Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Soroya 2017

Ahoj všem, už je na čase založit nové vlákno Soroya 2017! Prosím každého kdo v roce 2017 pojede na Soroyu a chce aby o něm věděli ostatní, napište mi do SZ termín zájezdu a počet lidí. Vše budu postupně doplňovat zde do diskuze a vy tak budete vědět s kým se tu potkáte a na koho se obrátit, pro radu či pomoc. Díky moc s Pozdravem Láďa alias Preparator

laco - 7. - 18.5.2017 - Nielsen.

kodl1 - 20.6.2017 – 30.6. 20017 , 6 lidí,  Rikarda House

Radislav Kryl - 30.6 - 10.7. 2017 , 6 lidí z Jižní Moravy

J.P.Papin - 20. - 30.7.2017 Soroya - Hytte. 5-6 kousků ze Zlína.

Odpovědět

ToP fleků, kde se dají lovit okouni je na Soroy mraky. Jeden z nich je přímo před Hasvikem, kam jsme si s Vencou na jistotu pro ně zajeli. 2 sjezdy 3 okouni, pak nás po celodenním lovu halíků vyhnal hlad.

Na výjezdu s Bilalem se mi povedl u zelenýho ostrova na 45 m dalsi skvelej halík. Úřadoval opět 250g Roybait keler.

Včera byl silný vítr,  tak jsme se trápili od přístavu směrem k zubu.  8m/s bylo ale fakt hodně.  Nedokázali jsme udržet nástrahy u dna. Povedly se jen menší tresky a jeden platýs. Teď pojime a jedeme znovu na Halibuty.

Jak je to na Soroy s povlečením? Je tam nebo vlastní z domu? V úterý odjíždíme - Rk.

Povlečeni tam je. Vyražime taky v ut.

Posledních pár fotek ze Soroya a pokud nám počasí dovolí, začneme na Havoy zítra chytat. Dneska bylo počasí nic moc, tak jsme nevyjeli. Zítra a v úterý se to má ale změnit, tak snad ještě něco načapeme,..

Povlečení tu je a i dva ručníky dostaneš do koupelny.

Povlečení tu je a i dva ručníky dostaneš do koupelny.

Zdar Sime, co Vy dneska? Co se Vám povedlo vylupnout? :)

Ok, díky za info.

Včera byl silný vítr, tak jsme se trápili od přístavu směrem k zubu. 8m/s bylo ale fakt hodně. Nedokázali jsme udržet nástrahy u dna. Povedly se jen menší tresky a jeden platýs. Teď pojime a jedeme znovu na Halibuty.

To já bych si takovýho platýse moc rád čapnul. Na co jste ho dostali? Tyhle ryby by měly být téměř výhradně nad pískem nebo bahnem a ne v moc velkých hloubkách. Na fotce, kde ho Karolina drží, je vidět pláž, před kterou se často chytají i halíci, ale v téhle vzdálenosti od břehu bych už čekal spíše šutry a skálu. Jestli fučela osmička, tak na nějáký malý gumičky asi moc chytat nešlo. I když je podle jména platýs velký, hubu na 250 g roybaita rozhodně nemá :-)  Musím ale uznat, že zatím jsem pro chycení malý placky moc neudělal. Nejlepší místo v rozumném dojezdu se mně pozdává velká písečná pláž u "ptačí skály" před zálivem k Sorvaeru ...

Budeš se divit, ale ten platýs zaútočil na Roybait 140g, na který chytala Karča.  Měla to asi 5m nade dnem. My jsme dnes byli úplně marný,  ale klukům v Hasjordu se hodně zařadilo.  Halibut 30kg a velké tresky. Gratuluji Miro.!

Tak už se nám to blíží,ve středu vyrážíme...čtyři auta a velká super parta.

Na výjezdu s Bilalem se mi povedl u zelenýho ostrova na 45 m dalsi skvelej halík. Úřadoval opět 250g Roybait keler.

Nádhera, takovy chci chytit.

ToP fleků, kde se dají lovit okouni je na Soroy mraky. Jeden z nich je přímo před Hasvikem, kam jsme si s Vencou na jistotu pro ně zajeli. 2 sjezdy 3 okouni, pak nás po celodenním lovu halíků vyhnal hlad.

Chtěl jsem to samé napsat i k okouníkům, krásné ryby, doufám, že se mi taky takové zadaří.

RK tak už chystej nějakýho panáka na přípitek.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!