Hasvik, NO
temperature icon 6°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

8. SRAZ PŘÁTEL NORSKÉHO RYBOLOVU – SPÁLOV 2016

Omluvám se za komplikace, ale je mě jasný, že tohle téma/vlákno mimořádně ožije přes víkend a to moc, takže zakládám v "novém". Pokusil sem se sem přenést všechny fotky z těch 13ti stran.

Dosavadní pokec najdete zde 8. SRAZ PŘÁTEL NORSKÉHO RYBOLOVU – SPÁLOV

A dál prosím pokračujte zde...

Odpovědět

Prase už je v kotlu?

Ano už valí

Bude to paráda

A je to

Nevím jestli je se obrázky nahráli

Zdravím do Spálova

Kluci to se tam  nic neděje, nebo Vám to nefunguje nebo co???

Čekáme na každou zprávu...

Asi to bylo velký, nikde jsem neviděl fotku, prostě nic. Třeba až se vyspí, tak něco sroubek pošle.

Dojel jsem domu ve dve rano - diky Radku. Bylo to super, myslim ze velky patek byl tento rok o tyden drive....Sobota  - velka parada. Tony Cap, Kikin, a hlavne Steve Lichtag - krasny zabavny povidani. No a zaver Hektori a krest jejich CD prave Stevem byl bombasticky. Az se da Mara dohromady a probere se tak to sem jiste nahazi. Velke diky Sroubku !!!

Dorazili jsme v jednu rano a v pohodě. Akce super jako každý rok, program obohacený o Steva Lechtag a skvělý vystoupení Hektorů nemělo chybu. Fotky určitě dodá náš vrchní fotograf Mára. A taky VELKÉ díky Šroubkovi a všem co se na akci podíleli.

Ahoj,fotky vložím jen to trochu protřídím.Mám jich asi přes tisíc.....

Dojeli jsme domů asi ve dvě v noci,také díky maxi objíždce cca 50 km.Bourali nějaký starý most či co?

Cestou jsme ještě hodily Zerpíka do Brna,který se vracel na veletrh,odkud jsme spolu v pátek odjeli na sraz.

Myslím,že letošní Spálov byl opravdu super a nasadil laťku hodně vysoko na příští ročníky...

Šroubku díky....

No už se těším.  Jen dám foto sice z mobilu. Ale jednalo se asi o nejmladšího Norka na srazu.  Ať nám to roste, ta další generace.   Máro, lituji tě, dávat fotky. Pořád to načítá strašně pomalu.  Tak se na to nachystej. V počítači to mám uloženo normálně a zde se mi to otáčí. Nechápu to.  Podnět pro DUKE.

Ahoj všem,

Kdo zažil nezapomene, kdo nezažil neuvěří.. :)

Díííky všem a mooooooc..Oba dva dny byly opravdu velké..

Nejdou mi nahrát fotky, povedlo se těchto pár a tím to skončilo, pokusím se později...

Snad to Dan vychytá a bude to fungovat jako dřív...!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.