A chlapi co tato ryba pro vás znamená.? Pro naší Norskou rybačku asi hodně.!,8-)
A chlapi co tato ryba pro vás znamená.? Pro naší Norskou rybačku asi hodně.!,8-)
To Jirka66:
Když se trefíte do hejna malých kelerů, je dobré přidat k smáčkovi na karabinku přez kroužek velkej trojhák. Kelírek se chytne na smáčka a trojhák zůstane volný pro tresku pod hejnem. Takle je to jistější, aby nespadla. Dnes za 44 na TITRAN.
Odpovědět
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Také to mame na Hitru od EDENu již "jenom" 94.
Nebylo to moc těch 600g na 70m?[/citace] já jsem pilkroval se 750tkou v 90m a obecňačky šly jak divé, a syn tahal mníky ze 100m s 500vkou ale měl tam maso..:-)
Odpovědět
Respi, kdo ti dělal tu hlavu? Jako byla velká? A co to Prosím stálo?
Odpovědět
[citace]PEN napsal:
Respi, kdo ti dělal tu hlavu? Jako byla velká? A co to Prosím stálo? [/citace] poslal jsem ti sz. 8-)
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Také to mame na Hitru od EDENu již "jenom" 94.
Nebylo to moc těch 600g na 70m?[/citace]
Tosi myslím ze stačí ono když tam nechas kelera tak by všechny zamotal, ono se to stejně mu povede
Odpovědět
[citace]jirka66 napsal:
To Kulik:
Tak to jedem prakticky ve stejném termínu. Budu na vás na Smole myslet a budu vám přát, ať na Hitře s Kimem taháte alespoň tak velké ryby, jaké budu na Smole tahat já [/citace]
A kam na Smølu ? Už jen 69 pokud se nepletu, a nebýt podelanyho kolene už sem mohl stát na molu a koukat na moře:-(
Odpovědět
cau NASCHVAL SOM DAL?http://www.t-a.no/nyheter/article9358305.ece#.UysfO8JOXIV
chlapi nikto NEREAGOVAL na tento ODKAZ ??apritom je to SVETOVY rekord VIDIM ze nikoho nezaujima lov TRESKY z BREHU A pri nepriazni pcasia TU CHLAPI PLACU tu je dokaz ze sa da chytat aj s brehu ,, A NA KONCI trondheim FJORDU
Odpovědět
CAU ,,dub je to RYBA chytena z brehu a ak pozries pocasie je to UNIKAT ..POTVRDZUJE to NORSKE pravidlo..a z BAKANU si na lovnom mieste za 60 minut
Odpovědět
To Rybárik : Drž flek. V lete som tam aj s velkými vlnami. ;-)
Odpovědět