A chlapi co tato ryba pro vás znamená.? Pro naší Norskou rybačku asi hodně.!,8-)
A chlapi co tato ryba pro vás znamená.? Pro naší Norskou rybačku asi hodně.!,8-)
To Respi: Schází nám, aspoň mě určitě, nejen obecné, ale všechny ryby z Norska a hlavně Norsko jako takové. Škoda, že ten praotec Čech nedošel dál na sever. Nyní nás čeká dlouhá doba vzpomínání, plánů a příprav na novou sezónu. Asi jsem blázen, ale již jsem začal s přebíráním všeho, tříděním, sepisováním co musím dokoupit a vázáním úspěšných návazců. Prostě přípravy na rok 2015.
Odpovědět
:-)zejtra jedem Německo,tak se poohlídnu po nějakém materiálu (pilkry,gumy,šňůry)prostě novej matroš,neboť duben se blíží a ježíšek by mohl něco nadělit..:-D na ty obecné,a nejen na ně...8-)
Odpovědět
Ahoj ,,kuliku,, blázen nejsi, nebo jsme tu blázni všichni.
Také přebíráme, skládáme pruty a zase schováváme, koukáme na videa atd. Ale všichni, sotva se vrátíme z výpravy a odpočineme po cestě, už zase počítáme měsíce a dny na další cestu.
Všechny které uchvátilo Norsko, tak budou na tom asi podobně. :-D
Odpovědět
jj
Už tiež chystám pruty, navijaky, pilkre...
Vybaľujem a zase skladám do krabíc.
Už mám zase čo.
Mal som návštevu na chajde a ten cigán chcel asi tiež do Nórska :-E
Ale chytili ho skôr, ako to stihol popredať a tak už mám zase "pokoj v duši" a teším sa do Nórska ako prvý krát 8-O8-O8-O
Odpovědět
To stipko : Je fajn že máš veci naspäť. Pilker mu do r..i vraziť...:-x
Odpovědět
[citace]dub napsal:
To stipko : Je fajn že máš veci naspäť. Pilker mu do r..i vraziť...[/citace]
Samozrelme vpredu trojhák:-E
Odpovědět
[citace]vojtko napsal:
dub napsal:
To stipko : Je fajn že máš veci naspäť. Pilker mu do r..i vraziť...
Samozrelme vpredu trojhák[/citace]
... a pořádně rezavý ...:-D
Odpovědět
[citace]miran napsal:
... a jeden do péra [/citace] :-( no tak chlapi,cévkování trojhákem...:-D fuj ...
Odpovědět
;-) Mirku,vyrážíme za chvilku,uvidim co budou mít,ale nevim jedu s manželkou,znáš to...radši sám..:-D
Odpovědět
Míro, v NDR měli jedině vursty a punč.:-) no uvidíme, kouknem se ve zdejších vodách..;-) ještě je času dost..na Bakkan jedu v dubnu..8-)
Odpovědět