Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..
Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)
Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..
Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)
Kluci, kdybych vyhrál zájezd já, nebo parťák, tak samozřejmě se cena losuje znovu. No ale kdybych vyhrál zapůjčení vozidla, tak toho bych určitě využil, potřebuji navézt tvárnice na barák:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Jirane ja myslel,ze kdyz to vyhrajes tak me podarujes😀😀😀😀😇😇
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Na to už jsem ti něco řekl, pamatuješ? [/citace]
[citace]honzak napsal:
Jirane ja myslel,ze kdyz to vyhrajes tak me podarujes😀😀😀😀😇😇[/citace]
Pravidla jsou jasně daná!!!
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Na to už jsem ti něco řekl, pamatuješ? [/citace]
Na to se nedá zapomenout. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]PEN napsal:
Mám vzít malou Bosch, nebo velkou Hilti? [/citace]
No ty si vem hlavně foťák reportére;-)
Odpovědět
Přednášky budou letos top..Norsko, Maledivy, Daiwa, Nový Zéland, Britská Kolumbie, Allrisk..Snad to bude stačit..8-)8-)8-)
Já se nejvíc těším na Nový Zéland, Aleš Růžička je cestovatel a hlavně profi fotograf..
A na další přednášky samozřejmě taky...8-O8-O8-O
Odpovědět
Tak to tu ještě nebylo v tombole!!! Britská Kolumbie zdarma!!!!! Výherci si budou hradit pouze výdaje, které se hradí úplně všude....
B.K.ZDARMA ! Hradíte pouze letenku + benzin + papů + povolenku + kempy + tabák. Žádná platba. Volný termín dohodou. Tombola a výzva jako prase....!!!!
Odpovědět
A ještě další zájezd, který je úplně zdarma i s dopravou k Doškymu a Jiřanovi...hmmmm....8-)8-)8-)
Odpovědět
:-D:-D Taky ti Šroubečku chystám přednášku NEJEN o rybolovu v THAILANDU.................:-):-):-):-)
Spálov se zase zatřese.....A týden před Spálovem budu ještě v Brně na veletrhu RYBOLOVU ........:-):-)
Odpovědět
[citace]zerp napsal:
Taky ti Šroubečku chystám přednášku NEJEN o rybolovu v THAILANDU.................
Spálov se zase zatřese.....A týden před Spálovem budu ještě v Brně na veletrhu RYBOLOVU ........[/citace]
Jen doufám Zerpíku, že přednáška nebude jen pro Šroubka. Já to chci taky slyšet :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]honzak napsal:
zerp napsal:
Taky ti Šroubečku chystám přednášku NEJEN o rybolovu v THAILANDU.................
Spálov se zase zatřese.....A týden před Spálovem budu ještě v Brně na veletrhu RYBOLOVU ........
Jen doufám Zerpíku, že přednáška nebude jen pro Šroubka. Já to chci taky slyšet [/citace]
U baru to slyšet nebude:-D
Odpovědět