Cau chlapi zkousel nekdo chytat na rousnice.
Rozpusťte si doma sůl ve vodě a hoďte tam na chvíli žížalu. Výsledný efekt berte jako odpověď na svou otázku. Raději si vyhrabte v Norsku nereidky atd., lopatu vám půjčí domácí, ty rybám určitě zachutnají. Českou flóru a faunu nechte doma.
Odpovědět
To treska008: a pokud se rozhodneš je přeci jen brát, tak bacha na celníky! Těm by se rozhodně nelíbilo, že je vezeš.
Odpovědět
Berkly dělá napodobeniny žížal ale co potom krab:http: //www.ravenbrno.cz/cz/product/more/1847_umele_nastrahy_more/berkley/alive_krab/ber1130323/
Odpovědět
Odpovědět
Jo dik za rady proste uz vymejslim kravoviny je to jeste za 70dni a co ty Vamor jak to bere Jarda rikal ze uz ses tam
Odpovědět
Před 22lety jsem byl v Rostocku - Warnemunde a tam místní chytali z hráze k majáku
na rousnice. A měli úspěch v podobě krásných platýzů. Já chytal na maso ze škeblí
nějaké čudly.
Po vyžebrání rousnice jsem také pár malých, ale krásných platýzků vytáhl. Petrs
Odpovědět
Cau Petrs kam jedes letos ja jedu urke,kdyz by si jel nekam pobliz zamlouvam si jednu rousnici a nekoukej do pocitace rano kdyz mas byt v praci
Odpovědět
Čau treska008 náhodou jedu také Urke. Jedu s nějakým mořským vlkem
který tam bude už po osmé. Tak si myslím, že žádnou žížalku potřebovat
nebude. PS: Ty máš na kase internet ? Petrs
Odpovědět
Když jsem byl před lety v Norsku poprvé (a naposledy s Korlinem), zkusil jsem vzít i rousnice, jenže dlouhou cestu autobesem přežila jen jedna.
Tu zbylou jsem nahodil z mola na dno a za chvilku pěkný platýs. Byl to jediný platýs, který se za týden chytil, tak jsem byl vlastně pokojený, ale víckrát už jsem žížaly nezkoušel.
Odpovědět