Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 4°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 27°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Aktuální informace 2012

« Předchozí 1 … 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 … 63 Další »
janka
19.02.2012 ID: 524752

Tak nam to zase zacina...

Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg

0
Odpovědět
rybarik
19.04.2012 ID: 1035937

cau Rasto som v strednom NORSKU pre MNA nie je problem HITRA .averoy , BAKKAN. lynesoy . ale aktu . INFO POZNAM TIETO LOKALITY . a z hladiska viacrocneho pozorovania BY som CHCEL NAIST DOBRU LOKALITU PRE CECHOSLOVAKOCH.RASTO SE pomozes MI?MAM uz PAR ZANIETENCOV

0

Odpovědět

Luboš LUCIUS
19.04.2012 ID: 1035942

[citace]shark napsal:

opravdu hezkej kousek

A co to je za lod?[/citace]

ahoj Shark,

to jsou Kvaerna, hliníkové lodě osázené zpravidla 40 až 50 HP motory, jsou přímo vyráběné v Norsku spolu s Kaasboly ( ty jsou dost podobné ).

Vyrábí se u Hitry ( aspoň mám ten dojem )

0

Odpovědět

MifakM
19.04.2012 ID: 1035944

[citace]lubos napsal:

ahoj Shark,

to jsou Kvaerna, hliníkové lodě osázené zpravidla 40 až 50 HP motory, jsou přímo vyráběné v Norsku spolu s Kaasboly ( ty jsou dost podobné ).

Vyrábí se u Hitry ( aspoň mám ten dojem )[/citace]

Tipuji, že to je spíše Kaasbol a podle rozměrů tipuji 20-21´´.

U těchto velikostí se spíše používají motory o výkonu 80-120 HP

0

Odpovědět

shark
19.04.2012 ID: 1035945

kazdopadne vypadaj hodne dobre,pevne a stabilne.Pokud maj motory kolem 100hp...jo velice slusne.

0

Odpovědět

sroubek282
20.04.2012 ID: 1035989

[citace]Kapitan-lipanek napsal:

to sroubek282: prosim tě jakou garamáž máš tý charismy? A jak se stim pracuje + jaký gramáže gum používáš? Dík[/citace]

Tak toto je 50-190,2.70-naviják Penn Slamer 360,já s tím vydržím celý pobyt vláčet,vůbec není problém a akce supr.Jig hlava na fotce 80g,potom mám ještě WFT 100-300g,taky supr proutek ...

0

Odpovědět

klakson
20.04.2012 ID: 1036030

Super úlovky. Gratuluji.

0

Odpovědět

Naki
20.04.2012 ID: 1036062

Právě jsem mluvil se Stroblem a zbytkem komeťácké bandy,kteří se vracejí z Loppy. Už si dávají kafíčko v Ustí,tak už to mají domů kousek.

0

Odpovědět

sroubek282
21.04.2012 ID: 1036069

[citace]Naki napsal:

Právě jsem mluvil se Stroblem a zbytkem komeťácké bandy,kteří se vracejí z Loppy. Už si dávají kafíčko v Ustí,tak už to mají domů kousek.[/citace]

Tak zbytek foto sem Strobl doufám šoupne..8-O8-O8-O8-O

0

Odpovědět

Radyn
21.04.2012 ID: 1036101

Včera na soroy určitě dorazila jedna česká parta ale jak sleduju ten větr tak se asi nějakého infa nedočkáme.

0

Odpovědět

janek
22.04.2012 ID: 1036110

My vyrážíme v pátek v noci, jestli je na bestermoru wifi, tak budeme podávat info. Koukám na webky, že sníh se tam pomalu tratí, takže cesta by mohla být v pohodě.

0

Odpovědět

Kapitán lipánek
22.04.2012 ID: 1036113

[citace]sroubek282 napsal:

Kapitan-lipanek napsal:

to sroubek282: prosim tě jakou garamáž máš tý charismy? A jak se stim pracuje + jaký gramáže gum používáš? Dík

Tak toto je 50-190,2.70-naviják Penn Slamer 360,já s tím vydržím celý pobyt vláčet,vůbec není problém a akce supr.Jig hlava na fotce 80g,potom mám ještě WFT 100-300g,taky supr proutek ...[/citace]

děkuju ti

0

Odpovědět

sroubek282
22.04.2012 ID: 1036115

[citace]Kapitan-lipanek napsal:

sroubek282 napsal:

Kapitan-lipanek napsal:

to sroubek282: prosim tě jakou garamáž máš tý charismy? A jak se stim pracuje + jaký gramáže gum používáš? Dík

