A chlapi co tato ryba pro vás znamená.? Pro naší Norskou rybačku asi hodně.!,8-)
A chlapi co tato ryba pro vás znamená.? Pro naší Norskou rybačku asi hodně.!,8-)
Ta uzená doršička vypadá moc hezky, není ta teplota moc velká? Já udím makrely max na 50st. cca 5-6 hodin a jsou krásně šťavnaté. Treska nemá v mase skoro žádný tuk, není maso potom tvrdé?
Odpovědět
:-)Makrely jsou o dost menší,tahle tr.obecná měla kolem 10kg.tak visela v udírně trochu déle:-) 8-)
Odpovědět
[citace]Respi napsal:
je to mňamka,ale nesmíš přesolit, bílé masíčko.... udit déle, tak 6hod. 60-70st.kouř.[/citace]
ja sem cet o uzeni tresky za studena, tedy studenym kourem, filety.
Odpovědět
[citace]mira.sta napsal:
Respi napsal:
je to mňamka,ale nesmíš přesolit, bílé masíčko.... udit déle, tak 6hod. 60-70st.kouř.
ja sem cet o uzeni tresky za studena, tedy studenym kourem, filety. Tahle neměla ani čas vychladnout, vrhlo se naní asi 30 lidí..! To víš narozky.
[/citace]:-). Zbyla z ní jenom hlava,tu má zeťák na vratech od garáže.
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Respi a takto upravený pilkr máš vyzkoušený?[/citace]:-) na Bakkanu tresky, na 80-90m! ale domů už se nevrátily,vše utrhané o staré sítě:-E:-E takže jsme letos museli doplnit tyto pilkry..
Odpovědět
:-)a před odjezdem na obecňačky(snad na Titranu budou)si prubnem pár ryb.závodů:-)aby jsme nevyšli ze cviku8-)
Odpovědět
Závody jsou teďka 5.4. Kokovice...u Slaného. A jsou tam i duháci kolem70cm. Tak jsme nabuzeni:-D
Odpovědět