Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
Já už to asi nevydržím, to je nádhera, příští pátek vyrážíme směe soroya, tak nám tam taky něco nechte a hlavně to azůro, to je paráda, už mám norskou horečku.
Odpovědět
Tak to jsou fotky jak z reklamního kalendáře, kam se na to hrabe nějaké Pirelli 8-)
Odpovědět
[citace]janek napsal:
Já už to asi nevydržím, to je nádhera, příští pátek vyrážíme směe soroya, tak nám tam taky něco nechte a hlavně to azůro, to je paráda, už mám norskou horečku.[/citace]
Janku,mám jednu prosbu....prosím foto všech členů co valíte na Soroya v tričkách....a s mravnýma rybama...
Přeju hodně štěstí a pohodovou cestu....8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-)8-)8-)8-)8-) všem....
Odpovědět
Loppa:
další velmi slušný den s treskami a hlavně další 4 halibuti. Ryby na cestu domů dávno zamraženy, 2 halibuty a tresky už bereme jen pro domácího.
Léta mi všichni tvrdí, že halibuti berou až ve vodě nad 7st. Celsia - ve Finnmarku obecně až od půlky května a my už máme letos ve 2st.C vodě chyceno 9ks!!!
(2 dny do konce chytačky, kéž by přišel nějakej zážitkovej nad 25kg)
Odpovědět
[citace]Strobla napsal:
Loppa:
další velmi slušný den s treskami a hlavně další 4 halibuti. Ryby na cestu domů dávno zamraženy, 2 halibuty a tresky už bereme jen pro domácího.
Léta mi všichni tvrdí, že halibuti berou až ve vodě nad 7st. Celsia - ve Finnmarku obecně až od půlky května a my už máme letos ve 2st.C vodě chyceno 9ks!!!
(2 dny do konce chytačky, kéž by přišel nějakej zážitkovej nad 25kg)[/citace]
Velká gratulace. :-)
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...