Hasvik, NO
temperature icon 6°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Aktuální info střední Norsko 2011

V poslední době,až na pár výjimek,mi zde chybí info ze středního Norska. A přitom nás tam jezdí dost rybářů,ale v aktuálních informacích z Norska 2011 převažují zprávy z "dalekého" severu, který je pro nás mnohé rybáře ať už z různých důvodů nedosažitelný. Proto zakládám toto téma a doufám,že se zde pro nás "střeďáky" objeví zprávy z této oblasti. Nejde jen o fotky trofejních úlovků,ale o to,zdali vůbec a na co ryby berou, v jaké oblasti atd. Za sebe slibuji,že až se vrátím (konec června),tak podám info pro další rybáře,kteří do oblasti středního Norska pojedou.Mohu se zklamat,vyhořet,ale i to jsou informace.

Plukas

Odpovědět

Svedsko zavedlo jako prvni stat EU uplny zakaz lovu uhoru v prosinci 2006 (upravy v roce 2008), v Norsku je uhor zakazan lovit od roku 2009!!

No ale chytají se vesele dál8-O jak velká by asi byla pokutička? Asi dosti mastná že,asi jako ten úhoř:-P

2 janka: Mám nahlásit jejich jména, všechny je znám.

To Sim

v kazdem pripade!! Ja jim dam, darebakum!!! :-D

Myslim, ze bude stacit, kdyz je budes informovat - je to i v jejich zajmu. Nahoda je svina ..

Mimochodem - zakaz lovu uhoru je uz skoro vsude po Evrope. V Nemecku se to lisi (jako obvykle) podle zemi. Dansko, Holandsko, Belgie ... Dokonce i Lidl stahl prodej uhoru!!!

Nechci to moc rozvadet, ale vemte si lososa - dnes stale jeste plati na stole jako delikatesa. Ale neni to tak dlouho (relativne :-)), slouzici si vyminovali ve smlouve, ze losos bude jen jednou tydne k jidlu! Bylo to nejlevnejsi jidlo...

Kousek pod Oresundským mostem berou platýsi...

... a občas se povede i losos.

Řešil jsem s klukama ten absolutní zákaz lovu úhořů a odpověděli, že chytají ze břehu tresky a sem tam se jim připlete úhoř, tak ho změří a samozřejmě okamžitě pustí. Chytají při teplotách -2 až -6 stupňů.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.