Omluvám se za komplikace, ale je mě jasný, že tohle téma/vlákno mimořádně ožije přes víkend a to moc, takže zakládám v "novém". Pokusil sem se sem přenést všechny fotky z těch 13ti stran.
Dosavadní pokec najdete zde
A dál prosím pokračujte zde...
Omluvám se za komplikace, ale je mě jasný, že tohle téma/vlákno mimořádně ožije přes víkend a to moc, takže zakládám v "novém". Pokusil sem se sem přenést všechny fotky z těch 13ti stran.
Dosavadní pokec najdete zde 8. SRAZ PŘÁTEL NORSKÉHO RYBOLOVU – SPÁLOV
A dál prosím pokračujte zde...
Také bych rád poděkoval za super víkend organizátorům a všem co se přišli podívat ! Opět to byla povedená akce a pro mě největší zážitek byla kapela Hektor ! To jsme ještě na srazu neměli 😀 . Steve jakožto instantní bolest břicha od smíchu , neměla chybu a doufám , že i do budoucna se na srazech budou účastnit takový super lidi . Kiki
Odpovědět
Tak jsem doladil fotečky. Plná velikost je ke stažení na <span style="color: #000000; font-family: Carlito, Calibri, Arial, sans-serif; line-height: normal;">http://www.uschovna.cz/zasilka/HVY5JIAUB3EXUHH7-8FR/</span>
Odpovědět
Taky se musím připojit s velkým poděkováním, sraz se náramně vydařil. Právě jsem se vrátil z vyhlášené brněnské lékárny - pivnice U Čápa, kde jsem se byl dát trošku dohromady. Steve, Toník opět na jedničku, Hektoři, tak to byla bomba. Musím ale smeknout před Pepíkem, který to s náma táhl v pátek hodně dlouho, ruce si málem zničil při hraní na ptačí budku. A taky velké dík Rosťovi, konečná na Hřišti taky stála za to.
Už se moc těším na další naše srazy
Čuz Naki
Odpovědět
Tak teprve teď jsem konečně ready, tak se přidávám k poděkování za super víkend!
Odpovědět
Já už jsem taky ok, ale měl jsem velice nepříjemné přivítání v práci. Ve čtvrtek jsem si vyndal z mrazáku rybu k večeři, položil na mrazák a pak jsem na ní docela zapoměl. Tak si umíte představit ten smrad v pondělí po celém baráku. Smrad byl asi tak silný jako vyprávěl Stev , když projížděl tulení zátokou. :D
Odpovědět
Já také děkuji za super sraz. Od začátku do konce to byla super akce. Přednášky všech byly skvělé a moc jsem se pobavil. Steve a Hektoři byly excelentní . Těším se na vás zase na dalším srazu kamarádi.
Odpovědět
Ještě přidám pár foto z křestu CD Hektorů a Steva...Díííky všem a moc...
Odpovědět
Super sraz, super parta, skvělá organizace. Moc se mi to líbilo i když jsem byl jen na přednášky :)
Odpovědět
Já v jednu a někeří o půl paté ráno…Fotky nejdou nahrát…![]()
No, někteří v pět ráno
Odpovědět
Tímto srazem krásně odstartovala sezóna 2016
No jestli bude sezona 2016 taková jako byl Spálov,tak to abych si koupil nový játra.....
Odpovědět
Kamarádi povedlo se, srazík nadstandardní, moc jsem si to užil...Díky Šroubečku za snahu...
...páteční mejdan s budoucím gynekologem bouchájícím na Jiřanovu "ptačí budku"...první vrchol srazu...
Tonda, Steve...Hektor....to jsou stálice druhého dne...
...a CD Hektoru.....TO TĚ ROZHEJBÁÁÁÁÁÁÁ...silně návykové...ještě jsem nevysunul s CD mechaniky.
Tak se na Vás těším příští rok pazgřivci...
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...