Hasvik, NO
temperature icon 8°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Aktuální info střední Norsko 2011

V poslední době,až na pár výjimek,mi zde chybí info ze středního Norska. A přitom nás tam jezdí dost rybářů,ale v aktuálních informacích z Norska 2011 převažují zprávy z "dalekého" severu, který je pro nás mnohé rybáře ať už z různých důvodů nedosažitelný. Proto zakládám toto téma a doufám,že se zde pro nás "střeďáky" objeví zprávy z této oblasti. Nejde jen o fotky trofejních úlovků,ale o to,zdali vůbec a na co ryby berou, v jaké oblasti atd. Za sebe slibuji,že až se vrátím (konec června),tak podám info pro další rybáře,kteří do oblasti středního Norska pojedou.Mohu se zklamat,vyhořet,ale i to jsou informace.

Plukas

Odpovědět

Honzo nech nám něco na příští rok.Supr fotky.

Pěkný foto,polaci super,a co tvoji mníčci,ještě žádná trubka nenaskočila:-( když tak dej hned info:-P

[citace]respi napsal: Pěkný foto,polaci super,a co tvoji mníčci,ještě žádná trubka nenaskočila když tak dej hned info[/citace]

...letos jsem dal mníkům mír,dal jsem si "vláčecí" sezónu.

TAK CO HONZO CO NÁS ČEKÁ ? UŽ SE S MÁROU TĚŠÍME. JE NĚCO CO BY JSME NEMĚLI ZAPOMENOUT ........... JEDEME PO DLOUHÉ DOBĚ NA NOVÉ MÍSTO TAK NECHCEME NIC PODCENIT !!!!!!!!! ČUS VLÁDA ZELENKA.

...trochu toho rybářskýho štěstí a dobré počasí, jinak tady všeho je dosti..:)

JSOU U TEBE I VĚCI NA PILKROVÁNÍ K PUJČENÍ PRO LIDI? A KOLIK KUSU ?

Vojta a jeho první keler 100+ . Přesně měl 108 cm a skoro 10 kg. Halsa-Klevset na výjezdu na vinjefjord, černý švihák sezobnul při vláčce malý stříbrný návazec na přívěsu. Roste nám pánové konkurence a to je dobře.

Oba pořádný "chlapáci"!!!

Titran-Froya:...pár momentek z dnešního propršeného dvouhodinového "polačení"...

Honzo, pěkný kousky..:-D:-D:-D

Potřebuji poradit, jedu v září poprvé a to na Trondheim.Potřebuji vědět, jestli mám nasadit zimní obutí.Já samozřejmě tvrdím, že je to blbost, ale rád se nechám poučit od zkušenějších.

Jinak jsem ještě nikdy nejel po E3, kromě toho, že je o pár km kratší a menší výskyt radarů, má nějaké jiné výhody?Krajina, příroda atd?

Je tam menší provoz, takže se nevláčíš v pomalu jedoucí koloně (brzda x plyn). Osobně mi každá cesta po Norsku mi přijde lepší než E6.

A navštívíš Muchomůrku ;-)

...jasan jeď E3, na zimáky je ještě brzy, Mochomůrka-Elverum je takřka povinost zastavit, kdo nemá fotky na betonovým losovi před Elgstua, to je jakoby tam ani nebyl...:-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!