Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Hitra, Dolmoy, Froya 2017

Sezona 2017 nám pomalu začína a proto bych si dovolil založit vlákno o aktualitách a úlovcích...

Odpovědět

..z rozfoukané Dolmoy...kdo včera vyjel, pěkně nachytal, neb se nám to rozfoukalo a vydrží to až do úterý..škoda, koušou pěkní polaci a objevili se keleři kalfasových velikostí, i makrel se začalo chytat víc..jen to počasí je proti nám...polak 102cm, zatím největší u nás....a ještě jeden přes devadesát...

...Inzerát: Přenechám zdarma českou partičku rybářů, kteří se řídí heslem "Po mně potopa"....:(

…Inzerát: Přenechám zdarma českou partičku rybářů, kteří se řídí heslem „Po mně potopa“….:(

No to je mazec. Moc hezký fotečky. Gratuluju.

…Inzerát: Přenechám zdarma českou partičku rybářů, kteří se řídí heslem „Po mně potopa“….:(

Honzo, co to je v tý myčce? To tam dali jar??

Je to průser, takový pitomci. Ten echolot je taky síla... :-(

Honzo, co to je v tý myčce? To tam dali jar?? Je to průser, takový pitomci. Ten echolot je taky síla… :-( [/quote]

Připomíná mi to můj zážitek z pobytu v r. 2012 u p. Zapy (viz můj článek o "rybím ráji"). A ta cesta lodí to je teda vrchol. Museli být snad úplně na šrot, protože toto se za střízliva nedá absovovat. No vím, že je to složité, ale ukázat na ně prstem by jim hodně slušelo...

Plně souhlasím!

Od loňského září operuje na silnici 714 toto zařízení.

Aktuálně i na zóně 60 km/h ve Fillanu.

minulý týden byl pořádně profoukaný, skoro tři dny se nedalo vyjet na vodu, přesto se vzhledem k počasí nachytali slušní polaci 90+, kalfasoví keleři a v pátek před odjezdem si naši němečtí hosté spravili chuť treska 105,110 a asi deseti metrovkami...včera nově příchozí měli půl kalfasu merlanů, jednoho ďasa, pár makrel. Dnes večer zkusí už "37"ku, jestli už nenajeli štikáči, kterých se zatím vozí po pár kusech.....

..a máme tu další signaturu od našich hostů, tentokrát nějaká kreativní duše si asi myslela že je třeba fixou zkrášlit jídelní stůl..podotýkám, jezdí sem samí rozumní a dospělí lidé...tedy snad, asi...:) :)

dvě torpéda z podkovy (117 a 119), ďasík, kalfasových kelerů od Inttianu nepočítaně a metroví štikozubci..toť včerejších několik dní...foto štikounů mi dodají Melichovci až dnes, neb filetovali do ranních hodin...

včera partička přivezla přes třicet štikozubců, já jsem si odskočil na mníkoviště, vodou šla ale mořská tráva, tak co drift to jsem musel alespoň dvakrát třikrát čistit návazec od trsů trávy, dva  menší a jeden 13 kg se ale spletli, tak jsem s prázdnou nepřijel...

Hezká práce!

Dnes vyrazil šestý turnus do kempu Dolmsundet.Snad budou mít

dobré počasí a štěstí, aby taky nějaké štikouny ulovili.A nejen je.

Přeji všem hezké úlovky.

dnes ráno se zadařili pěkní mníci od 140 do 150cm...třikrát trefa do černého za pul hodky na mníkovišti..

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!