Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace 2012

Tak nam to zase zacina...

Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg

Odpovědět

122cm 22kg

Já už to asi nevydržím, to je nádhera, příští pátek vyrážíme směe soroya, tak nám tam taky něco nechte a hlavně to azůro, to je paráda, už mám norskou horečku.

Tak to jsou fotky jak z reklamního kalendáře, kam se na to hrabe nějaké Pirelli 8-)

Koukam, ze uz jsou Halibuti pri chuti:-D:-D:-D

[citace]janek napsal:

Já už to asi nevydržím, to je nádhera, příští pátek vyrážíme směe soroya, tak nám tam taky něco nechte a hlavně to azůro, to je paráda, už mám norskou horečku.[/citace]

Janku,mám jednu prosbu....prosím foto všech členů co valíte na Soroya v tričkách....a s mravnýma rybama...

Přeju hodně štěstí a pohodovou cestu....8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-)8-)8-)8-)8-) všem....

Loppa:

další velmi slušný den s treskami a hlavně další 4 halibuti. Ryby na cestu domů dávno zamraženy, 2 halibuty a tresky už bereme jen pro domácího.

Léta mi všichni tvrdí, že halibuti berou až ve vodě nad 7st. Celsia - ve Finnmarku obecně až od půlky května a my už máme letos ve 2st.C vodě chyceno 9ks!!!

(2 dny do konce chytačky, kéž by přišel nějakej zážitkovej nad 25kg)

[citace]Strobla napsal:

Loppa:

další velmi slušný den s treskami a hlavně další 4 halibuti. Ryby na cestu domů dávno zamraženy, 2 halibuty a tresky už bereme jen pro domácího.

Léta mi všichni tvrdí, že halibuti berou až ve vodě nad 7st. Celsia - ve Finnmarku obecně až od půlky května a my už máme letos ve 2st.C vodě chyceno 9ks!!!

(2 dny do konce chytačky, kéž by přišel nějakej zážitkovej nad 25kg)[/citace]

Velká gratulace. :-)

Strobal gratuluji

• Téma ‚Aktuální informace 2012’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!