Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace 2012

Tak nam to zase zacina...

Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg

Odpovědět

2 Strobla

Zdarec chlape, tak to je paráda, že se vám tak daří. Určitě na tom má podíl i vzorná příprava u Šroubka :-) :-)

Ale moc se už nechlub, aby to NAKImu nepřišlo líto :-D :-D

[citace]janek napsal:

Já už to asi nevydržím, to je nádhera, příští pátek vyrážíme směe soroya, tak nám tam taky něco nechte a hlavně to azůro, to je paráda, už mám norskou horečku.[/citace]

Ahoj to ti verim, nam uz se to preklopilo do druhe poloviny. Dneska bylo dost vetrno a chumelenice. Zitra by melo byt zase fajn. Ryby jsou a cekaji na kazdeho dalsiho blazna .... takze at se dari :-D

Pafko dík,je vidět,že jsi kámoš. I když z Práglu. Ale klukum to přeju,v pondělí to u kávičky budeme dlouho probírat. No a potom si transitka nachystám pro sebe a v sobotu hurá na Bakkan.

Martine super,užijte si poslední dny a hlavně zítra " Kóóóómeta"

To Pafka a Naki:

kluci, u Šroubka to bylo EXCELENTNÍ a za krokolomnou cestu sněhem na Loppu nás udělali místní slavnými i v Alta Posten - a reklama na Kometu a Carent je tam takýýýýýýý!!!!

Wow tak to je moc pěkný. Kometááááááááááá8-)8-)8-)

To Strobla: Fandím všem tichejm bláznům, ty noviny to je nádhera, konečně někdo o Češích napsal něco pozitivního a ne jako loni, samí průsery na hranicích za ryby a chlast! Dobrodružství jak má být. 8-)8-)8-) Užijte si to až do konce a přeju ještě nějakou placku.

[citace]Strobla napsal: To Pafka a Naki:

kluci, u Šroubka to bylo EXCELENTNÍ a za krokolomnou cestu sněhem na Loppu nás udělali místní slavnými i v Alta Posten - a reklama na Kometu a Carent je tam takýýýýýýý!!!![/citace]

Tak to je bomba ty noviny.ůlovky taky exelentní.krásná práce borci.velká gratulace.užijte si poslední dny a šťastnou cestu domů.

To pošlite Kometě na web, to budou Brňáci čubrnět, kde až na Severu mají fandy za každýho počasí

Ten clanek je fakt super.. to Komaťáci na 100000000% nikdy neměli :-D

Taky si myslím, že by se to mohlo uveřejnit, něco pro zpestření ... klidně to tam klukům hodím, když budou chtít, ale jen se souhlasem od Strobla ;-)

to Sim a MifakM: co tam je tak zhruba napsanýho?

No a Nova by to mohla dát jako "Borec na konec" i když spíš "Borci na Severním konci", já vím, zaspal jsem dobu, dneska mají "Palec nahoru nebo dolů"

Velká gratulace.

[citace]Strobla napsal:

To Pafka a Naki:

kluci, u Šroubka to bylo EXCELENTNÍ a za krokolomnou cestu sněhem na Loppu nás udělali místní slavnými i v Alta Posten - a reklama na Kometu a Carent je tam takýýýýýýý!!!![/citace]

Toš tak to si myslím,že se to zatím ještě nikomu nepovedlo,že by byli v novinách,tady na webu a všichni vysmátí...

Supééééérrrrr.....

Hodně štěstí...

To Vydra: napsany by tam melo byt v podstate o tom co jsem psal o ceste sem - cca strana 13, 14

To jisto a kaqpa: domluvte se spolu a delejte co umite, byla by prdel, kdyby se Vam to povedlo nekam dostat. Fandime i za polarnim kruhem!!!

Mejte se, my valime na vodu - je tradicni azuro a vitr 2-3m/s, vecer za napisu

• Téma ‚Aktuální informace 2012’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!