Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 17°C
déšť
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

AKE POUZIVATE TASKY RESP. BOXY NA PILKRE, GUMY?

Ma niekto skusenosti s touto taskou?

Alebo vie niekto doporucit inu, ak ano, tak preco?

FOX RAGE LUGGAGE

Odpovědět

Já bych si takovou do Norska nebral.

Z mého pohledu je blbý ten obal - a to kvůli mokru,soli,špíně od ryb atd....

Ale je to věc vkusu a představ.Dávám přednost něčenu z plastu - lehce a snadno omyvatelné.

Ota

[citace]otapa napsal:

Já bych si takovou do Norska nebral.

Z mého pohledu je blbý ten obal - a to kvůli mokru,soli,špíně od ryb atd....

Ale je to věc vkusu a představ.Dávám přednost něčenu z plastu - lehce a snadno omyvatelné.

Ota[/citace]

Tiež rozmýšľam nad plastovými kufríkmi, možno Plano...

Na strane hruhej, DAIWA ma aj waterproof

To Igorko: Dojeď do Spálova, sepiš si všechny dotazy a zůčastnění se s Tebou rádi podělí o své zkušenosti a praktické rady.

Jinak budeme mít spoustu nových vláken:-D8-O

Mna táto téma tiež zaujala. Pri výmenách pilkrov a gúm sa mi ich v člne pri batérii povaluje dost. Niečo je povešane na zábradlí a potom to stŕpa o bok lode a tak. Videl som niečo ako navrchu ponarezavana stojatá PVC rúra v PVC kybli a tam to vešali. Bolo to bezpečnejšie aj z pohľadu možnosti poranenia na háčikoch.

[citace]Dorsak napsal:

To Igorko: Dojeď do Spálova, sepiš si všechny dotazy a zůčastnění se s Tebou rádi podělí o své zkušenosti a praktické rady.

Jinak budeme mít spoustu nových vláken[/citace]

Proč ne pořad lepší téma jak kbfotoservis.

Jjo jo ,nějaký Plana mám a je to dobrý.

Nechci být moc podezřívavý ,ale zdá se mi,že už ani to Plano není takový jako bývalo dřív.Myslíte ,že i tady je možný ,že by se to dozvěděly ty ku.vy šiknooký??

Poslední kufr,co jsem kupoval byl sice celý polepený usa vlajkama ,ale ty pantíky se mi nějak nelíbily....Tak nevím.

Ahoj Igorko na gumy používám toto.Vlákno-Nástrahy návnady finty strana 18.Dále používám krabičky PLANO.

Tieto dú super-nenaprší do nich.Zase sú na pilkre.

Před 4 lety jsem koupil tohle Plano a slouží dobře. Voda se do něj nedostane. V horní části mám gumy a ve spodní hlavičky a malý pilkry.

[citace]vd napsal:

Mna táto téma tiež zaujala. Pri výmenách pilkrov a gúm sa mi ich v člne pri batérii povaluje dost. Niečo je povešane na zábradlí a potom to stŕpa o bok lode a tak. Videl som niečo ako navrchu ponarezavana stojatá PVC rúra v PVC kybli a tam to vešali. Bolo to bezpečnejšie aj z pohľadu možnosti poranenia na háčikoch. [/citace]

Asi mas na mysli nieco take ako dal JAKABO alebo nieco v mensom

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.