Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

A JE TO TADY POZVÁNÍ NA TŘETÍ JUBILEJNÍ SRAZ RYBOLOV V NORSKU VE SPÁLOVĚ

POZVÁNÍ NA TŘETÍ SRAZ RYBOLOV V NORSKU

Dne 8.4.2011 v pohostinství U stromu městys Spálov okr.Nový Jičín od 18:00 se uskuteční třetí jubilejní setkání rybářů RYBOLOV V NORSKU

POZVÁNÍ PŘIJALI: Michal Simčo

Pavel Brázda

TEAM RYBOLOV V NORSKU

PROGRAM:

Halibut:

-kde se nachází

-kde loví

-kde odpočívá

-kde loví

-jak ho ulovit

-jak byl uloven halibut 183cm,81kg

PŘÍVLAČ:

-jak zvolit vhodný prut a naviják

-nástrahy na moře

-novinky roku 2011

-šňůry na přívlač

LOKALITY:

-Bakkan Wahl

-Soroy

-Britská Kolumbie

-Havoy

REVOLUČNÍ NOVINKY 2011:

-oblek URSUIT-ukázka

-vyhřívaná vesta+rukavice-ukázka

ECHOLOTY

CELNÍ PŘEDPISY NORSKA

VOLNÁ DISKUZE

VSTUP ZDARMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Každý z hostů dostane malý dárek.

Na hojnou účast a dobrou náladu se těší TEAM RYBOLOV V NORSKU A PETR HAUBELT-ŠROUBEK

Občerstvení:

Všechno co patří do hospody,alko,nealko,steaky,domácí pizza,utopenci atd.....

Pro všechny milovníky dobrého jídla bude pravá domácí zabíjačka-jitrnice,jelita,ovár,tlačenka,pěčené maso,vepřo knedlo zelo-prostě vše co patří k domácí zabíjačce......

info:tel. 731158394

:meil.sroubek282@seznam.cz

Odpovědět

Ahoj Petře, nevím, jestli jsem se ze záčátku už přihlásil, ale asi ne, takže se hlásím i s manželkou a těším se mimo jiné na tu žranici, zabijačku mám moc rád.

Tak čau Radek.

[citace]Rk napsal:

Ahoj Petře, nevím, jestli jsem se ze záčátku už přihlásil, ale asi ne, takže se hlásím i s manželkou a těším se mimo jiné na tu žranici, zabijačku mám moc rád.

Tak čau Radek.[/citace]

to bude žranice,neboj :-),snažím se aby ten třetí sraz stál za to a bude stát za to :-),píšu si tě

Šaroši Josef Jeseník 4

Kriško Dušan Kladno 5

Pandion Ostrava 1

Jendrulek Adam Ostrava 1

Dvořáček Laďa Brno 4

Pafka Praha 4

Strak Michal Opava 2

Kral David Spálov 1

Antonov Radek Lipník 6

Havlas Vlastimil Havířov 7

Upír Ostrava 2

Richter Zbyněk Klimkovice 5

Radek Kryl Brno 2

Genšerovský Tomáš Ostrava 1

Frais Laďa Odry 5

Richter Mirek Spálov 1

Nazdar chlape,

právě jsem přišel ze srazu naší bakkanovské bandy u vychlezeného plzeňského a pečených kolen (už jenom 3 srazy a frčíme na Bakkan) a potvrzuji, že na 99% dorazíme na tv§j sraz ve 4-5 lidech. Ubytování si zajistíme asi ve Fulneku. Budeme se těšit, Pafka

Právě jsem absolvoval první trénink na Šroubkův sraz. Žral jsem jitrnici jak poleno a byla moc dobrá. Příští trénink bude na téma tlačenky.

Pandion

[citace]Pafka napsal:

Nazdar chlape,

právě jsem přišel ze srazu naší bakkanovské bandy u vychlezeného plzeňského a pečených kolen (už jenom 3 srazy a frčíme na Bakkan) a potvrzuji, že na 99% dorazíme na tv§j sraz ve 4-5 lidech. Ubytování si zajistíme asi ve Fulneku. Budeme se těšit, Pafka[/citace]

Ahoj,ty to znáš ve Fulneku?Kde tam chcete spát?Kratší to máte ke Zvoničce do Jakubčovic a pokoje tam sou super a Lojza udělá aj snídani,ale jak chcete... :-)

[citace]Pandion napsal:

Právě jsem absolvoval první trénink na Šroubkův sraz. Žral jsem jitrnici jak poleno a byla moc dobrá. Příští trénink bude na téma tlačenky.

Pandion[/citace]

:-P:-P:-P:-P super chlape,už se na tebe těším a na všechny co dorazí...

Já dorazím z Kelče v počtu 4. Jen aby těch jitrnic bylo dost!

[citace]sroubek282 napsal: Pafka napsal:

Nazdar chlape,

právě jsem přišel ze srazu naší bakkanovské bandy u vychlezeného plzeňského a pečených kolen (už jenom 3 srazy a frčíme na Bakkan) a potvrzuji, že na 99% dorazíme na tv§j sraz ve 4-5 lidech. Ubytování si zajistíme asi ve Fulneku. Budeme se těšit, Pafka

Ahoj,ty to znáš ve Fulneku?Kde tam chcete spát?Kratší to máte ke Zvoničce do Jakubčovic a pokoje tam sou super a Lojza udělá aj snídani,ale jak chcete... [/citace]

Spíš jsme vycházeli z toho, že v blízkém okolí to už bude asi všechno obsazené. Pokud máš kontakt na Zvoničku, tak mi ho pošli a já to objednám tam. Fulnek byl jen okamžitý nápad při pohledu na mapu (ale kromě jiného, náš parťák JUZEK z Fulneka pocházi). Pafka

to Pafka:odkaz na Jakubčovice máš na první stránce,mrkni se tam a je to :-)Tak to bude pěkný pokec,Fulnek je od nás cca 15km...

[citace]radek napsal:

Já dorazím z Kelče v počtu 4. Jen aby těch jitrnic bylo dost![/citace]

Jitrnic bude dost,píšu si vás kluci....

[citace]sroubek282 napsal: to Pafka:odkaz na Jakubčovice máš na první stránce,mrkni se tam a je to Tak to bude pěkný pokec,Fulnek je od nás cca 15km...[/citace]

Právě jsem odeslal mail s poptávkou ubytování 8-)

[citace]Pafka napsal:

sroubek282 napsal: to Pafka:odkaz na Jakubčovice máš na první stránce,mrkni se tam a je to Tak to bude pěkný pokec,Fulnek je od nás cca 15km...

Právě jsem odeslal mail s poptávkou ubytování [/citace]

tak,kde na konec ulehnete?Já sem vůbec nevědel,že si z Prahy,klobouk důle jestli přijedete,super.....

Právě sem počítal hosty a k dnešku 60,tak to je mazec....

Je to neuvěřitelné,do dubna ještě dva měsíce a už je s dneškem přihlášeno 60lidí,ještě 50 hostů a sál má naplněnou kapacitu.....

Môžeš si za to sám.....:-D:-D:-D

Už aby sme u teba boli.

Zatiaľ sa maj.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!