Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 10°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

8. SRAZ PŘÁTEL NORSKÉHO RYBOLOVU – SPÁLOV

1 7 8 9 10 11 12

Ahoj, tak je to tady a je to venku, letos jsme udělali pozvánku na seriál a postupně to zde vložím...

Zde je první díl..

Kdo bude chtít se zůčastnit, přespat, hlaste se zde, nebo na meil - sroubek282@seznam.cz

Letos bude opět bohaté občerstvení, bohatý program, bohatá tombola, ale to už předbíhám.. :)))

Odpovědět

Já se snad přestěhuju....:-D:-D:-D

[citace]sroubek282 napsal:

Na akci bude možnost zakoupení těchto domácích dobrot.. Prase budeme zabíjet v pátek..

[/citace]a budou i ty uzené ryby jako na fotce? ;-)

Nevím jak to bude z rybama,ale myslím že tam budou zhulení Norci.Jak to vidíš pane Salmon?:-D:-D:-D

:-D:-D

A bude všeho dost....:-D:-D:-D

PRAŽÁCI JSOU NENAŽRANÝ.......:-D:-D:-D

:-)

:-D

;-):-D:-D:-D

PAN MÁRA.....OBZVLÁŠŤ

A bude všeho dost....

PRAŽÁCI JSOU NENAŽRANÝ.......

TO MUZU JEN POTVRDIT

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

NEVYZVEDNUL BY MNĚ A MÁRU NĚKDO PŘÍŠTÍ TÝDEN V PÁTEK PŘI CESTĚ DO SPÁLOVA NA VELETRHU V BRNĚ ? MEZI 17-18 OO

DĚKUJI ZA INFO......

:-D:-D:-D:-D:-D

Jééé, tady není ani jedna fotka co tu byla.. Ani pozvánka, prostě nic..

Taky na to koukam jako vejr skoro vsecko je pryc !? Ze by admin neudelel zalohu puvodniho webu ?? No nevim nevim jestli je to OK jsem z toho rozpačitý.......:roll: i ten emotikon se nedari.. To bude v Brne a ve Spalove o cem diskutovat...

Zálohu starého webu máme, ale není v ničích silách převést kompletní obsah starého do nového. Možné to je u všeho jen né u diskuze. Než se nám podařilo převéset diskuzi v tomto stavu, tak se pracovalo s verzí, že se začne od nuly jako při přechodu v roce 2009. Považujeme za částečný úspěchm, že podařil přetáhnout aspoň příspěvky s textem.

Založil jsem vlákno kdy bych byl rád aby se o nové verzi rn.cz diskutovalo. Najdete je zde http://rybolovnorsko.cz/forums/topic/otazky-a-odpovedi/

Toto téma se uzamčelo. Pokračujte prosím v navazujícím 8. SRAZ PŘÁTEL NORSKÉHO RYBOLOVU – SPÁLOV 2016. Děkuji.

1 7 8 9 10 11 12
  • Téma ‚8. SRAZ PŘÁTEL NORSKÉHO RYBOLOVU – SPÁLOV’ nepřijímá nové odpovědi.

Dubnová soutěž o Daiwa Legalis v hodnotě 2 190 Kč!

Vyhraj špičkový naviják na přívlač nebo feeder – zapoj se do soutěže ještě dnes!