Hasvik, NO
temperature icon 8°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Aktuální info střední Norsko 2011

V poslední době,až na pár výjimek,mi zde chybí info ze středního Norska. A přitom nás tam jezdí dost rybářů,ale v aktuálních informacích z Norska 2011 převažují zprávy z "dalekého" severu, který je pro nás mnohé rybáře ať už z různých důvodů nedosažitelný. Proto zakládám toto téma a doufám,že se zde pro nás "střeďáky" objeví zprávy z této oblasti. Nejde jen o fotky trofejních úlovků,ale o to,zdali vůbec a na co ryby berou, v jaké oblasti atd. Za sebe slibuji,že až se vrátím (konec června),tak podám info pro další rybáře,kteří do oblasti středního Norska pojedou.Mohu se zklamat,vyhořet,ale i to jsou informace.

Plukas

Odpovědět

Díky za radu, doufám, že nebudu mít losa taky na předním skle....:-D:-D:-D

to honza dufek : Nazdárek Honzo, prosimtě jakejma hlavama máš osazený ty ripery (foto nahoře), myslím gramáž ??!:-| 40-50g ??! Vyrážím za tejden se Zerpem k Vám tak ať sem náležitě vybavenej...8-)

Je opravdu ta E3ka lepší? Jedem taky v září nad Trondheim, díky.

[citace]otis napsal: to honza dufek : Nazdárek Honzo, prosimtě jakejma hlavama máš osazený ty ripery (foto nahoře), myslím gramáž ??! 40-50g ??! Vyrážím za tejden se Zerpem k Vám tak ať sem náležitě vybavenej...[/citace]

..50gr Baltiky a 45 a 55gr Torpeda,vše osazeno Eagle Claw(USA) 6/0,což si myslím jsou jedny z nej jig háčků co jsem zkoušel..škoda že Gamakatsu jsou příšerně drahý, to je špica..!!!!! Nezapomeň vteřiňák, doporučuju Alteco na lepší zafixování gumy na hlavičku, ty mrchy to občas jen tahaj za ocásek a po čase se to svlíká dolů..

2 honza

Na lepení roztržených gum stačí zapalovač ;-) (aspoň to jsem se letos naučil)

Nechci dělat reklamu, ale poslední tři roky používám alteco. Ovšem nesmí s lodí hodit vlna, jinak od sebe rozrhávám prsty. Rovněž tak v případě nutnosti "svařím" poškozenou gumu zapalovačem. Nějakou chvíli to vydrží.

Pro Sima i ostatní:

Toto je obrázek toho jak vidím str.16 od chvíle, kdy je tam fotka od Šroubka, vidím tak ještě str.13 je rozhozená fotkou od Lukyho. Dělá mně to v IE na počítači doma, ve Firefoxu to vidím dobře, změna rozlišení to neřeší, nevím co s tím. Mám pocit, že si někdy už taky někdo stěžoval, že nevidí text do konce, nevím jak to dopadlo.

str.č.16

Taky to v IE vidím bez konce řádků

Mne to taky tak dela a taky mam IE.

A jeste k te rybe od Prochora - poslala jsem obrazek 5 Norum - vesmes rybari, 4 odpovedeli - LOSOS. Paty se zatim neozval.

TO Leiter + Kaqpa

Po A 3 (odbočka před hamarem doprava) je to určitě lepší - svižnější cesta, jen asi 5 radarů no a samozřejmě mochomůrka .... to se nedá vynechat. Navíc tam maj na pumpě dobrý a velký kafe. Na E6 se napojíš zase až před Berkakem a to už je do Trondheimu kousek (na norské poměry:-)

Mě se to, že nevidím fotku, nebo část textu taky stává.

Jisto, Naki už je to v pohodě? Jestli ne, tak tam ten obrazek dám jen odkazem. Napište jestli už to je cajku...

to Duke

Dane,už je to OK.

Ahoj Naki

Stranu 16 vidím OK ale strana 13 ještě opravena není,že? Už víš čím se to děje? Ať víme jak tomu předejít, je asi to na dost místech.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!