Hasvik, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

8. SRAZ PŘÁTEL NORSKÉHO RYBOLOVU – SPÁLOV

Ahoj, tak je to tady a je to venku, letos jsme udělali pozvánku na seriál a postupně to zde vložím...

Zde je první díl..

Kdo bude chtít se zůčastnit, přespat, hlaste se zde, nebo na meil - sroubek282@seznam.cz

Letos bude opět bohaté občerstvení, bohatý program, bohatá tombola, ale to už předbíhám.. :)))

Odpovědět

Už se pomalu blížíme ke stovce přihlášených, pár míst na ubytování ještě je, ale nevím jak dlouho.. :)

Přátelé, kamarádi, rybáři, rybářky a všichni. Kamarád Milan Bísek daroval 100 volňásků do své galerie ve Vlašimi. Galerie se jmenuje - Občanská záložna. Tyto volňásky jsou platné do konce roku 2016, takže kdo pojede kolem, třeba na výlet, tak se může klidně stavit..Volňásky dostanete u vstupu a jsou zdarma!!

Ahoj, nebylo by dobré již teď zveřejnit přihlášené + kdo má zamluvené spaní. Ptám se jen aby pak nebylo pozdě někoho dozamluvit. děkuji

[citace]Piva napsal:

Ahoj, nebylo by dobré již teď zveřejnit přihlášené + kdo má zamluvené spaní. Ptám se jen aby pak nebylo pozdě někoho dozamluvit. děkuji[/citace]

Ti kteří chtěli po mě spaní, tak zveřejním příští týden,co jsi bukovali spaní sami, tak vypisovat nebudu.. zítra odjíždím pryč a nebudu tu celý víkend..;-)

V pondělí to tu je..

[citace]sroubek282 napsal:

Tombola bude opět bohatá..

Fishing Travel Agency, Sim, Tony Čáp,Zerp, Honzak - televize, Daiwa...atd...[/citace]

A co prodejci - budou slevy ,,jako prase?,, 8-)

[citace]JIMMI napsal:

sroubek282 napsal:

Tombola bude opět bohatá..

Fishing Travel Agency, Sim, Tony Čáp,Zerp, Honzak - televize, Daiwa...atd...

A co prodejci - budou slevy ,,jako prase?,, [/citace]

Po domluvě ve Spálově..:-) určitě ano..

děkuji. já se jen bojím za naší partu jestli jsme v tom neudělali bordel.

[citace]Piva napsal:

děkuji. já se jen bojím za naší partu jestli jsme v tom neudělali bordel.[/citace]

Nejvíc v tom je bordel, když se mi přihlásí jménem a potom ještě nickem..

Představujeme nové logo akce Spálov 2016 :-)

Tak to se Vám povedlo, je moc hezké. :-|

:-D:-D

Už se moc těším na Spálov . A HLAVNĚ NA ŠROUBKA !!!!

Jen si v pátek a v sobotu odskočím z veletrhu RYBOLOVU v Brně !!!

Kdo má cestu do Spálova jsme od ČTVRTKA do NEDĚLE k mání na VESELÉM STÁNKU NORWAY-ZERP-CORMORAN-ICE FISH !!!!!!!:-D:-D:-D:-):-)

RYBAŘENÍ

17.-20.3. 2016

Prodejní výstava rybářských potře-BRNO

• Téma ‚8. SRAZ PŘÁTEL NORSKÉHO RYBOLOVU – SPÁLOV’ nepřijímá nové odpovědi.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!