Hasvik, NO
temperature icon -3°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální info střední Norsko 2011

V poslední době,až na pár výjimek,mi zde chybí info ze středního Norska. A přitom nás tam jezdí dost rybářů,ale v aktuálních informacích z Norska 2011 převažují zprávy z "dalekého" severu, který je pro nás mnohé rybáře ať už z různých důvodů nedosažitelný. Proto zakládám toto téma a doufám,že se zde pro nás "střeďáky" objeví zprávy z této oblasti. Nejde jen o fotky trofejních úlovků,ale o to,zdali vůbec a na co ryby berou, v jaké oblasti atd. Za sebe slibuji,že až se vrátím (konec června),tak podám info pro další rybáře,kteří do oblasti středního Norska pojedou.Mohu se zklamat,vyhořet,ale i to jsou informace.

Plukas

Odpovědět

Zamraženého mořského pstruha jsem si asi 2x v Norsku koupil. Není tak aromatický jako losos. Maso je skutečně oranžové a dle mého je na talíři vynikající.

To Jisto + Janka

Tak teda furt nějak nevím. Jisto se kloní ke pstruhovi, paní Janka (pokud to dobře chápu) spíš k lososovi. Podle popisu paní janky ohledně teček mi to ale vychází taky spíš na pstruha, zkoumal jsem i další obrázky. Maso bylo růžové, ale osobně jsem si nemoh zobnout, takže rozlišit chuť neumím. Co názor "Nora" Dufka? (Honzo, po čase tě zdravím). No ale ať je to, co je, je to krásná ryba, kdyby to byl pstruh, byl by to macek (84 cm, 6 kg). Teď ho ale aktuálně zastiňujou keleři metr+, v poslední době si jich chytá denně několik, na přívlač nádhernej mazec (včerejší rekord 110 cm a přes 11 kg).

....já bych se podle kresby a zadní ploutve přiklonil k mořákovi alias mořskému pstruhovi, i přesto velká gratulace lovci...:)

Titran-Froya:..počasí nám přeje, včera večer jsem si zachytal krásně polaky na vláčku, něco na "hady" něco na ripery Mystic,šlapala barva "whisky"..předtím pokus o okouníky(než mi došla baterka..), jeden ostroun 102cm...přes den jsou před majákem keleři,chytl jsem jich asi sedm nebo osm, vše krásných 80-90cm, přes metr zatím nepřišel, uvidíme navečer...a co mne nejvíc těší že tento turnus přijeli "brňáci" a celá parta čítající cca 25 lidí jsou neuvěřitelně super a perfektní, což je při takovém počtu k neuvěření...:)

A fotečka by nebyla?

...stmívání na Titranu

...večerní polaci

Souhlas s Honzou,jde o moř.pstruha podle barvy(stříbřitá,oko barvu jako tělo,hřbet.ploutev Vyšší a užší než u lososa(ten má oko zlatožluté,hřbet.pl.daleko širší)8-)čus

Jestli se usnesete na tom, že je to mořák, tak ho šoupnem do rekordů a zřídím mu novej chlívek "Mořský pstruh"

Jsem vůl mám rád norsko a pak moji ženu:-D:-P:-)

Probírám se fotkama z minulých dnů a chci vám ukázat jednu, co souvisí s tím střílením 22.7.2011. Ve čtvrtek 21.7 v podvečer jsme si prohlédli Oslo a jeli dál po E16 do kempu, kde jsme chtěli přenocovat. Díky nějakým šumům v komunikaci prý od nás nedošly potvrzovací mejly a bylo obsazeno. Tušili jsme to, protože pokud jsme se informovali co a jak, tak mejly chodily a byla chata volná, ale po objednání pobytu na 1-2 noci už nepřišlo nic, ani po urgenci pár dní před odjezdem. Chápu, že to radši dali někomu na celý týden, ale mohli napsat, že si máme políbit.... Tak jsme si tam zaplatili sprchy a dali si občerstvovací pauzu a trochu mrkli po okolí. Pak jsme před půlnocí jeli dál. V pátek odpoledne nás telefonáty z domova seznámily s tím co se děje v Oslu. Měli jsme nepříjemné pocity z toho, co by, kdyby, protože jsme pár hodin před výbuchy těmito místy procházeli.

Přestože se snažíme o dovolenou bez TV tak jsme ji v neděli pustili a několikrát zaslechli Utvika, což byl onen kemp kde jsme byli a z něhož zachraňovali ty plavající. To nás docela zamrazilo, protože kdyby bylo v kempu volno...

Ostrov Otoya několik hodin před tragédií

[citace]Sim napsal:

Jestli se usnesete na tom, že je to mořák, tak ho šoupnem do rekordů a zřídím mu novej chlívek "Mořský pstruh"[/citace]

pstruh mořský

snillfjord cervenec 14kg

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!