Hasvik, NO
temperature icon 5°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 12°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo

A co zizaly

Cau chlapi zkousel nekdo chytat na rousnice.

Odpovědět

Rozpusťte si doma sůl ve vodě a hoďte tam na chvíli žížalu. Výsledný efekt berte jako odpověď na svou otázku. Raději si vyhrabte v Norsku nereidky atd., lopatu vám půjčí domácí, ty rybám určitě zachutnají. Českou flóru a faunu nechte doma.

To treska008: a pokud se rozhodneš je přeci jen brát, tak bacha na celníky! Těm by se rozhodně nelíbilo, že je vezeš.

A co umělé nástrahy v podobě žížal s jejich "vůní" ?

Berkly dělá napodobeniny žížal ale co potom krab:http: //www.ravenbrno.cz/cz/product/more/1847_umele_nastrahy_more/berkley/alive_krab/ber1130323/

A nebo

http://www.ravenbrno.cz/cz/brands/more/1847_umele_nastrahy_more/berkley/

Jo dik za rady proste uz vymejslim kravoviny je to jeste za 70dni a co ty Vamor jak to bere Jarda rikal ze uz ses tam

Před 22lety jsem byl v Rostocku - Warnemunde a tam místní chytali z hráze k majáku

na rousnice. A měli úspěch v podobě krásných platýzů. Já chytal na maso ze škeblí

nějaké čudly.

Po vyžebrání rousnice jsem také pár malých, ale krásných platýzků vytáhl. Petrs

Cau Petrs kam jedes letos ja jedu urke,kdyz by si jel nekam pobliz zamlouvam si jednu rousnici a nekoukej do pocitace rano kdyz mas byt v praci

Čau treska008 náhodou jedu také Urke. Jedu s nějakým mořským vlkem

který tam bude už po osmé. Tak si myslím, že žádnou žížalku potřebovat

nebude.  PS: Ty máš na kase internet ?  Petrs

Když jsem byl před lety v Norsku poprvé (a naposledy s Korlinem), zkusil jsem vzít i rousnice, jenže dlouhou cestu autobesem přežila jen jedna.

Tu zbylou jsem nahodil z mola na dno a za chvilku pěkný platýs. Byl to jediný platýs, který se za týden chytil, tak jsem byl vlastně pokojený, ale víckrát už jsem žížaly nezkoušel.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.