Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

8. SRAZ PŘÁTEL NORSKÉHO RYBOLOVU – SPÁLOV 2016

Omluvám se za komplikace, ale je mě jasný, že tohle téma/vlákno mimořádně ožije přes víkend a to moc, takže zakládám v "novém". Pokusil sem se sem přenést všechny fotky z těch 13ti stran.

Dosavadní pokec najdete zde 8. SRAZ PŘÁTEL NORSKÉHO RYBOLOVU – SPÁLOV

A dál prosím pokračujte zde...

Odpovědět

Vážení přátelé, rybářky a rybáři, vzhledem k tomu, že nastala tato nepříjemná událost a to výměna starého webu za nový (pro naší akci ve Spálově) v tu naprosto nejnevhodnější dobu, dovoluji si vás upozornit, že akce 8. SRAZ PŘÁTEL NORSKÉHO RYBOLOVU ve Spálově je již tuto sobotu 19.3.16 ve 13.00 hodin v místní sokolovně.

Ten z vás, kdo by se rád ještě přihlásil nebo měl nějaký dotaz na ubytování atp., kontaktujte prosím Petra Šroubka Haubelta na jeho telefonním čísle 731 158 394 nebo na Facebooku. Nevíme nyní zda na novém webu fungují SZ a pokud ano, nevíme zda by se ke Šroubkovi dostaly.

Přejeme novému webu hodně úspěchů a doufám, že se zde budeme všichni společně opět ve velkém setkávat.

Za organizátory setkání bláznivých norků ve Spálově váš Došky

Již se na vás i se Šroubkem moc těšíme.

Ahoj . V pátek to vypukne :D

Joo v pátek tam jsme i se Zerpíkem....

Zítra ho jedu podpořit na veletrh do Brna,už mám lístek na bus,a v pátek večer vyrážíme směr Spálov....

Ahoj všem ubytovaným,

Telefon na řidiče, který bude jezdit je zde. Bude už jezdit od pátku. Kdo se ubytuje, zavolá na toto číslo a auto dojede a odveze Vás a potom doveze zpět..

Na mne je číslo 731158394

Na řidiče - 733549012

Přátelé, kamarádi, kamarádky, rybáři, rybářky a všichni...
Dnes vše potvrzeno a domluveno - Steve Lichtag - režisér, filmař dokumentů, producent a supr chlap..Přijede do Spálova 19.3. a bude mít přednášku , pokřtí CD kapele Hektor a Hektor Tomas

Steve - V roce 2004 založil Mezinárodní filmový festival „Voda – moře – oceány“, který se koná pod záštitami Ministerstva životního prostředí, primátora města Ústí nad Labem a rektora Univerzity Jana Evangelisty Purkyně. Je prezidentem nadace CRYSTAL PLANET, zaměřené na ochranu podvodní flory a fauny. Spolupracuje úzce s takovými osobnostmi jako je William Parks, Dr. Erich Ritter, Jean-Michel Cousteau, Dr. Samuel Gruber, nebo Garry Atkinson.

Ahoj všem ubytovaným, Telefon na řidiče, který bude jezdit je zde. Bude už jezdit od pátku. Kdo se ubytuje, zavolá na toto číslo a auto dojede a odveze Vás a potom doveze zpět.. Na mne je číslo 731158394 Na řidiče – 733549012

Pro jistotu jsem si ho už uložil, ještě bych si ho měl uložit do navigace do přátel, aby mě případně našel kdybych zabloudil v lese..<span title=":P">😛</span> <span title=":o">😮</span>

Hektoři mají právě zkoušku a  je se na co těšit..

Zítra jde prase na porážku a taky je se na co těšit..

Přednášky budou top, ale to si posoudí každý sám...

Těšíme se ..

Dobré ráno všem, už jsem vzhůru a hurá na zabíjačku ať nejste hladní...

Šroubek

Prvni parta Dosky & spolo uz jede a druha Honzak & spol ted vyrazi 😅😅😅😅

Ano, už jsou v Olomouci a jde se na zabíjačku..

Ahoj všem ubytovaným, Telefon na řidiče, který bude jezdit je zde. Bude už jezdit od pátku. Kdo se ubytuje, zavolá na toto číslo a auto dojede a odveze Vás a potom doveze zpět.. Na mne je číslo 731158394 Na řidiče – 733549012

Pro jistotu jsem si ho už uložil, ještě bych si ho měl uložit do navigace do přátel, aby mě případně našel kdybych zabloudil v lese..😛😮 

To nejdéééé,ve Spálově a zabloudit?😀😛

Šroubku u koho se to porazí?

Uz to začíná

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!