Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální info Veiholmen 2016

Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz

Odpovědět

Aktuální info které jsem dostal od Hombreho.... Stále makají aby bylo vše na 100%  doladěno. Jinak  tahají  tresky velikost kolem 80 cm

Po celem pracovnim dni jsme s kamaradem Oddem vyrazili na ryby. A povedlo se... spusta kelleru, 70-90cm. Krasa :-) Vecer jak malovanej.

Klukum nemeckym se darilo taky. Privezli dve metrove obecnacky a nekolik mensich. Fotky nemam, bo jsem byl na vode :-)

Dalsi den a dalsi krasny ulovky. Nasi kluci se jeste nevratili, ale kluci nemecky uz ano :-) Privezli pet plnych beden!! My s Bohousem jsme pro zmenu bohuzel zase makali.. :-(

Bohuzel mi nejde z tabletu ani z telefonu vkladat zadne fotky... :-( Tak, kdo chce, muze se podivat na fcb. Odkaz zde:

https://www.facebook.com/rybolovsmola.cz/

:-(

Z Androidních zařízení by to mělo jít. iOS (Apple) zatím nejde, ale řeší se to. :/

Fotky od Hombre75:

Posledni den se nam opravdu vydaril!! Dve tresky pres metr, dve pres 90cm a spousta jolem 80cm!!! A jako tresinka na dortu halik 80cm :)

V podlaze je připravena taková kapsa kde se voda bude shromazdovat, díra se teprve do podlahy vyvrtá. Pak se bude muset voda vždy vyčerpat ( čerpadlem,pumpou) jinak to udělat nejde, protože lod´má níž podlahu než je ponor ,takže místo odtékání by voda přitékala : -)

Chlapi, máte už tu díru ?  Hoďte foto. Zajímalo by mne to. Díky.

Z Androidních zařízení by to mělo jít. iOS (Apple) zatím nejde, ale řeší se to. :/ <span style="text-decoration: underline;">Fotky od Hombre75:</span> Posledni den se nam opravdu vydaril!! Dve tresky pres metr, dve pres 90cm a spousta jolem 80cm!!! A jako tresinka na dortu halik 80cm :)

Me to bohuzel nefachci... :-( A zkousel jsem to tri dny v kuse..

V podlaze je připravena taková kapsa kde se voda bude shromazdovat, díra se teprve do podlahy vyvrtá. Pak se bude muset voda vždy vyčerpat ( čerpadlem,pumpou) jinak to udělat nejde, protože lod´má níž podlahu než je ponor ,takže místo odtékání by voda přitékala : -)

Chlapi, máte už tu díru ? Hoďte foto. Zajímalo by mne to. Díky.

příští týden jedu kompletně dát lod do provozu,tak ti tu fotku rád pošlu

19.5.vyrazime.Uz se tesim

21.5. partia zo Slovenska. Dolaďujeme posledné drobnosti. Nervozita  vrcholí

Posílám zprávu od Bernyho:

Stal se ze me profesionalni vytěrač, zatim ne půlek, naštěstí .... :-)

Fotky dodam později, tresky jdou jak divy, na vetsi hloubky to dnes neni, docela fouká.

Ta se leskne, doporucuji tento pripravek... :-)

Míč bjukenen!!!

Volal jsem Bernymu jak to vypadá na Veiholmenu. Kluci hlavně vláčí na 8mi až 15ti metrech a ryb je víc než dost. Je tam i parta němců, kteří se zaměřují na velké mníky. Zatím se jim nedaří mníky najít a vozí obecný a kelery kolem metru. Přidávám pár fotek. Od němců bohužel fotky nemám.

https://www.youtube.com/watch?v=oUjQ6Gqh4cQ&feature=youtu.be

Z Androidních zařízení by to mělo jít. iOS (Apple) zatím nejde, ale řeší se to. :/ <span style="text-decoration: underline;">Fotky od Hombre75:</span> Posledni den se nam opravdu vydaril!! Dve tresky pres metr, dve pres 90cm a spousta jolem 80cm!!! A jako tresinka na dortu halik 80cm :)

Hombre75 nechci být rýpal, ale toho halíka jsi měřil, nebo ti někdo tu míru říkal? Podle fotky vypadá tak na 60 :-( tím nechci shazovat umění lovce, jenom mi prostě ta míra s tím co vidím na fotce nějak nesedí.

Večerní rybolov přinesl dvou hodinovou šichtu ve filetárně. Neskutečná půlhodina rybolovu a čtyři plné bedny. Cesta do přístavu byla dlouhá, motor to nemohl utáhnout :-) Tresky na přívlač v neskutečních osmi až patnácti metrech.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!