Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
Pěkná fota zasněžených skal. Fota prostředí mě pokaždé dostanou. To že se naloví ryby je jasné, ale fota přírodních krás jsou o něčem jiném. Není od věci si představit, že takové foto skal a pod. je možné mít jako tapetu. Škoda,že je pracné je častěji měnit.
Odpovědět
Zdar ,,, tak jen pro informaci o aktuální situaci na hranicích :citace:
U trajektu v Oslu komplet rozborka všech, co byli v kombiku, s přívěsem, s rakví, nebo v dodávce. Šli po alkoholu a běhal okolo i chlupatej nadrženej pes.
Nutili je otevřít všechno co měli a pak dávali i dýchat.
Normální šikana.
Jinak se na švédsko/Norských hranicích potkali s Belgičany a Ty odstavili celníci u trejektu, před Švédskou hranicí do Norska a Norové hned za hranicí znovu….
No comment….
Odpovědět
Psalo to tu už více lidí, že v Oslu se takové prohlídky dělají. Tuto variantu jsem zvažoval taky, ale naštěstí se posádka rozhodla pro starý dobrý Rostock-Trelleborg. Tam se snad ty prohlídky ani nikdy nedělají (nebo jsem o tom alespoň nečetl/neviděl)..Budem doufat, že letos to bude stejné :-)
Odpovědět
Zdar Dane, ce je to za ptákovinu chytat na 60g-100g gumy na SOROYA a že na pilker nereagují tresky, to chytáte na 30m? Objeď s klukama štonty dle mapy a určitě narazíte na větší ryby....
Odpovědět
[citace]kaqpa napsal:
Psalo to tu už více lidí, že v Oslu se takové prohlídky dělají. Tuto variantu jsem zvažoval taky, ale naštěstí se posádka rozhodla pro starý dobrý Rostock-Trelleborg. Tam se snad ty prohlídky ani nikdy nedělají (nebo jsem o tom alespoň nečetl/neviděl)..Budem doufat, že letos to bude stejné [/citace]
no tak pro úplnost .... jeli jsme letos v dubnu ... v Trelleborgu za trajektem fronta .... si řiám a sakra a taky jo ... policie, psi atd .... 4 auta před náma je to asi přestalo bavit tak sme si oddechli ,,,,,, pak hranice Norsko ... dálnice svedená do celní zóny a my odkloněni bokem .... jen se zeptali jestli nejedem pracovat a nechali nás jet :-) ,,,,, tak asi tak
Odpovědět
Tak jsme hold asi měli štěstí :-) Zdá se mi to nebo tento rok je poněkud více kontrol na cestách? Možná, že se o tom jen víc zmiňují lidi tady na fóru, ale každopádně bacha na to ;-)
Odpovědět
[citace]kim napsal:
Není od věci si představit, že takové foto skal a pod. je možné mít jako tapetu. Škoda,že je pracné je častěji měnit. [/citace]
No pokud jde o tapetu na plochu PC, tak ve Windows Vista a 7 se da nastavit vice obrazku a ty se pak stridaji v urcenem casovem intervalu... :-)
Odpovědět
Tak nasázím sem fotky ze včera a ze dneška. Docela se nám na Soroy zadařilo.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...