Omluvám se za komplikace, ale je mě jasný, že tohle téma/vlákno mimořádně ožije přes víkend a to moc, takže zakládám v "novém". Pokusil sem se sem přenést všechny fotky z těch 13ti stran.
Dosavadní pokec najdete zde
A dál prosím pokračujte zde...
Omluvám se za komplikace, ale je mě jasný, že tohle téma/vlákno mimořádně ožije přes víkend a to moc, takže zakládám v "novém". Pokusil sem se sem přenést všechny fotky z těch 13ti stran.
Dosavadní pokec najdete zde 8. SRAZ PŘÁTEL NORSKÉHO RYBOLOVU – SPÁLOV
A dál prosím pokračujte zde...
Šroubku musela to být velká paráda, vzpomínal jsem na vás, protože vím, jak to Hektoři dovedou rozbalit. A o Zerpovi a Stevovi už vůbec nepochybuji. Jsem rád, že se vám to vydařilo. V kolik jste končili v pátek?
Odpovědět
Já v jednu a někeří o půl paté ráno...Fotky nejdou nahrát... :(
Odpovědět
Šroubku - fotky nelze nahrát bez nějakého slova či emotikonu. Dej před ně třeba "A" - pak to půjde.
Odpovědět
V pátek byla super atmosféra,o kterou se postarali Hektoři,kteří rozezpívali celou hospodu.Do toho jsme trochu zapili Pépínův svátek a o zbytek večera,teda noci, se ještě postaral Jirka s kytarou...
Tady je pár fotek,je těžké vybírat,mám jich přes 1500...
Odpovědět
Pásmo přednášek zahájil Kiki,pak pokračoval Zerpík,Tonda Čáp,rybolov na moři pod ledem a Veiholmen a nakonec Steve Lichtag...
Odpovědět
Taky bych chtěl moc poděkovat za super akci, na fotkách pracuji, něco z toho bude :-)
Odpovědět
Závěr večera pak patřil Hektorům, kteří zahráli několik svých věcí a pokřtili společně se Stevem jejich cd....
...a samozřejmě tombola...
Šroubku bylo to super....díky...
Odpovědět
Sim napsal: Dnes vyrazil...