Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

7. Sraz Rybolov Norsko Spálov 2015

Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..

Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)

Odpovědět

Kluci, kdybych vyhrál zájezd já, nebo parťák, tak samozřejmě se cena losuje znovu. No ale kdybych vyhrál zapůjčení vozidla, tak toho bych určitě využil, potřebuji navézt tvárnice na barák:-D:-D:-D:-D

Jirane ja myslel,ze kdyz to vyhrajes tak me podarujes😀😀😀😀😇😇

Na to už jsem ti něco řekl, pamatuješ? :-D:-D

[citace]DOSKY napsal:

Na to už jsem ti něco řekl, pamatuješ? [/citace]

[citace]honzak napsal:

Jirane ja myslel,ze kdyz to vyhrajes tak me podarujes😀😀😀😀😇😇[/citace]

Pravidla jsou jasně daná!!!

[citace]DOSKY napsal:

Na to už jsem ti něco řekl, pamatuješ? [/citace]

Na to se nedá zapomenout. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]PEN napsal:

Mám vzít malou Bosch, nebo velkou Hilti? [/citace]

No ty si vem hlavně foťák reportére;-)

Přednášky budou letos top..Norsko, Maledivy, Daiwa, Nový Zéland, Britská Kolumbie, Allrisk..Snad to bude stačit..8-)8-)8-)

Já se nejvíc těším na Nový Zéland, Aleš Růžička je cestovatel a hlavně profi fotograf..

A na další přednášky samozřejmě taky...8-O8-O8-O

Tak to tu ještě nebylo v tombole!!! Britská Kolumbie zdarma!!!!! Výherci si budou hradit pouze výdaje, které se hradí úplně všude....

B.K.ZDARMA ! Hradíte pouze letenku + benzin + papů + povolenku + kempy + tabák. Žádná platba. Volný termín dohodou. Tombola a výzva jako prase....!!!!

A ještě další zájezd, který je úplně zdarma i s dopravou k Doškymu a Jiřanovi...hmmmm....8-)8-)8-)

:-D:-D Taky ti Šroubečku chystám přednášku NEJEN o rybolovu v THAILANDU.................:-):-):-):-)

Spálov se zase zatřese.....A týden před Spálovem budu ještě v Brně na veletrhu RYBOLOVU ........:-):-)

[citace]zerp napsal:

Taky ti Šroubečku chystám přednášku NEJEN o rybolovu v THAILANDU.................

Spálov se zase zatřese.....A týden před Spálovem budu ještě v Brně na veletrhu RYBOLOVU ........[/citace]

Jen doufám Zerpíku, že přednáška nebude jen pro Šroubka. Já to chci taky slyšet :-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]honzak napsal:

zerp napsal:

Taky ti Šroubečku chystám přednášku NEJEN o rybolovu v THAILANDU.................

Spálov se zase zatřese.....A týden před Spálovem budu ještě v Brně na veletrhu RYBOLOVU ........

Jen doufám Zerpíku, že přednáška nebude jen pro Šroubka. Já to chci taky slyšet [/citace]

U baru to slyšet nebude:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.