Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 18°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

8. SRAZ PŘÁTEL NORSKÉHO RYBOLOVU – SPÁLOV

Ahoj, tak je to tady a je to venku, letos jsme udělali pozvánku na seriál a postupně to zde vložím...

Zde je první díl..

Kdo bude chtít se zůčastnit, přespat, hlaste se zde, nebo na meil - sroubek282@seznam.cz

Letos bude opět bohaté občerstvení, bohatý program, bohatá tombola, ale to už předbíhám.. :)))

Odpovědět

[citace]zdena napsal:

tož to se chlapy mosím take prihlasit,velikonoce bez jehnatka nejsou velikonoce,tož co, prihlasi se nas vic ,nebo si to jehne mam odvezt do hradišta?[/citace]

Když jsem šel z Hradišťa z požehnání...:-D:-D

Přihlášených je dost lidí..:-):-)

Ty jitrnice jsou moc hezký Šroube :-D pristi tyden zaciname pomalicku ladit formu,....jeste je treba upresnit jednu vec, ty vis jakou ;-)

[citace]Tomas-HEKTOR napsal:

Ty jitrnice jsou moc hezký Šroube pristi tyden zaciname pomalicku ladit formu,....jeste je treba upresnit jednu vec, ty vis jakou [/citace]

Tome, už je dolazeno, pusť to ven..8-)

Dnes jsem byl navštívit našeho známého Boba Marlyho..

Daroval opravdu supr věci do tomboly a tímto mu velký dík..8-)8-)

Co by to byla za zabíjačka na tuto akci, bez zabíjačkového guláše..8-O8-O

Pandion jako Jofre dnes utekl z lazni a prijel na veletrh i s berlemi. Uz se tesi do Spalova :-)

[citace]Pafka napsal:

Pandion jako Jofre dnes utekl z lazni a prijel na veletrh i s berlemi. Uz se tesi do Spalova [/citace]

On byl na operaci myslím.. to je dobře, že se dává do pořádku..

Témto ho zdravím..8-)8-)

Co to kecáš? Vždyť už skoro nekulhám a ty dvě francouzky mám jako stabilizátory:-D:-D a do Spálova se těším mooooc hodně.

[citace]Pandion napsal:

Co to kecáš? Vždyť už skoro nekulhám a ty dvě francouzky mám jako stabilizátory a do Spálova se těším mooooc hodně.[/citace]

Ja jsem o zadnym kulhani nepsal - jako Jofre jsem myslel, ze jsi byl lamac zenskych dusi na veletrhu :-) :-)

Hektoři naživo a ještě křest...noooooooooooo....8-)8-)8-)

[citace]sroubek282 napsal:

Hektoři naživo a ještě křest...noooooooooooo....

[/citace]

Vsak uz se na ty tvoje jitrnicky nemuzeme dockat :-D

• Téma ‚8. SRAZ PŘÁTEL NORSKÉHO RYBOLOVU – SPÁLOV’ nepřijímá nové odpovědi.