Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
to ZM: Díky,už jsem to opravil,mělo tam být 700km před cílem.
Odpovědět
Naša partia včera dorazila na Ansnes. Strastiplná cesta dostať sa na ostrov Hitra /hlavne posledné kilometre pred tunelom/. Zima ako v ruskom filme a na akože zimných pneumatikách /ktoré sú však zrejme ako letné/ sme tu a plní očakávaní z pekného lovu. Človek by neveril aká tu panuje zima. Pridávam pár foto, dúfam, že neskôr budú aj z rybami.
Odpovědět
Pro Nakiho - :-P zopakoval jsem si vzdálenost stupňů (111km).V Lulea jsem několikrát byl.Nakupovat.
Odpovědět
Ivan, v sobotu budem blízko vás, to aby som si pribalil aj sánky.
Odpovědět
Tak jak na to koukám, my letos byly poprvé v únoru ( Vik Brygge ) a počasí jsme asi měli oproti současnosti luxusní - teploty nad nulou, a ten vítr byl občas skoro stejný.
Přeji aby se to vylepšilo - všem , a pěkný ryby.
Odpovědět
Pán Dufek dobrý deň.
Snažím sa urobiť si predstavu o Vašom náväzci na aktuálnej fotografii s mníkom, ale nie je mi všetko jasné. Pokiaľ to nie je tajomstvo, rád by som bol, keby ste ho aspoň popísal, lepšia by bola fotografia. Chcel by som vysloviť prianie smerom k všetkým Norkom. Okrem fotografií úlovkov by bolo dobré napísať, alebo vyfotografovať aj systém, na čo bola ryba ulovená. Každý máme svoje "tajné" zbrane, ale nemalo by nám robiť problém podeliť sa s ostatnými. Týmto príspevkom Vám nič nevyčítam pán Dufek , lebo na stránkach tohoto webu ste nás o svojich systémoch a skúsenostiach informoval naozaj nad rámec už veľakrát. Ten náväzec na tejto poslednej snímke ma ale naozaj zaujíma. Ďakujem za prípadnú odpoveď.
Odpovědět
2 Dreisig
Honza svoje návazce tady už presentoval a ukazuje je i na každém srazu. Takže mám i jejich foto :-)
Autor : Honza Dufek
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...