Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
2 Strobla
Zdarec chlape, tak to je paráda, že se vám tak daří. Určitě na tom má podíl i vzorná příprava u Šroubka :-) :-)
Ale moc se už nechlub, aby to NAKImu nepřišlo líto :-D :-D
Odpovědět
[citace]janek napsal:
Já už to asi nevydržím, to je nádhera, příští pátek vyrážíme směe soroya, tak nám tam taky něco nechte a hlavně to azůro, to je paráda, už mám norskou horečku.[/citace]
Ahoj to ti verim, nam uz se to preklopilo do druhe poloviny. Dneska bylo dost vetrno a chumelenice. Zitra by melo byt zase fajn. Ryby jsou a cekaji na kazdeho dalsiho blazna .... takze at se dari :-D
Odpovědět
Pafko dík,je vidět,že jsi kámoš. I když z Práglu. Ale klukum to přeju,v pondělí to u kávičky budeme dlouho probírat. No a potom si transitka nachystám pro sebe a v sobotu hurá na Bakkan.
Martine super,užijte si poslední dny a hlavně zítra " Kóóóómeta"
Odpovědět
To Pafka a Naki:
kluci, u Šroubka to bylo EXCELENTNÍ a za krokolomnou cestu sněhem na Loppu nás udělali místní slavnými i v Alta Posten - a reklama na Kometu a Carent je tam takýýýýýýý!!!!
Odpovědět
To Strobla: Fandím všem tichejm bláznům, ty noviny to je nádhera, konečně někdo o Češích napsal něco pozitivního a ne jako loni, samí průsery na hranicích za ryby a chlast! Dobrodružství jak má být. 8-)8-)8-) Užijte si to až do konce a přeju ještě nějakou placku.
Odpovědět
[citace]Strobla napsal: To Pafka a Naki:
kluci, u Šroubka to bylo EXCELENTNÍ a za krokolomnou cestu sněhem na Loppu nás udělali místní slavnými i v Alta Posten - a reklama na Kometu a Carent je tam takýýýýýýý!!!![/citace]
Tak to je bomba ty noviny.ůlovky taky exelentní.krásná práce borci.velká gratulace.užijte si poslední dny a šťastnou cestu domů.
Odpovědět
To pošlite Kometě na web, to budou Brňáci čubrnět, kde až na Severu mají fandy za každýho počasí
Odpovědět
Ten clanek je fakt super.. to Komaťáci na 100000000% nikdy neměli :-D
Odpovědět
Taky si myslím, že by se to mohlo uveřejnit, něco pro zpestření ... klidně to tam klukům hodím, když budou chtít, ale jen se souhlasem od Strobla ;-)
Odpovědět
No a Nova by to mohla dát jako "Borec na konec" i když spíš "Borci na Severním konci", já vím, zaspal jsem dobu, dneska mají "Palec nahoru nebo dolů"
Odpovědět
[citace]Strobla napsal:
To Pafka a Naki:
kluci, u Šroubka to bylo EXCELENTNÍ a za krokolomnou cestu sněhem na Loppu nás udělali místní slavnými i v Alta Posten - a reklama na Kometu a Carent je tam takýýýýýýý!!!![/citace]
Toš tak to si myslím,že se to zatím ještě nikomu nepovedlo,že by byli v novinách,tady na webu a všichni vysmátí...
Supééééérrrrr.....
Hodně štěstí...
Odpovědět
To Vydra: napsany by tam melo byt v podstate o tom co jsem psal o ceste sem - cca strana 13, 14
To jisto a kaqpa: domluvte se spolu a delejte co umite, byla by prdel, kdyby se Vam to povedlo nekam dostat. Fandime i za polarnim kruhem!!!
Mejte se, my valime na vodu - je tradicni azuro a vitr 2-3m/s, vecer za napisu
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...