Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 618 odpovědí. Do diskuze (113 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 6 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 619)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Konečně se uklidnilo moře.  Za 1h vyrážíme na šelf.  Doufám,  že budou kousat.

kodl1
    Účastník
    (225 odpovědí)

Zdravím.

Tak dnes balení a odjezd domů večerním trajektem.Počasí vyšlo docela slušně.Každý den jsme byly na moři.Rybolov docela vyšel.Nachytali jsme pěkné halibuty.(Dům Rikarda).

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Dnes pauza v Umeå a ráno pokračujeme….budeme taky na Rikardě.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Včera snad jeden z nejlepších výjezdů na šelf,  co jsem zažil.  Ryby braly strašně a totálně nás vyřídily.  Největší ryba keler 125cm 15kg. Vse natočeno,  těšte se na nové videa.

Karolina
    Účastník
    (3 odpovědí)

Dnes byl posledny vyjezd. Excelentny den pochytali, sme moc! Mam halibuta ! Budou perfectne videjka 😀

kodl1
    Účastník
    (225 odpovědí)

Zdravím.

Tak jsme dorazili domů.

Cesta bez problémů.Nikde žádná kontrola. Jeli jsme Karasjok.

Přeji všem následovníkům úspěšný rybolov.

S pozdravem

kodl1

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

My už jsme s Karcou v Německu.  Ahmad mě poslal fotky ze včera.  Vilik tradičně uřadoval s Jardem na šelfu.  Trefil pěkné kelery a halibuta.  Doufám,  Pepa,  Dosky a spol. Se již aklimatizovali a zítra mám pošlou info.

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Dnes od rána všechny lodě na vodě a nachytalo se několik halíků okolo metru,nej 150tka. Několik pěkných tresek a dokonce i okouníků.Počasí je zatím dobrý,chvílema až moc klidno a nedriftuje to. Snad kluci dají nejaké foto. Ten Vildovo keller měl dobrých 130 cm….pěkná ryba.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes od rána všechny lodě na vodě a nachytalo se několik halíků okolo metru,nej 150tka. Několik pěkných tresek a dokonce i okouníků.Počasí je zatím dobrý,chvílema až moc klidno a nedriftuje to. Snad kluci dají nejaké foto. Ten Vildovo keller měl dobrých 130 cm….pěkná ryba.

Pepo a kde mas fotky.Co moji nejj kamaradi.Trochu se s tema zpravickama polepsete.Preji vam krasne pocasi a super rybarinu.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Posílám fotky od Ahmada, Vildy a Radka Kryla, to je ten 150cm halibut na váze. Radek ještě přidal tresku 24kg. Ostatní úlovky už si kluci musí okomentovat sami.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

U pobřeží Soroya byl dnes spatřen a nafocen blíže neurčený druh žraloka. Spekuluje se o tom, že by to mohl být zatoulaný velký bíly žralok. Kluci, dejte na sebe pozor. Určitě se nejedná o bílonosé delfíny.

orn
    Účastník
    (8 odpovědí)

To Sim: 🙂

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Po projednání s Bilalem jsme došli k závěru, že to bude pravděpodobně tento druh žraloka https://en.m.wikipedia.org/wiki/Basking_shark

cenda
    Účastník
    (188 odpovědí)

Taky zde:

https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%BDralok_velik%C3%BD

V Norsku hájený. “Nelovit”

Apnea
    Účastník
    (131 odpovědí)

A  to já bych se i vsadil, že  zvíře na obrázku žralok veliký (Cetorhinus maximus) není.  Ti se většinou pomalu plouží nehluboko pod hladinou. Ten na fotkách skáče z vody, což jsem u tohoto druhu nikdy na fotografiích z potápěčských kruhů neviděl. Podle zavalitého těla bych si na první pohled tipnul skutečně “velkého bílého”.  Nevím, kolik má teď přesně voda na Soroy, ale tahle paryba vyžaduje teplotu určitě minimálně přes deset stupňů. Ale příroda je plná výjimek. Škoda, že jsme se kdysi na Istrii těsně minuli. Děsil tam kolegy spearfishery až týden po mně, takže s osobní zkušeností, bohužel, nemohu sloužit.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 619)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...