Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz
Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz
Vy ten Veiholmen letos asi nezavřete, a to je dobře! Kdyby bylo jedno volné místo na díky, jel bych taky.
Odpovědět
Sežeň partu a vyrazíme v prosinci na zimní tresky, rád s váma pojedu, když mě vezmete. Norové říkali, že je to super chytačka a dá se lovit cca od 9h do 15h, že je prý normálně vidět.
No to by asi šlo, to už budu mít čas :-) Takže kdo se přidá ???
Odpovědět
No, to už je nás pět!! :-) To je slušnej začátek... Tvl... my fakt letos nezavřem.... :-D
Odpovědět
To sem zvědavej jak tohle dopadne :-) už nás je šest :-) :-)
Odpovědět
To je fajn, věděl jsem, že se nějací blázni najdou.. A to ráno budou další fotky z dnešního lovu.
Už se zdá, že najíždějí i obecňačky.. Dnes amatér Jirka Šváb zdolal dorše 96 cm. Na teleskop bez posledního dílu, 3 roky starou gumu a 20g hlavičku, jo a na 0,28mm vlasec.
Já na 60g pilkříka na 60m hloubky 115 cm ostrouna..
Kluci ráno dodají fotky, už jsem líný dojít si ke kolegům pro kabel :-)
Dobrou noc
Odpovědět
Zdravím Bernyho a všechny mořský vlky......to je paráda, ať se Vám daří až do zazimování....ten prosinec je hodně lákavej, jen mít volno.....jedeme zas s partou až 2. září 2017, ale aspoň se můžeme kochat Vašima reportama :-) Tímto pozdrav i Terce :-)
Odpovědět
Krásné rozloučení. Polakům zase chutnalo, jako posledního jsem zdolal tohoto krasavce 83 cm..
Díky moře, díky Veiholmene :-)
Odpovědět
Krásné rozloučení. Polakům zase chutnalo, jako posledního jsem zdolal tohoto krasavce 83 cm.. Díky moře, díky Veiholmene![]()
Jaképak loučení však za týden jsi tam zas :-))))
Odpovědět
Hele ... smažte tohle vlákno ... nebo do toho září 2017 ( co jsem si zamluvil ) asi nepřežiju :-( ..... sakra já už se tam zase tak těším :-) :-)
Odpovědět
Zase budeš mít pěkně čerstvý informace přes celou zimu... :-) Ta prosincová sranda bude určitě výživná... A možná tě to vyhecuje k nějaký mladistvý nerozvážnosti... :-))))
Odpovědět
Což o to já bych se hecnul .... ale byl jsem na rybách už letos 3* ... to by neprošlo ...
Odpovědět
Aaaaaa!!!!!! Sakra vy mi dáváte!!!! Ale jsem mladá a tak mám na mladistvé nerozvážnosti nárok... Ještě uvidím, ten prosinec mě dost láká....... :D
Jinak super fotky, super úlovky a k tomu krásné vzpomínky :)... Od února si docela jedem :)
Odpovědět