A chlapi co tato ryba pro vás znamená.? Pro naší Norskou rybačku asi hodně.!,8-)
A chlapi co tato ryba pro vás znamená.? Pro naší Norskou rybačku asi hodně.!,8-)
[citace]kulik napsal:
Moje úlovky jsou obdobné jako u Kima a je to z oblasti Hitry (Dolmsundet): obecná 40%, polak 30%, keler 20% a ostatní 10%. Bude to i tím, že jezdíme od stejné cestovky a na stejné místo. Moje pozorování ohledně množství ryb je takové, že v lokalitách ve kterých lovím je to odvislé hlavně od počasí (dlouhá zima, studená voda a pod.).[/citace]
Na Smole je to velmi podobné:obecná 50% keler 30% polak a ostatní
20%. Jezdíme hlavně na jaře duben květen Karel
Odpovědět
:-)nejen že nám scházej obecňačky,ale už nám schází celé Norsko,kruci kluci až za dlouhých 177dnů..no ale uteče to...:-P8-) a frčíme.
Odpovědět
:-)tak jsem koukal na ten Titran a už se :-P nemůžem dočkat,podle recenzí a fotek tam obecné jsou 8-) a pěkné kusy..
Odpovědět
:-) chlapi na co nejlépe na Titranu? Na co nejvíce jdou obecné ?
:-):-)na vláčku,pilkr nebo gumu..?8-)
Odpovědět
[citace]Respi napsal:
A na Titranu jdou obecňačky..??[/citace]
Na Titranu se tento rok chytilo dvojnasobne mnozstvi obecnacek nad 100 cm proti minulemu roku.Nejtezsi mela 24,5 kg a nejdelsi 131 cm a 22,5 kg.Nekolik metrovek se chytilo I na privlac na kopyta v hloubkach od 15 -30 m ,ale vetsina na pilkry a papriky v hloubkach 50 - 120 m
Odpovědět
To Obecnacka No momentalne uz zacinaji schazet,Ale dnes na Titranu uz zacalo foukat,takze by z toho stejne nic nebylo
Odpovědět
to Dorsak
Ne, neschází jsem chtěl napsat už asi minulý týden, ale bál jsem se, že ne všichi by tuto nadsázku pochopili. :-D:-D:-D:-D:-D Zdravím dedo145, dlouho jsem tě tu neviděl. :-):-):-)
Odpovědět
2 Dosky Jojo uzivam si vnoucatka a kuju pikle na Ebro.Vlastne uz za 14 dni jedu prvni turnus.Takze pripravy jsou v plnem proudu.Mozna zitra vytahnu starsi vlakno :-D:-D
Mimo jine jsem vymenil PC ale znovu bohuzel anglickou verzi a tak se vlastne ucim znovu nahazovat foto.A predem se omlouvam vsem ze to zase bude bez diakritiky.
Odpovědět
[citace]Respi napsal:
obecné mají neskutečně velkou tlamu[/citace]
joo, tlamu tu maj ...
Odpovědět