Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 618 odpovědí. Do diskuze (113 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 6 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 619)
  • Autor
    Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

ToP fleků, kde se dají lovit okouni je na Soroy mraky. Jeden z nich je přímo před Hasvikem, kam jsme si s Vencou na jistotu pro ně zajeli. 2 sjezdy 3 okouni, pak nás po celodenním lovu halíků vyhnal hlad.

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Na výjezdu s Bilalem se mi povedl u zelenýho ostrova na 45 m dalsi skvelej halík. Úřadoval opět 250g Roybait keler.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Včera byl silný vítr,  tak jsme se trápili od přístavu směrem k zubu.  8m/s bylo ale fakt hodně.  Nedokázali jsme udržet nástrahy u dna. Povedly se jen menší tresky a jeden platýs. Teď pojime a jedeme znovu na Halibuty.

indy
    Účastník
    (157 odpovědí)

Jak je to na Soroy s povlečením? Je tam nebo vlastní z domu? V úterý odjíždíme – Rk.

asfalt
    Účastník
    (35 odpovědí)

Povlečeni tam je. Vyražime taky v ut.

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Posledních pár fotek ze Soroya a pokud nám počasí dovolí, začneme na Havoy zítra chytat. Dneska bylo počasí nic moc, tak jsme nevyjeli. Zítra a v úterý se to má ale změnit, tak snad ještě něco načapeme,..

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Povlečení tu je a i dva ručníky dostaneš do koupelny.

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Povlečení tu je a i dva ručníky dostaneš do koupelny.

Zdar Sime, co Vy dneska? Co se Vám povedlo vylupnout? 🙂

indy
    Účastník
    (157 odpovědí)

Ok, díky za info.

Apnea
    Účastník
    (131 odpovědí)

Včera byl silný vítr, tak jsme se trápili od přístavu směrem k zubu. 8m/s bylo ale fakt hodně. Nedokázali jsme udržet nástrahy u dna. Povedly se jen menší tresky a jeden platýs. Teď pojime a jedeme znovu na Halibuty.

To já bych si takovýho platýse moc rád čapnul. Na co jste ho dostali? Tyhle ryby by měly být téměř výhradně nad pískem nebo bahnem a ne v moc velkých hloubkách. Na fotce, kde ho Karolina drží, je vidět pláž, před kterou se často chytají i halíci, ale v téhle vzdálenosti od břehu bych už čekal spíše šutry a skálu. Jestli fučela osmička, tak na nějáký malý gumičky asi moc chytat nešlo. I když je podle jména platýs velký, hubu na 250 g roybaita rozhodně nemá 🙂  Musím ale uznat, že zatím jsem pro chycení malý placky moc neudělal. Nejlepší místo v rozumném dojezdu se mně pozdává velká písečná pláž u “ptačí skály” před zálivem k Sorvaeru …

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Budeš se divit, ale ten platýs zaútočil na Roybait 140g, na který chytala Karča.  Měla to asi 5m nade dnem. My jsme dnes byli úplně marný,  ale klukům v Hasjordu se hodně zařadilo.  Halibut 30kg a velké tresky. Gratuluji Miro.!

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Tak už se nám to blíží,ve středu vyrážíme…čtyři auta a velká super parta.

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

Na výjezdu s Bilalem se mi povedl u zelenýho ostrova na 45 m dalsi skvelej halík. Úřadoval opět 250g Roybait keler.

Nádhera, takovy chci chytit.

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

ToP fleků, kde se dají lovit okouni je na Soroy mraky. Jeden z nich je přímo před Hasvikem, kam jsme si s Vencou na jistotu pro ně zajeli. 2 sjezdy 3 okouni, pak nás po celodenním lovu halíků vyhnal hlad.

Chtěl jsem to samé napsat i k okouníkům, krásné ryby, doufám, že se mi taky takové zadaří.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

RK tak už chystej nějakýho panáka na přípitek.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 619)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...