Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
[citace]Vydra napsal:
Mně se zdá, že ty násytrahy jsoiu v těch rybách napíchaný pro reklamu. Krásně aby byly vidět.[/citace]
Taky mám ten dojem. 8-)
Odpovědět
[citace]Vydra napsal:
Mně se zdá, že ty násytrahy jsoiu v těch rybách napíchaný pro reklamu. Krásně aby byly vidět.[/citace]
I kdyby tak co :-) ? Když ta guma opravdu chytá tak proč ji nedělat reklamu :-D ?
Odpovědět
Zdravim, k tem nastraham posilam aktualní foto naseho borce, ktery chyta takove to ryby na 100g pilkyny - proc ne chytame do 40m, pres 20kg mame 4-5ryb, ok Cutbaty take funguji, ale proc je aranzovat do fotek .... jinak kolem dalsi grupy take chytají krasne ryby, dnes 27,5 ....
VipSup
Odpovědět
Pěkná ryba ať se daří a hlavně počasí ,aby vydrželo 8-)8-)8-)Kiki
Odpovědět
Moc pěkný úlovek. 8-) 18.4. posílám na Soroya další Commando.
Odpovědět
moc krasny tresky. nam se dnes na Loppe darilo uplne jinak - chyceni 4ks halibuti, 2x mimina kolem 70cm a pak 1x 10kg a 1x 20kg. Foto pridam behem vecera, truchlime za Kometu :-(
Odpovědět
[citace]Strobla napsal:
moc krasny tresky. nam se dnes na Loppe darilo uplne jinak - chyceni 4ks halibuti, 2x mimina kolem 70cm a pak 1x 10kg a 1x 20kg. Foto pridam behem vecera, truchlime za Kometu [/citace]
Super ! Házej foto. Komety je mi taky líto no co s tím naděláš :-?:-?:-?
Odpovědět
Těším se na foto, neusnu dokud to neuvidím. :-| Kometa to příště napraví.
Odpovědět
Tak konečně slibované foto halibutů. Okolo nái dostupných podmořských kopců bylo celý den živo, chytily se i tresky něco přes metr, kočky a lumb
(chytáme stále jen na jigy s gumou a spoustu "ťukanců" nejsme schopni zaseknout. Ryby vráceny zpět do moře)
Odpovědět
A Mikin s 19kg - dojeli za naší lodí, pustil jigu na dno a bum
Odpovědět
[yt=iFqPo-REjWg=yt]iFqPo-REjWg[/yt]
Naše hymna,na cestu na sever...... 8-)8-)8-)8-)8-)8-)
Ta cesta byla rovnáááá,místy rozbitááááá...dojdu k řece plyný ryb až tam na sever....8-O8-O8-O
Odpovědět
Kometa jede :-D Paráda Stroblo8-) A ty si chytil nějakýho ???
Odpovědět
[yt=s_sxT5GHSGg=yt]s_sxT5GHSGg[/yt]
Taky super ,přesně o rybách . Rockeři Hektor !!!8-)8-)8-)Krásný video
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...