Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 19°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

A neschází Vám obecňačky?

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 … 19 Další »
respi
16.10.2013 ID: 525309

A chlapi co tato ryba pro vás znamená.? Pro naší Norskou rybačku asi hodně.!,8-)

0
Odpovědět
Červený Jndřich
18.10.2013 ID: 1073193

I ty krásné do červena se občas povedou.

0

Odpovědět

Červený Jndřich
18.10.2013 ID: 1073194

Podařilo se mi najít detail té tresky ulovené nadvakrát.V 2011 se lovilo na žáby s velkým úspěchem.

0

Odpovědět

Červený Jndřich
18.10.2013 ID: 1073195

0

Odpovědět

kulik
18.10.2013 ID: 1073196

Jó, tak takto ty nakupuješ nové gumy!!!!!!!:-D:-D:-D

0

Odpovědět

Červený Jndřich
18.10.2013 ID: 1073197

Pavel alias Jigin1 s pěknou treskou.

0

Odpovědět

Piva
18.10.2013 ID: 1073200

Ryba je to krásná

0

Odpovědět

Červený Jndřich
18.10.2013 ID: 1073201

To:Kulík Popravdě ani nevím kdo ji tenkrát měl na prutě jako první a kdo ji na podruhé zdolal.Na lodi jsem byl já,Jigin1 a jeho bratr Braník.

0

Odpovědět

ZM
18.10.2013 ID: 1073202

Můj názor je, že na kvalitu masa ryb má velký vliv jak je s nimi po zabití nakládáno.Nevykuchané tresky, které se vozí v lodi několik hodin nebudou v pořádku.Zvláště ty,co se živí kraby.Ryby nad metr mají horší maso než 60-80cm a je jedno,jsou-li z fjordu nebo volného moře.U skrei je výhoda,že nebývají tolik napadané hlísticemi a skladba potravy dělá jejich maso lepší.Resp.nejsou tak cítit jako ty, co žerou kraby.

0

Odpovědět

Pafka
18.10.2013 ID: 1073203

Naprostý souhlas, trofejní tresky jsou pro focení, na maso mám taky nejradši ty kolem 80 cm :-)

S rychlým vykucháním také souhlasím, pokud to situace dovolí, je lepší je kuchat přímo na moři. I z toho důvodu, že se pak člověk nemusí před dalším lovem tahat s bednami plnými vnitřností :-) :-)

0

Odpovědět

ZM
18.10.2013 ID: 1073213

K vybarveným rybám patří i oblečení rybáře.Březnová 90+ z Roksvagenu.Chycena pod proudem,vlasec,černobílý Relax 10cm,20m hloubka

0

Odpovědět

vapno1
18.10.2013 ID: 1073215

JIGIN - jak si zjistil rozdíl kvality masa mezi "zelenou obecňačkou" a "chaluhovou" ?

0

Odpovědět

respi
18.10.2013 ID: 1073216

:-|Myslím,že dravost a žravost této ryby je abnormální, přijímá a hlavně loví potravu i v době tření,což se vyskytuje pouze u málo druhů ryb. Její agresivita je proslulá..viz některá videa i fota,ale je to vděčné téma pro všechny co s touto rybou přišli do styku..!:-) pro nás je to nej ryba,bojovnice,vzhledem kráska,vděčná co do úlovků,vím že se v ní nezklamu co do lovných míst.!prostě norka,super 8-) norská jednička...8-)

0

Odpovědět

jigin1
19.10.2013 ID: 1073251

to Vapno1...už při filetování je znatelný rozdíl.Zelená obecňačka nad 80cm z mělčin, má řídke maso, někdy to připomína chobotnici,chaluhové červené daleko hustější konzistenci podobné Polakovi...ale na talíři je to jedno....:-D

0

Odpovědět

kim
19.10.2013 ID: 1073273

Dovolím si poznamenat, že zelená obecňačka je ve svalovině jako bláto již při ulovení. Prostě to není takový cvalík. Jde zpět. Jen si nedovedu vysvětlit co je příčinou. Ostatní jsou tuhé i po tom, co mají tření za sebou. Nedovedu posoudit jaký je rozdíl v kvalitě v případě přípravy na talíř.

0

Odpovědět

vapno1
19.10.2013 ID: 1073275

Musím se přiznat, že za téměř 20 let co jezdím do Norska, jsme takto filety nesledovali, ani nehodnotili. Ale, je-li to jedno na talíři...?

Barevnost ryby je odvislá od prostředí ve kterém žije, nikoliv čím se živí. Všechny tresky se živí takřka stejnou potravou, tudíž, dle mého, bude i maso obdobné kvality.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 … 19 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.