Hasvik, NO
temperature icon -3°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

A neschází Vám obecňačky?

A chlapi co tato ryba pro vás znamená.? Pro naší Norskou rybačku asi hodně.!,8-)

Odpovědět

:-)Tak za 42. na ně vyrážíme,doufám že tam budou..!8-) Titran-Froya...

ta vpravo má metr

[citace]ajca napsal:

ta vpravo má metr[/citace] ajca a kdy jste na nich byli.? Duben,květen..??:-)

konec května Vesterály Vinjenson.Byla to neskutečná papáda

:-)ta vpravo metr,a ta vlevo..? To je macas..!!8-)

Respi ta vlevo má 140cm,chytil ji kamarád Upír a byl to zážitek

:-)na Soroy neskutečné obecné, rekordní kusy8-)

Respi nezklamal a oživil toto vlákno. Jemu věřím, že mu obecné skutečně chybí. Je jedním z mála, který by byl rád, aby toto vlákno žilo aspoň jako to o polacích.:-P

Takže pánové, pochlubte se co máte připraveno nového na obecné v nové sezóně.:-?

Mě se na Titranu osvědčila klasika - na hloubku cca 70m 600g pilkr a nad to papričky. Je dobré, aby papričky měly co největší háky. Stávalo se nám, že nám na to cestou ke dnu naskákali malí kelírci a naštvaně jsem to hned vytahoval a sundával je. Potom jsem to náhodou pustil ke dnu i s kelírky a okamžitě velký záběr a vytáhl jsem najednou 2 obecňačky 100+. Moje první 100+ a hned 2 - no prostě nádhera :-) Chce to ty velké háky na papričkách, aby se treska přes kelírka měla za co chytit. Jinak na vláčku gumy cca 15 cm, u dna. Dost záběrů přišlo, když jsem odpočíval, nepohyboval prutem a nechal to táhnout po dně.

A dnes za 98 Smola. Už je to konečně dvojciferné, tak už to půjde z kopce :-D:-D:-D

Také to mame na Hitru od EDENu již "jenom" 94.:-D

Nebylo to moc těch 600g na 70m?

Samozřejmě dle podmínek by stačilo i méně. V tomto případě byl takový drift, že to jinak nešlo. V lodi jsme zrovna byli jen dva, houpalo to tolik, že mi kolega nemohl na stejné straně lodi pomoci s vylovením. Tak mi jedna z těch dvou metrovek spadla přes zábradlí do vody a čeká tam na dalšího šťastlivce :-)

už aby jsme je tahali :-D po jedný,dvou,třech..8-)

To Kulik:

Tak to jedem prakticky ve stejném termínu. Budu na vás na Smole myslet a budu vám přát, ať na Hitře s Kimem taháte alespoň tak velké ryby, jaké budu na Smole tahat já :-D

To Respi:

Na Titranu občas trochu funguje Wi-Fi, tak doufám, že to sem budeš sázet jednu za druhou8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!