Tak toto je 50-190,2.70-naviják Penn Slamer 360,já s tím vydržím celý pobyt vláčet,vůbec není problém a akce supr.Jig hlava na fotce 80g,potom mám ještě WFT 100-300g,taky supr proutek ...

děkuju ti[/citace]

Zde máš ještě odkaz na ten vláčecí prut WFT

0

Odpovědět

Strobla
22.04.2012 ID: 1036225

Tak podávám finální zprávu z Loppy po návratu:

CESTA:

- TAM jsem psal na fórum a jediné, co stojí za zmínku je to, že všechny problémy měly naštěstí rychlé řešení s minimem stresů. Chce to mít štěstí a případně vědět kam zavolat

- ZPĚT jsme dorazili v sobotu nad ránem po krásných 44h cesty, cesta byla suchá a na Kautokeinu si hráli celníci s kamionama, co nás předjeli na kuřácké pauze před hranicema (díky kuřácké části naší party)

POBYT A RYBY:

- po sněhové cestě a pak ještě dalším sněžení v prvních 2 dnech jsme zažili neskutečných 9dní azurové oblohy a teplotami přes den 0-2st.Celsia. Díky větru 1-4 m/s se dalo chytat 2h, ale i 5h v kuse a mnohdy jsme viděli zataženo nebo sněhovou vánici nad Soroyou a u nás pekáč

- na jaře jsou ryby v podstatě všude a je minimální problém je najít. Překvapilo hlavně 9ks halibutů a hlavně jsme chytili 2x tah, kdy evidentně vyjeli a během 1h se vždy chytily 4ks. Jinak samozřejmě během "cíleného" lovu prd nebo mňau

- vše jsme chytali na klasický jig s jednoháčkem a možná o spoustu velkých ryb přišli, ale ten souboj nám prostě připadá sportovnější než když pumpujeme ryby s jedním trojhákem v tlamě s druhým někde u oka, navíc při pouštění je ryba minimálně poškozená

- osvědčila se loňská dekomprese tresek, které jsme vraceli vodě po naplnění mrazáků. Jak mi potvrdil Pafka na srazu - chce to nechat tresku cca 5m pod hladinou vypustit měchýř (vyprdět), což se děje 2-4x vypouštění bublin a pak to přežije i treska ze 100m

- mockrát jsem s někým řešil naše občas krvácející ryby při filetování a ani náš domácí mi vloni neporadil. Rozlouskla to až jeho žena letos - chtěla dovézt ryby, ale ihned po vylovení podříznuté, vykrvené, komplet vyvržené a vypláchnuté. Je to sice opruz na cca 4min, zvlášť, když ryby jsou, ale maso je 100% bílé a navíc po následném filetování si skoro ani nemusíte umývat ruce

- kompletní fotky budu mít od našeho profíka, co nerybaří, chodí po horách a občas i jezdí s námi na lodi, během 2 týdnů a případné špeky dodatečně dodám na stránky

Díky moc za všechny komentáře a tak jako vy nám, i naše stříbrná Komeťácká banda Vám všem přeje, abyste si to letos užili, trefili počasí a spoustu ryb... a teď hurá do fronty...máme to za 410 :-S

SPECIÁLNÍ DÍKY patří Nakimu a jeho spolehlivým plechovkám!!! Držíme palce!!!

0

Odpovědět

janek
23.04.2012 ID: 1036227

Plně hodnotná informace. Hlavně že se dařilo a nic se nikomu nestalo. Jen to číslo na konci je děsivé, zvlašť když to máme za 5. Doufám, že počasí bude také přát a nebudeme sedět na baráku. Takže vy se zotavujte a my dolaďujeme poslední přípravy.

0

Odpovědět

honza dufek
23.04.2012 ID: 1036233

...bylo to pěkné počtení a hezké fotky ze severu...paráda..palec nahoru a k tomu sportovnímu rybaření bez přídavných trojháků smekám a klaním se....:-):-):-)

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 … 63 Další »
  • Téma ‚Aktuální informace 2012’ nepřijímá nové odpovědi.
favicon

Taštička na návazce

Sleva 10 Kč
Taštička na návazce
299 Kč
289 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Rapala X-RAP Magnum Stick High Voltage 88g 17cm

Sleva 20 Kč
Rapala X-RAP Magnum Stick High Voltage 88g 17cm
699 Kč
679 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Sea Dragon Monster Eye Green 300g

Sleva 40 Kč
Sea Dragon Monster Eye Green 300g
339 Kč
299 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.