zbědovaném stavu.Zpět do Osla 4 x a pass rovněž do 17 Norků.

Trajekt Valset -Brekstadt auto + 4 osoby jedna cesta 239 Norků.

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Hoop krásné ryby píšeš ,že jste i pouštěli nechceš hodit foto do soutěže 8-)8-)8-)? A Cutbait je vidět ,že nefunguje jenom mě 😀 Heringa si nezkoušel nebo Red fish ???

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Ouuu já se těším ve čtvrtek byl u nás Michal a přivezl na testík na Nordkappy modrý a červený a ta guma nepraskne fakt ani za zlatý prase . A ještě fungl novýho Sundrige Stormbeach . Parádní obleček na moře ! Barvy jsou taky moc pěkně navržené a je hodně pohodlný . Myslel jsem si ,že jednodíly jsou lepší ,ale když je někdy teplo tak radši odložit bundu než to mít celý rozeplý ,teď to ještě z vás padá no nechci už 😀 Zítra bych ho chtěl zkusit v bazénu tak pak dám fota:-D:-D:-D Ale těm co zvažují nový oblek tak jednoznačně doporučuji Stormbeache !!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 691. až 705. (celkem z 944)

Téma ‚Aktuální informace 2012’ nepřijímá nové odpovědi.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(180)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...