Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..
Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)
Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..
Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)
Pro každého jí udělám zvlášť !!!!! Páč si to kurňa zasloužíte NORCI. Pro pana Honzáka bude v sobotu hned jako první......od O6 OO a pak jde v 7 Sim........:-D:-D:-D
A řaďte se jako včera holky.....Postupně.....:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]zerp napsal:
Pro každého jí udělám zvlášť !!!!! Páč si to kurňa zasloužíte NORCI. Pro pana Honzáka bude v sobotu hned jako první......od O6 OO a pak jde v 7 Sim........
A řaďte se jako včera holky.....Postupně.....[/citace]
No jo, ale já to mám doma zakázaný:-(
Odpovědět
POZOR POZOR !!!!!!!!!!!!!!!!
Spálov se blíží...... Jen si dám veletrh v Brně ...čímž VáS VŠECHNY ZVU.
A už mně může Šroubek zahřívat mikrofon....... Stalo se toho za poslední dobu spoustu-Maledivy-Thailand + chystá se nová sezona Norska. Tak bude o čem povídat a že bude skvělá nálada A SUPER LIDIČKY tak to je již na SRAZU RYBOLOV NORSKO jako vždy jasný. Poslední volná místa na spaní si včas zajistěte u pana Šroubka.
Odpovědět
Doufám že Sim chtí na Maledivách něco víc ....a bude o čem vyprávět na SRAZU RYBOLOV NORSKO jako vždy !!!!!!!!
Odpovědět
Ty jsi skoro básník...ale to všichni ví...8-O8-O8-O
Kdo se chce ještě přihlásit na spaní, tak pár míst ještě je...
Odpovědět
Tak fotku odletajícího letadla mám, ale nejde mi z mobilu vložit :-( snad se to naučím ;-)
Odpovědět
:-D:-D:-D Už JE TO ZA PÁR.....
Dám si veletrh TRENČÍN na SLOVENSKU-------------------
veletrh BRNO velká MORAVA------------------------
A vhůru do Spálova na SRAZ NORSKÝCH RYBÁŘŮ---KAMARÁDŮ !!!!!!
Odpovědět
Ahoj kamaráde,
jak jsem ti říkal již na veletrhu, pokud budu v Čr, rád přijedu. Nechci to ale slibovat, šance tentokrát je.
e-mail od Jakuba Vágnera Třeba to vyjde do Spálova !!!!! Takto jsme chytali spolu štiky !!!!!
Odpovědět
Ahoj Pandione, zatím, jsi mi ještě nenapsal kolik vás dojede, potřebuju to vědět skrz ubytování..8-)8-)8-)
Odpovědět