Hasvik, NO
temperature icon -8°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -7°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -0°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Aktuální informace 2012

Tak nam to zase zacina...

Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg

Odpovědět

to ZM: Díky,už jsem to opravil,mělo tam být 700km před cílem.

Včerejší lov na Kvaloya, nedaleko Tromso, lokalita Lauklines

22kg - Průvodce Marcus

20kg+ Průvodce Marcus

Naša partia včera dorazila na Ansnes. Strastiplná cesta dostať sa na ostrov Hitra /hlavne posledné kilometre pred tunelom/. Zima ako v ruskom filme a na akože zimných pneumatikách /ktoré sú však zrejme ako letné/ sme tu a plní očakávaní z pekného lovu. Človek by neveril aká tu panuje zima. Pridávam pár foto, dúfam, že neskôr budú aj z rybami.

Pro Nakiho - :-P zopakoval jsem si vzdálenost stupňů (111km).V Lulea jsem několikrát byl.Nakupovat.

Opravdu jako Ladovská zima :-)

Ivan, v sobotu budem blízko vás, to aby som si pribalil aj sánky.

Tak jak na to koukám, my letos byly poprvé v únoru ( Vik Brygge ) a počasí jsme asi měli oproti současnosti luxusní - teploty nad nulou, a ten vítr byl občas skoro stejný.

Přeji aby se to vylepšilo - všem , a pěkný ryby.

Pán Dufek dobrý deň.

Snažím sa urobiť si predstavu o Vašom náväzci na aktuálnej fotografii s mníkom, ale nie je mi všetko jasné. Pokiaľ to nie je tajomstvo, rád by som bol, keby ste ho aspoň popísal, lepšia by bola fotografia. Chcel by som vysloviť prianie smerom k všetkým Norkom. Okrem fotografií úlovkov by bolo dobré napísať, alebo vyfotografovať aj systém, na čo bola ryba ulovená. Každý máme svoje "tajné" zbrane, ale nemalo by nám robiť problém podeliť sa s ostatnými. Týmto príspevkom Vám nič nevyčítam pán Dufek , lebo na stránkach tohoto webu ste nás o svojich systémoch a skúsenostiach informoval naozaj nad rámec už veľakrát. Ten náväzec na tejto poslednej snímke ma ale naozaj zaujíma. Ďakujem za prípadnú odpoveď.

2 Dreisig

Honza svoje návazce tady už presentoval a ukazuje je i na každém srazu. Takže mám i jejich foto :-)

Autor : Honza Dufek

• Téma ‚Aktuální informace 2012’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Sim napsal: Dnes vyrazil nás delegát...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!